Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Potrebno: 1 pakovanje lisnatog testa biftek 1kg sampinjoni 200 gr crni luk jedna glavica senf, ulje sir gauda ili kackavalj
Priprema: biftek se proprzi sa obe strane po malo..i izvaditi u istom ulju proprziti iseckan luk i iseckane sampinjone preko narendati sir
Lisnato testo razvuci. U testo staviti masu od luka i pecuraka a preko biftek malo premazan senfom. Umotati testo (spojiti mu stranice). Testo premazati zumancetom. Staviti u rernu i peci oko 30 - 35 minuta..
Ja cu danas ovo da spremam prvi put pa cu da vam javim..Znam da necu toliku kolicinu uzeti jer mi je mnogo nego cu verovatno sve po pola...
evo ga i link sa Kuvati srcem gde je momak to spremao: VELINGTON BIFTEK