|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zimski kolac sa jabukama
17.12.2012 9:08:17   
marince1
Potrebno je:


2 jaja
1 solja secera
1 solja ulja
1 solja mlijeka
1 solja griza
1 solja sjeckanih oraha
3 dobro pune kasike kakao
1 prasak za pecivo
5 jabuka ogiljenih i izrendanih, ne cediti ih
Preliv
1 i 1/2 solja secera
2 solje mlijeka
200gr i + cokolade
1/2 (125 gr) margarina ili maslaca



Postupak:


1. Jaja umutiti malo viljuskom,dodati secer, pa ulje i mleko i na kraju rendane neocedjene jabuke.
2.Griz, orahe, kakao i prasak za pecivo izmesati zajedno i dodati u gornju masu.Sve lagano izmesati.Masa izgleda zitka, nije mnogo gusta, ali tako treba. kad se ispece bice dobro. Pleh velicina odprilike 25×35 cm. Za vecu povecati duplo ili…
Peci na 180 stepeni 40 -ak min.
PRELIV:
3.Dok se kolac pece, staviti da provri mleko sa secerom, 150 grama cokolade bilo kakve(ja sam stavila ostatke cokolada koje David pocne da jede i ostane mu), pola margarina ili maslaca( 125 gr).
4. Kad se cokolada i maslac otopi , ne mora idealno, mozda ostanu kao male mrvice cokolade, ali nema veze, preliti pecen kolac ,prvo pola pa malo sacekati i onda ostalo. Ostaviti tako.
Fantastican je!A veoma brz i jednostavan za pripremu.Doduse,jabuke se jedva osecaju,dominantan ukus je cokolada i ja sam dodala malo cimeta.
Prijatno!


_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Zimski kolac sa jabukama
5.1.2013 2:37:59   
dunja RR
user posted image

Marinče imaš sliku?

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here