|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razlika u godinama među partnerima
12.8.2014 10:53:41   
tijatija
vikiveki naravno da je naj bitnije da se dvoje slazu sve ostalo manje vise... Da mi je bilo sudjeno, da sam se zaljubila u starijeg pa mozda i u tatinog kolegu user posted image niko me nebi sprecio da se odvojim od njega, ali kod mene su okolnosti bile drugacije pa sam gledala sve kroz roditelje... NJihovo drustvo je i dan danas + - 5 godina tako da su sad i oni moji drugovi user posted image
Drugarica iz sredjne se zabavljala sa covekom godiste od mog tate. Oni su i dan danas zajedno evo 16 godina...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 201
12.8.2014 10:54:59   
tijatija
Uvek sam je zezala kad je dolazila kod mene ... Slobodno dodji tata mi nije kuci user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 202
12.8.2014 11:09:46   
pocahontas
mm i ja smo isto godiste, on je stariji 5 meseci, imala sam jednu ozbiljnu i dugu vezu pre njega, takodje sa vrsnjakom. volim generaciju user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 203
12.8.2014 11:29:30   
Dada81

IZVORNA PORUKA: bubulence

mm je od mene stariji godinu i 2 meseca. on mi je najmladji momak kog sam imala, ostali su bili stariji od 4 do 15 god... uvek sam volela malo starije pa mi je mama prorekla da cu se udati za nekog klinca, uglavnom to tako bude. kada je mm poceo da me muva bila sam u fazonu "ma daaaaj, sta da radim sa tobom klincem" a na kraju klinac ispao zreliji i ozbiljniji od svih...
godine nemaju apsolutno nikakve veze. jedino mi je bzvz ono sto je uradila Verica Rakocevic...

Identicno user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 204
12.8.2014 11:36:52   
Verolina
Moj je od mene stariji 9 godina. Uvek sam imala starije tipove, nikada se nisam zabavljala sa vrsnjacima jer su mi bili detinjasti i priglupi. Zrelost u coveka volim vise no leba. Ne kazem, ima i mladjih koji su takvi, ali ja na takvog ne naidjoh.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 205
12.8.2014 12:44:22   
lanajelena
Izmadju mene i mm je razlika 4 god i jedanaest dana,danas mu je rodjendan i tako

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 206
12.8.2014 12:45:10   
Verolina
Srecan ti muzu rodjendanuser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 207
12.8.2014 12:47:05   
anci kv
srećan rođus na muža!!
mm od mene stariji 8 god,meni taman

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 208
12.8.2014 12:50:19   
17 joka
user posted image neumem da izracunamuser posted image

najbitnije je da se dvoje vole postuju i razumeju godine nisu bitne

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 209
3.9.2014 22:24:53   
amelia
Definitivno malo stariji zrelijiuser posted image . Moj muz je stariji od mene 3 godine taman koliko sam zelelauser posted image

Ayan <3

(odgovor članu mamica salamica)
Direktna veza do poruke: 210
3.9.2014 22:34:57   
Mala Elena
Kao tinejdzerku su me privlacili mladici mojih godina , ili par godina stariji, nista drasticno . Redovno sam zvocala sestri da se ne zabavlja sa starijim muskarcima (8-10god), misleci sta tu ima zabavno! ? A na kraju nadjoh sebi muza sa 8 god razlike. I nije neka razlika user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 211
3.9.2014 22:43:52   
dijana1*
Mm je stariji od mene 4 godine. Ali kada nas vide svi misle da je on mnogo stariji a ja mnogo mladja. cak je jedna zena i pitala da li sam mu ja cerkauser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 3.9.2014 22:44:12 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 212
3.9.2014 23:12:56   
Mala Elena
Dijana ne brini nisi jedina, kod nas je razlika u visini ogromna, mm skoro 2, ja 165, pomisle cak i da smo brat i sestra samo ne par. user posted image ali kad se pogledamo, ljubav procveta i ruse se sve sumnje. Godine nisu bitne. user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 213
3.9.2014 23:20:14   
Anoniman
10 godina, ali ne vidi nam se razlika. Pre neko vece ga je sestra iz Kanade pitala M ti imas 2 cerke , a ja sam mislila jednu.
A on kaze , ma ne , nije Tijana trudna, malo se popravila ahahhaha

A ona kaze to je Tijana, ja sam mislila da ti je i ona cerkauser posted image user posted image user posted image

A najbolje je kada ode negde sa sveki i svi misle da joj je muz, a sveki mi je bas riba , nikada joj ne bi dao 55 godinauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.9.2014 23:26:33 >

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 214
3.9.2014 23:22:51   
dunja RR
8 god.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 215
4.9.2014 0:27:00   
Torbica
Ovde jedino ja imam piletinu?user posted image Ja sam starija 3 god.Vešto je sakrio godine,saznala sam uveliko u vezi! Ne primeti se, naprotiv.O zrelosti da ne pričam,čovek koji je sa 15 god počeo da živi sam/pere/kuva/spremi...Završio elektro faks sa 23 god..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 216
4.9.2014 0:57:03   
Beba Elena

IZVORNA PORUKA: dunja RR

8 god.

user posted image ISTO user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 217
13.9.2014 12:25:21   
mali_mis
Ja sam starija 11 dana user posted image

(odgovor članu Beba Elena)
Direktna veza do poruke: 218
13.9.2014 12:29:10   
Klarita
6 godina...taman.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 219
13.9.2014 13:18:29   
wivern

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ovde jedino ja imam piletinu?user posted image Ja sam starija 3 god.Vešto je sakrio godine,saznala sam uveliko u vezi! Ne primeti se, naprotiv.O zrelosti da ne pričam,čovek koji je sa 15 god počeo da živi sam/pere/kuva/spremi...Završio elektro faks sa 23 god..

Nop, moje pile ja mladje od mene 2 god doduse. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 220
13.9.2014 13:36:43   
Bibilib
Moj covek je od mene stariji 4 god.i 2 meseca a bili smo u vezi 5 godina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 221
13.9.2014 13:46:07   
Sanjalica1980
Moj je stariji 4 godine user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 222
13.9.2014 14:02:27   
anita
MM je stariji od mene 4 godine user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 223
13.9.2014 20:44:29   
veselicaa
Moj muz je od mene stariji 8 godina.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 224
13.9.2014 20:47:42   
Anoniman
Mm je od mene stariji 6 godina.

(odgovor članu veselicaa)
  Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here