|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
26.1.2011 17:00:12   
Ana RR
Aj probaću odokativnom metodom user posted image a jel ok ako stavim malo manje ml. mesa, recimo 300gr?

Nisam ni počela da pravim a već izvoljevamuser posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
26.1.2011 17:02:14   
Ana RR
Viking, taj pasulj u konzervi u meks. sosu, jel ljut? 

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
26.1.2011 18:43:07   
viking
Ana, nije ljut, taj sos je samo malo začinjen (pikantan) ali nije ljut, a osim toga, to je toliko mala količina u odnosu na sve ostalo, pa ne bi ni primetila. Što se tiče 300 g mesa, ja ne bih.
U stvari, ako već hoćeš da prilagođavaš, ja bih na tvom mestu prvo napravila po receptu, da vidim kako je u originalu pa bih krenula od toga i sledeći put menjala ono što mislim da treba (a ne ono što mislim da mislim da treba user posted image )

I evo, pogledala sam na konzervi piše da je ovaj običan pasulj "težak" 250 g, a ovaj u meksičkom sosu 200 g.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
1.2.2011 14:42:27   
magnetic
Upravo topim meso za ovaj recept,pa vam javim kako mi je ispalouser posted image

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
1.2.2011 14:51:15   
bebać
Danas već stavila kupus za ručak,a obzirom da sam u zadnje vrijeme u fazi oprobavanja novih recepta,pravim ovo uskorouser posted image

meni samo neka ima paradaiz sosa u jelu,odmh mi je dobrouser posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
1.2.2011 16:42:57   
magnetic
Evo rucali smouser posted image
Moram priznati da je jako ukusno,mm se ne svidja crveni pasulj zbog izgleda,pa cu sledeci put praviti sa belim.

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
3.2.2011 12:37:40   
bebać
Evo upravo sam kupila sve sastojke za ovo jelo,i odoh pravituser posted image

Moj Sergej obožava pasulj,pa mi je užitak u tome većiuser posted image user posted image

javim kakav je ispaouser posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
3.2.2011 19:09:54   
bebać
pravili....hm,baš ukusno...nešto novo u jelovniku mom....i bolje mi je ovako nego onaj obični pasulj.....ja sam ovaj napravila više na fazon čorbe...dodala sam čitav jedan paradaiz pelat u konzervi+pola konzerve paradaiz sosa....

i da,nisam dosipala vodu,nego sam iskoristila onu vodu u kojoj se kuhao pasulj(u konzervi što je bila)...

ja bih ovo jelo ocijenila sa jednom 4user posted image user posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
30.11.2012 10:15:10   
Modessty
nikad nisam pravila pasulj sa paradjzom user posted image Baš ću da probam

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
30.11.2012 11:53:20   
Ana RR
Mod, odlično je user posted image ja stavljam manje mesa ili stavim meso u komadu, nisam neki ljubitelj mlevenog mesa ali kako god okreneš ukus je odličan.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
30.11.2012 19:13:16   
viking
Moj muž više voli kad je ovaj pasulj čorbastiji, tj. kad ima više paradjz sosa, a ja opet više volim kad je gust, da ga jedeš viljuškom. I više voliim da ima više pasulja nego mesa. Kod ovog recepta je dobro što možeš da ga prilagođavaš, hoćeš više ili manje mesa, više ili manje pasulja, više ili manje sosa, više ili manje ljuto... U svakom slučaju je ukusno i vrlo lako se prema. Totalni no brainer.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
30.11.2012 19:35:09   
Ana RR
Vik, i ja volim tako kao ti, tako spremam i običan prebranac, gust ali sočan.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
1.12.2012 13:40:59   
daca77
Pravila i ja nedavno od belog pasulja i odlican jeuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para...
1.12.2012 14:48:42   
pepeljuga
uuu, ovo mi se svidja, pravim sigurno u toku nedelje, na odmoru sam pa konacno mogu da kuvam user posted image

_____________________________

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here