Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 10:27:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Leax, ja sam oduševljenaaaaa. Izvinite devojke, ja svakako ne glasam, ali drvce me oborilo sa nogu
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 10:27:16
|
|
|
|
dunja RR
|
VALMAR
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 10:48:25
|
|
|
|
17 joka
|
sva jaja su prelepa ja imam obicno farbana nista posebno,inace volim to da radim ali danas mi je i rodjendan sutra slava, u haosu ali glasacu obavezno!
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 11:09:59
|
|
|
|
Leax
|
Hvala
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 12:27:20
|
|
|
|
imperial
|
Evo još malo od naših divnih jaja
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 12:29:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Imperial dvna su, zanima me sa čime si radila šare, nalepnice ili vosak?
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 13:14:48
|
|
|
|
Jacq
|
Prelepa jaja imam nekoliko favorita pa me zanima jel moramo za jedno jaje da glasamo ili mozemo bar za dva? Bice tesko odluciti se
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 13:18:47
|
|
|
|
imperial
|
Dunja,hvala,pravili smo šare od papira i tako farbali
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 13:58:58
|
|
|
|
mati
|
Nasa jajca... I nas "Kalimero za trku" I samo da dodam za Joletovu mamu, meni bi bilo zao da polomim takvo jaje.
< Poruku je uredio mati -- 5.5.2013 14:04:14 >
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 16:21:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Pecin muž (peca nam piše: Pozdrav, ovo jaje je farbao moj muz, ja set_am gips za praznike, volela bih da ga okacite u temi, ja ne mogu ni do kompjutera da odem da to uradim sama :-) ne mora da bude za takmicenje jer ne mogu da odem po papir i olovku da napisem nick pa opet da slikam (koji je inace peca) a muz nece da saradjuje :-P
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.5.2013 16:26:37 >
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 16:29:39
|
|
|
|
peca
|
Hvala Dunja, mene je odusevio, morala sam to da podelim sa svetom, mislila sam da ce ovo biti jedini Uskrs bez farbanih jaja u mom domu :-)
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 16:30:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Fenomelno je! Kako je farbao? Šta ti se desilo, što si u gipsu mila?
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 16:35:20
|
|
|
|
peca
|
Lepio je izolir traku I stalno umakao u drugu boju I prelepljivao trakice, imam u ciniji jos lepih jaja ali ovo me je odusevillo (posebno od jednog muskarca kojeg pritom poznajem) :-) A ja sam 30og aprila izlazila sa Jocom iz autobusa Izvrnula nogu I zeznula zglob... Uzas zivi :-) Al necu da kukam :-*
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 16:37:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Biće sve dobro
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 16:43:13
|
|
|
|
peca
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 16:56:57
|
|
|
|
adulence
|
definitivno moj favorit... IZVORNA PORUKA: little_one Ovim jajetom takodje zelim da pozelim svim RR cekalicama radost trudnoce!
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 18:53:10
|
|
|
|
Bebilly
|
Evo mog uskrsnjeg jajeta
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 18:55:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Predivno, svaka čast
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 21:10:04
|
|
|
|
Modessty
|
Drage moje SREĆAN USKRS!!!
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 21:12:24
|
|
|
|
Modessty
|
Zaboravih da napomenem! Ne takmičim se, samo vam čestitam uskrs!
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 5.5.2013 23:59:04
|
|
|
|
dunja RR
|
moje duse
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 6.5.2013 0:23:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Glasanje počinje Glasa se tri dana, do 8.5. (i 8.5.), a svaki dan imate pravo glasati po jednom, i to: jednom jajetu dajete 3 boda jednom jajetu dajete 2 boda jednom jajetu dajete 1 bod Pobeđuju 3 autora Vaskršnjih jaja sa najviše glasova.
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.5.2013 0:24:27 >
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 6.5.2013 0:48:18
|
|
|
|
Skockica
|
Bravo zene, stvarno ste fenomenalne i kreativne Odluka je bila teska, i na kraju sam odlucila ovako little_one 3 boda leax 2 boda, i figaro88 1 bod. Srecno
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 6.5.2013 0:55:29
|
|
|
|
Anoniman
|
little_one - 3 boda peca-pecin muz- 2 boda leax-1 bod
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 6.5.2013 6:47:06
|
|
|
|
Gejsha
|
Mashka 3 boda Imperial 2 boda Mati 1 bod
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.