|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 19:51:32
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Pčelice kako to misliš, nismo u toku o čemu se radi Stvarno o čemu se radi ne znam ko jenaljutio Aussusie i zašto?
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 20:02:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam baš ukapirala šta se sve tačno desilo, ali je curi bilo krivo što su joj rekli da je lažov i šta još. Direktno ili ne, nisam našla, ali je cura zbog toga htela (ili hoće) da ode ukpatko pošto nije tema za to.
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 20:28:14
|
|
|
|
Snelle
|
Niko joj ni direktno ni indirektno nije rekao da je lažov, i ne razumem zašto se uvredila. Ja nisam stigla da prokomentarišem, i moram da kažem da me je priča stvarno dirnula i naterala na suze. Sve najbolje od srca vam želim
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 23:01:27
|
|
|
|
Bebilina
|
Divan, predivan gest! Zelim vam svu srecu sveta Aussie, tebi i tvojoj porodici!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 7.11.2011 10:54:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Svasta ja nigde nisam napisala da je ona lazov nego da mi je prica nestvarna a u tome je velika razlika(mogu i da obrazlozim svoj komentar ako je potrebno),ne zelim da zbog tog komentara neko napusti forum,koliko sam shvatila Aussie se taj dan nije uopste naljutila na moj komentar nego mi je objasnila o cemu se radi
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 7.11.2011 15:32:25
|
|
|
|
vukosava
|
Pa sta je bilo??? Aussi vrati seeeee.... Ili daj bre gde si na Facebooku da se druzimo??? Dodji ovde: klikni
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 7.11.2011 15:48:28
|
|
|
|
Vika
|
Drugarke, molim vas da se ne raspravljamo na svim temama kao tinejdžerke. Ovo je toliko lep gest da ga ne treba kaljati raspravama, a ni lanajelenin komentar ne bode oči, barem ne meni. Valjda možemo iskazivati mišljenje a da se uvek neko ne uvredi. Ili ako se uvredi, dajte da to razrešimo bez žestine, pa ovo je naše lepo mesto i počinje da me frustira kad se svakog časa povređujemo. I to najčešće bez ikakve potrebe. Volim da kažem šta mislim, nikoga ne vređam i to je to. Ako se neko ne slaže, volim da čujem, možda nešto naučim, možda se lepo raspravimo i čemu frka? A draga, devojčica ti je kao vila i verujem da vam je ispunila srca kao kuću!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 7.11.2011 16:51:20
|
|
|
|
Alexis79
|
Crtice toliko sam dobila poruka da nemam trenutno vremena da ogovorim na sve sve ste mi divne i mila volim ja vas sve ja cu otici sa foruma na neko vreme samo malo da se odmorim i da sad se svim srcem se posvetim Yag vratit cu se to obecavam samo ne znm kad evo ja i Yag idemO da kupimO sebi kOstime i idemo na plazu ovde je uzasno vruce Niko nije rekao da je otisla sa foruma , dopisivale smo se i ovo je njena poruka od nocas. Tako da bez sirenja dezinformacija. Uostalom ima ona sad preca posla nego RR ,barem ja tako mislim. Neka uziva ona sa malom lepoticom to je na prvom mestu.
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 7.11.2011 16:54:09
|
|
|
|
NadaR
|
Hajde da zavrsimo ovu pricu . Pustite Aussie da uziva sa svojom djevojcicom .
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 7.11.2011 20:59:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zasto umesto njenog imana stoji "anoniman" Ccccc
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 7.11.2011 21:02:25
|
|
|
|
NadaR
|
Obrisala je profil .
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 7.11.2011 22:15:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Aussie je tražila da joj profil bude obrisan (poslala je meni pp, ja sam je uputila na administratora jer moderatori to ne rade). Pošto umesto njenog imena stoji "anoniman" znači da je profil obrisan. Ovu temu ću zaključati jer ne želim da dođe do nekih prepirki a kada aussie reši da se vrati na RR vrlo rado ću je otključati. Aussie, uživaj sa svojom curicom, nadam se da ćeš se ponovo priključiti ringeraji i ispričati nam kako se snalazite Pozz, Anči
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.11.2011 13:05:57 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 13:06:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Tema je otključana. Molim vas, bez prepucavanja u njoj.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 13:08:17
|
|
|
|
Yag
|
ma kakvi prepucavanja nije ni bilo hvala ti evo ja staro nova Aussie ili ti ga Yag na volju zovite me kako hocete
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 13:56:11
|
|
|
|
Jeca*
|
kako bih ti izcmakala ovaj avatar
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 13:57:45
|
|
|
|
Yag
|
to nije yag evo sad cu da je stavim
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 14:00:47
|
|
|
|
Yag
|
bil je sad izcmakala
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 14:03:17
|
|
|
|
Jeca*
|
ona malopre je baš ličila na nju. baš baš. Bih i sad...medena je, stvarno briši bre sa foruma i uzivaj u njenoj drustvu. a nama se povremeno javi
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 14:05:42
|
|
|
|
Yag
|
hehehona spava
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 14:34:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Devojke, da ste vi nama uvek ovako srećno zamazane i musave Poljubac za obe
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 8.11.2011 19:39:25
|
|
|
|
malenac76
|
Draga Aussie to sto ste ti i tvoj dragi uradili je jako plemenito i srčano. znam da je to bila ljubav na prvi pogled sa malom Yag i mila ne plasi se da ces nesto pogrijesiti. kad covjek otvorenog srca pridje nekome i pusti ga unutra nema tu gresaka. sve sto treba je da je volite, pazite i mazite. ne plasi se da je odgajas kao svoju sto znaci i reci NE NE kad radi nesto sto nije dobro za nju vidjeces da ce instinkt sam proraditi - to je nama zenama urodjeno bila je sudbina da postanete porodica btw med je medeniiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 9.11.2011 0:03:47
|
|
|
|
Yag
|
ej moja malenac srce slatko kako si ti to meni lepo rekla i verovatno si upravu tu je vreme da pokaze ja cu joj se postaviti kao prava majka a ta rijec znamo sta sve nosi sa sobom dopustenja i granice i neismernu ljubav prije svega
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 9.11.2011 15:14:47
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Yag ma kakvi prepucavanja nije ni bilo hvala ti evo ja staro nova Aussie ili ti ga Yag na volju zovite me kako hocete Yag, ja imam u porodici jednog usvojenog decaka, znamo svi da je usvojen ali ga svi volimo jer je nas.
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 22.8.2012 18:06:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Yag,sad sam se setila tvoje curice,i vidim da si trudna? jel devojcica i dalje sa vama? Kako se privikla?
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 22.8.2012 18:47:23
|
|
|
|
nina26
|
Yag, drugarice iz drugog pa ja sam teksad slucajno videla ovu temu, i saznala za ovaj divan cin koji si uradila, i stvarno si jedno veliko Devojcica je ma kao andjeo, vidi se da je srecna pored vas
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.