Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 8.5.2013 23:36:21
|
|
|
|
^iva^
|
Ja cu da glasam jos jednom u 00:00 valjda ce biti priznati glsaovi :P
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 8.5.2013 23:46:49
|
|
|
|
Cuftas
|
Evo, kurtalisala sam se slave, mogu još jednom da glasam: 3 poena - Little One 2 poena - Jacq 1 poen - Imperial
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 8.5.2013 23:58:37
|
|
|
|
^iva^
|
1 poen Bebilly 2 poena Little_one 3 poena Jacq
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:19:41
|
|
|
|
snovi
|
< Poruku je uredio snovi -- 9.5.2013 8:20:06 >
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:29:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Ringerajina duša - Lesica RR je prebrojala glasove RR umetnici koji osvajaju nagrade su: Little_one i joletova mama sa po 99 glasova Leax RR i jacq imaju po 55 glasova tako da ipak imamo 4 dobitnika mashka je osvojila 53 glasa ali ne želimo da ostane bez šolje, pa joj šaljemo istu Čestitamo devojke, pošaljite mi podatke na pp Bravo svima, zaista ste bile sjajne, danas pravim album na RR FB sa vašim jajima
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.5.2013 9:08:12 >
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:33:38
|
|
|
|
MakiJ
|
Cestitam
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:38:25
|
|
|
|
Sanja90
|
Bravo,bravo,cestitam dobitnicima,a vala i zasluzile su,jaja su prava umetnicka.Inace sva su jaja bila lepa,a mame,tate i deca vrlo kreativna. Bravo i za sve nas
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:40:05
|
|
|
|
NadaR
|
Svaka cast!
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:41:37
|
|
|
|
Gejsha
|
čestitam, samo što je iva glasala 2x u istom danu a onda bi rezultat bio malo drugačiji...
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:41:37
|
|
|
|
little_one
|
Hvala svimaaaaaaaa!!!! Cestitke i Joletu i Jacq!!! Sva jaja su bila predivna, svaka cast zenice!!! Ovogodisnje jaje je uspjelo da prenese poruku svima koje cekaju crtice i zelim svima da to i docekaju!
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:42:06
|
|
|
|
J@n@
|
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:45:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Gejsha čestitam, samo što je iva glasala 2x u istom danu a onda bi rezultat bio malo drugačiji... Korigovano.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.5.2013 9:06:20 >
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:47:50
|
|
|
|
Gejsha
|
kako nemaju? pa onsa bi jacq imala 55 ii ona i leax bi delile nagradu
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:49:45
|
|
|
|
MASHKA
|
JA SAM PETA! jupiiii hvala vam svima koji ste glasali za naše jajce! nadala sam se rr šolji ali nema veze, neki drugi put....najbolja jaja su pobedila!
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 8:50:49
|
|
|
|
dunja RR
|
proveriću sa Lesicom, možda i nije uzela u obzir ivine glasove, ako je glasala duplo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.5.2013 8:51:13 >
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 9:05:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Gejsha čestitam, samo što je iva glasala 2x u istom danu a onda bi rezultat bio malo drugačiji... Hvala draga, evo korigovali smo spisak, u pravu si Iva nije regularno glasala drugi put.
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 9:08:11
|
|
|
|
Gejsha
|
nema na čemu, samo sam mislila da nije fer prema Leax!
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 9:09:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Gejsha nema na čemu, samo sam mislila da nije fer prema Leax! Sve je ok, bitno je da ja greška ispravljena, i pravda zadovoljena, mi smo uvek za to a mene je prvu leaxino drvce oborilo sa nogu
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.5.2013 9:10:13 >
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 9:11:53
|
|
|
|
Gejsha
|
ma ne bi ni ja primetila da se iva nije sama odala kada je gore napisala da će da glasa još jednom u ponoć
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 9:13:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Gejsha ma ne bi ni ja primetila da se iva nije sama odala kada je gore napisala da će da glasa još jednom u ponoć a ja bila ubeđena da se zeza
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 9:13:50
|
|
|
|
Verolina
|
Ja nisam ni znala da moze da se glasa dva puta.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 9:15:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Verka moglo je tri puta (svaki dan po jednom).
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 9:27:13
|
|
|
|
meyo
|
Cestitam zene na trudu i idejama i naravno pobjedi
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 10:40:15
|
|
|
|
Jole84
|
Joletova mama je srećna kao malo dete Hvala drugarice puno,čestitam i ostalim dobitnicima,sva jaja su bila divna
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 11:04:43
|
|
|
|
liliana
|
Čestitam dobitnicima!!!
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.