|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kiflice sa viršlama (hrenovkama)
29.7.2009 15:42:11   
guppy RR
user posted image user posted image user posted image
stalno pričamo o hrenovkama user posted image user posted image
neko je ovo dodao u Recepte:

Sastojci:
1kg brašna 500ml mlijeka 250ml ulja 1 kvasac 100gr margarina sol žumanjce za premazivanje kim za posipanje 2 pakovanja hrenovki srednje veličine

Uputstvo:
Umjesiti tijesto od brašna,kvasca,mlijeka,ulja i soli. Neka se diže 40-50 min na toplom,treba skoro da se udvostruči. Premjesiti tijesto i napraviti 8 kuglica. Svaku kuglicu razvaljati i od nje isjeći 8 kifli u trokut. Hrenovke isjeći uzduž na četvrt i onda poprijeko na tri dijela. U svaku kiflu staviti jedan komadić hrenovke i zamotati. Poredati u pleh ne preblizu jer će se dignuti pri pečenju,premazati žumanjcem i posuti kimom. Između kiflica staviti komadiće margarina. Peći na 200 stupnjeva 20-25 min dok samo malo porumene. Idealno za goste,izađe ih mnogo a mogu se i sutradan ugrijati u mikrovalnoj. U polovicu kifli možete umjesto hrenovki staviti neki tvrdi sir.

Vreme pripreme: 90 minuta


Vidi još recepata <-- KLIK
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kiflice sa viršlama (hrenovkama)
29.7.2009 15:52:05   
Lu
JAAAA  koja sam rekla da ih vrlo rijetko jedemouser posted image
Ustvari ovaj recept mi je super,ponekad pravim sa sirom ili šunkom,super je kad imate gosteuser posted image
Ni slučajno nemojte(kao ja jednom) zaboraviti staviti margarin između njih,jer ćete polomiti zube jedući ihuser posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Kiflice sa viršlama (hrenovkama)
29.7.2009 15:53:38   
Anoniman
ja to kupim u pekari user posted image (čitaj: gotovanka user posted image )

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 29.7.2009 15:57:56 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Kiflice sa viršlama (hrenovkama)
29.7.2009 15:56:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: guppy RR

Neka se diže 40-50 min na toplom,treba skoro da se udvostruči.



Što su mi prljave misli! user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Kiflice sa viršlama (hrenovkama)
29.7.2009 15:59:13   
Lu
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

ja to kupim u pekari user posted image (čitaj: gotovanka user posted image )

Nisi trebala dodavati ovo čitaj...ja sam već sama sebi dodalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Kiflice sa viršlama (hrenovkama)
29.7.2009 15:59:15   
Lilly*
Joj, Taashoo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Kiflice sa viršlama (hrenovkama)
17.4.2019 13:44:07   
mama ivane
Moja deca obozavaju kiflice sa virslama , obicno spremim za dorucak , ovo je po mom misljenju jednostavno i ukusno

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
Picoline
Ringerajin kuvar: Maraj



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here