|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.7.2013 15:49:42
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja nisam uspela danas da nadjem Aksu,na navigaciji te ulice uopste nema,a ja se kolima ne snalazim bas po Bg-u.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.7.2013 17:48:07
|
|
|
|
nata11
|
Dunja a sta bi sa onim zastavama od Preslikaca Nis sto smo dobili nagradu_
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.7.2013 23:26:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Danas sam opet (po ne znam koji put) zvala da vidim šta se dešava. kaže da su sve nagrade iz prethodnog kruga juče poslate. MOlim sve dobitnice mi jave da li su dobile. Što se zastava tiče, rekoše da mu je samo jedna devojka poslala štampu za nagradu (ne znam koja). Koliko sam shvatila, njoj je nagrada poslata.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.7.2013 23:31:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Cuftas i Trco, danas poslate nagrade :)
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 20.7.2013 10:50:53
|
|
|
|
jovana13
|
Konacno da se i ovde zahvalim za knjigu. Procitala sam je odmah i jako mi se svidja. Hvala jos jednom..
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 20.7.2013 17:57:37
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Što se zastava tiče, rekoše da mu je samo jedna devojka poslala štampu za nagradu (ne znam koja). Koliko sam shvatila, njoj je nagrada poslata. Ja nisam ni bila u toku da trebam da posaljem. Izgleda sam nesto propustila. Na koji mail trebam da saljem Dunja_
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 20.7.2013 18:02:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Slala sam vam posle takmičenja u pp, pogledaj u toj pp, da ne stavljam javno, zbog mogućih zloupotreba.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 21.7.2013 14:55:05
|
|
|
|
viking
|
Evo i ja da se prijavim, stigli su mi Happy Mama Gel protiv umornih nogu i Melem za negu peta i laktova. Hvala
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 21.7.2013 15:04:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Vik, ja sam planirala da ti dam na kafici, ali reko ne znam da li ćeš doći, pa bolje da ti pošaljem dok ne odem ne more
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 22.7.2013 20:43:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Još uvek nisam dobila minđušice.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 22.7.2013 20:55:07
|
|
|
|
dunja RR
|
LI, javio mi je sponzor da su ti odavno poslali, ali čekam da mi javi broj pošiljke pa da vidimo gde je završila.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 22.7.2013 21:00:44
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, onda je verovatno negde drugde završilo jer nisam ni listić ni SMS dobila.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 25.7.2013 13:43:53
|
|
|
|
Trcosava
|
E mrzelo me da slikam onu mellu, slikala sam đuške i narukvicu (totalno anti anti anti ja ) Hvala svakako RR timu i Ram Unikatnom nakitu
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 26.7.2013 7:55:27
|
|
|
|
Shishica
|
Za argetu - totalno ne profesionalno i bezobrazno..ako ne postoji nesto drugo sto ne znam, opravdano.. A onaj drugi poklon sto sam dobila ne mogu da docekam da smem da koristim! Sada ne smem jer dojim, ali cim prestanem sa dojenjem koristicu ga ocekujuci da ce mi pomoci da skinem ovaj ogavni celulit i zategnem kozu Lepo izgledaju sve mindjusice na fotografijama
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 26.7.2013 8:14:03
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Za argetu - totalno ne profesionalno i bezobrazno..ako ne postoji nesto drugo sto ne znam, opravdano.. Tačno, najbolje da nam pošalju argetu sledeće godine!
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 27.7.2013 22:38:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Dunja RR, jel' ti javiše nešto? Kod koga su završile moje minđušice?
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 28.7.2013 9:05:44
|
|
|
|
nata11
|
Meni nista ne odgoovorise iz Preslikaca, poslala sam mail pre 5 dana.
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 28.7.2013 9:19:11
|
|
|
|
lesica
|
Drage, Dunja nam je na moru, tako da vas molim za malo strpljenja. Nato, što se tiče Preslikača možda da probaš da im ponoviš mail. Vidim da sa njima baš nešto kilavo ide.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 28.7.2013 10:03:37
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja nisam jos uvek uzela svoju nagradu .Pa ako neko zivi blizu Akse na Banovom brdu moze da uzme umesto mene,bezveze stoji tamo....
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 29.7.2013 1:07:02
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Meni nista ne odgoovorise iz Preslikaca, poslala sam mail pre 5 dana. Dogovorila sam se sa Dunjom da mm i ja odemo do njih i vidimo šta se tamo dešava. ALi je mm rradio od jutra do mraka pa nismo stigli da prošetamo. U utorak idem U vrnjačku banju i vraćam se u nedelju. Pa ćemo od sledećeg ponedljka da prošetamo i javljam vam što ne odgovaraju i kasne sa nagradama
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 29.7.2013 8:05:18
|
|
|
|
nata11
|
Oki. Nema zurbe , javices Mod.
< Poruku je uredio nata11 -- 29.7.2013 8:06:01 >
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 29.7.2013 22:25:47
|
|
|
|
salle
|
i tako ja napokon preuzela nagradu u aksi.... bila sam pre neki dan, kupovala detetu sediste, i skroz zaboravila.... danas odem zbog druge kupovine, i setim se :) a devojka koja radi mi kaze, pa mogli ste da preuzmete i pre par dana kada ste bili :) mogla, da sam se setila :D
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 30.7.2013 14:59:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Stigle su mi minđušice danas. Ipak su poslate sad, 29.07. a ne još ranije, kako je rečeno. MAlo su se iskrivile i jedna se slomila. Ali, dobro.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 31.7.2013 8:23:38
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo ih minđušice. Lepe su. Ja obožavam minđušice, tako da kakve god da su sponzor ne bi pogrešio Ne znam koliko se vidi na slici, ali srca su ljubičasta. Hvala RR i Anđelčić Kreativna radionica.
< Poruku je uredio lelaigor -- 31.7.2013 8:24:56 >
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 31.7.2013 9:14:29
|
|
|
|
minnica
|
Meni upravo stigao paket od Argete. U njemu ima dve paštete, 100g Grand kafe, Štark napolitanke i kutija Cedevite. Mislila sam da će biti samo proizvodi Argete, ali hvala svakako.
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.