|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Srednja škola
14.12.2022 16:00:35   
Ivanka 75
I kod nas su u planu hemija i fizika, kaze, lakse su 😊

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Srednja škola
14.12.2022 16:22:17   
IvanaSK RR
Ja sam se za džabe cimala oko prijemnog, on je to bas fino odradio. Imao je dosta bodova, ali mu je zafalilo 0.15 za jednu medicinsku i 0.30 za drugu. I onda je upisana privatna.Tako da, pričajte deci da je i cetvrtina boda mnogoo bitna. 

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Srednja škola
14.12.2022 19:44:36   
Tiziana
I ja vec pocinjem da razmisljam o ovoj temi, ali ima jos godinu i po do tad. Ne mogu da kazem da me brine sam prijemni, uspeh takodje ne bi trebalo da bude problem, ali znam da najveci stres moze da prouzrokuje 0,15 poena kao sto je Ivana napisala. Sin ima par gimnazija u opticaju, vec su poceli u skoli da pricaju o tome. Naravno da ga mi podsticemo na prirodni smer, greota da ne ide jer mu ti predmeti dobro idu, ali kako sad ide u bilingvalno oddeljenje to moze da mu bude opcija za ne daj boze..mada se stvarno nadam da nece biti potrebe. Tako da zene koje sad imate osmake, pisite o svemu, da se mi ostale lagano pripremamo. 🙂

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Srednja škola
14.12.2022 22:16:15   
Didy
S se odlučio da za izborni predmet uzme fiziku. I prošle godine je na probnom izabrao i bilo je dobro, onako životno, da zaključuješ, nikakvo bubačenje, nikakve podele i sl. Iskreno, čisto sumnjam da će išta učiti znajući njega. Iz srpskog imaju dosta lošu osnovu iz škole i tu planiram malo da ga postrojim do završnog. Matematiku mislim da nema potrebe jer je išao svake godine na takmičenja i postizao dobre rezultate.Iskreno, ja se nešto ne cimam previše, niti planiram njega nešto posebno da opterećujem. Test ko test, imaće ih na hiljada u životu, nek nauči da nisu vredni stresiranja i panike.

Tašo, hvala ti za podeljeno iskustvo, znači mi. Uključila sam se u grupu i iščitala dosta komentara, ali mi nekako draže kad čujem od nekog iz prve ruke. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Srednja škola
15.12.2022 6:53:05   
flamingos
Tizi,mi imamo još dve i po godine,ali brzo prolazi vreme.Za sad je oduševljena fizikom,obožava biologiju,geografiju,mada od sedmog kreće i fizika,pa videćemo.Za srednju školu se dvoumi.Odlučiće do tad.Samo da su živi i zdravi.Ostalo će lako.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Srednja škola
15.12.2022 17:46:34   
Tiziana
Flam, ima vremena, ali volim da cujem islustva, dragocena su.Sto se izbora skole tice, mislim da cu ipak malkice uticati, ne zato sto mislim da moje dete treba da ide u neku posebnu skolu vec sto neke stvari znam i ne bih volela da se nadje u odredjenom okruzenju.. 
Sto se tice polaganja, takvim nenormalnim tempom se radi da ne sumnjam da ce deca biti spremna za koji god se predmet odluce. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Srednja škola
15.12.2022 18:38:24   
flamingos
Naravno Tizi da je dragocena svaka informacija.Tu smo i da podržimo svoju decu,a i da ih usmerimo.Za sad mi se sviđa njeno razmišljanje o tome šta bi volela da upiše.Videćemo.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Srednja škola
15.12.2022 20:05:01   
dddaca
Nama je sve ovo o cemu pisete jos dosta daleko, i verovatno ce ce dosta toga promeniti u vezi mature, prijemnog, ali mislim da roditelj ipak treba malo da utice na izbor skole. Ne bas da insistira da dete mora da ide u odredjenu skolu, ali na neki nacin da ga usmeri. Jer deca cesto u tom uzrastu ne znaju sta zele, ne znaju koliko izbor skole moze biti od znacaja za kasniji zivot, a ne retko se desava da upisu odredjenu skolu i samo zbog drustva koje u nju ide. Ipak roditelj najbolje zna svoje dete i njegove potencijale

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Srednja škola
16.12.2022 10:48:40   
Ivanka 75
Ja mislim da roditeljictu igraju veliku ulogu, na neku decu cak i presudnu. I zato bi trebalo da paze sta savetuju deci a da to ne bude projekcija njihovih licnih ambicija i zelja.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Srednja škola
16.12.2022 11:19:27   
dddaca
To da, to se slažem. Ali opet, šta dete zna sa 14-15 godina šta će da upiše i koliko je svesno da taj izbor kasnije može da oblikuje njegov budući život. Roditelj je tu da ga posavetuje, ne da nametne svoje mišljenje. Mada, možda ću drugačije razmišljati i postupati za koju godinu kad nam upis dođe na red.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 85
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:







Dete koje skače je dete koje raste
Skakanje nije samo zabavno, već ima i višestruku korist za psihomotorni razvoj deteta. A najbolji deo što je to jednosta...
Ide zmija - VIDEO!!!
video
Malo zabave za najmlađe



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here