Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.2.2010 12:11:23
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: bebironcic Treba da radi eho dopler testisa,ali nema teme koliko sam ja videla Mi to nismo radili,ali znam da je je jednostavno i da ne treba nikakva posebna priprema.. Provera se da li ima nekih oboljenja ili ne daj Boze nesto drugo..
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.2.2010 12:37:41
|
|
|
|
bebironcic
|
KLIK
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.2.2010 12:40:34
|
|
|
|
Modessty
|
bebironce javi nam da li je sve ok
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.2.2010 12:42:39
|
|
|
|
bebironcic
|
Naravno da hocu....
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.2.2010 18:04:53
|
|
|
|
cipiripi
|
mm je to radio...sta vas zanima?
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.2.2010 18:16:19
|
|
|
|
Trcosava
|
verjem da ih sve zanima :D
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.2.2010 20:07:20
|
|
|
|
2002m
|
Moj ide sledece nedelje na UZ
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.2.2010 22:53:58
|
|
|
|
cipiripi
|
pa nista strasno.. skine se do kolena, legne na sto na koji lezu i zene kad im se radi UZ, stave mu na testise gel i rade UZ. gleda se prokrvljenost, da li postoji vena varicocela koja moze da bude uzrok oligostermije ili steriliteta. male vene ne prestavljaju problem, postoji neka granica do koje se velicina varicokele tolerise. ako vec ide kod urologa , najbolje je da mu se odmah uradi i uz prostate jer i ona moze da pravi problem. mm kaze da je malo neprijatan pregled/golica, cudno je.. ali dobro..izdrzljivo je pre UZ pregleda mu je radjen rucni pregled-opipavanje..
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 11:32:40
|
|
|
|
bebironcic
|
cipika hvala na informaciji,a mm su ispapili 100 puta,e sada ajde ovo da mu urade pa cemo videti sta ce biti
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 13:20:31
|
|
|
|
cipiripi
|
a jel mu nikada nisu radili UZ zbog varicocele?
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 17:41:35
|
|
|
|
2002m
|
Urolog ga je rucno pregledao i nije napipao venu(tako kaze), ali posto je moj muz punacak ....sigurnije je da se uradi uz.
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 18:28:35
|
|
|
|
bebironcic
|
mm nisu nikada radili,a zbog cega nemam pojma!a sada sam skroz pobesnela da li verujete drage moje da u ovom bednom Krusevcu ljudi ne znaju sta je to eho dopler testisa!zovem redom sve moguce privatne klinike i kada pitam da li rade ,sestre sa druge strane telefone me izbezumljeno pitaju-KAKO STE REKLI????ne mogu da verujem!i to su neki strucnjaci odlepila sam skroz!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 19:40:06
|
|
|
|
cipiripi
|
Bebi mozda je bas u tome resenje, jer ako ima venu ona blokira sve to.. bilo bi dobro da ode negde na uz..
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:20:33
|
|
|
|
2002m
|
U Zrenjaninu u privatnoj bolnici je 2000 din.Nije skupo.
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:21:54
|
|
|
|
cipiripi
|
nije skupo ista je cena kao i uz za zene jedino ako ides kod dr.mr.pr.spec.... malo je jaca cena
< Poruku je uredio cipiripi -- 2.2.2010 21:22:29 >
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:25:19
|
|
|
|
2002m
|
Ne mam pojma kod koga idemo .Samo smo svratili da pitamo za slobodan termin, rekli su kada budemo hteli da zovemo da zakazemo. Bolnica je otvorena mozda pre godinu dana, da se covek raspameti kako je sredjeno i kako su svi ljubazni.
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:26:45
|
|
|
|
2002m
|
ja tek kada potvrdim vidim svoje gramaticke greske .Nesto spojim,nesto razdvojim . Bitno da se razumemo
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:26:53
|
|
|
|
cipiripi
|
bitno je da uradi, tu se vide promene ako ih ne daj boze ima
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:30:06
|
|
|
|
2002m
|
Znam, dosta sam ja isla.Neka malo vidi kako je to
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:32:37
|
|
|
|
cipiripi
|
znas kako ce da ripi kad mu stavi dr hladan gel na jajca udji sa njim MOLIMMM TEEEE
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:38:07
|
|
|
|
2002m
|
juce me je pitao : dali ce mu staviti gel?Pa sam mu demonstrirala pregled Castio me da sam prosta
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:40:38
|
|
|
|
cipiripi
|
reci ti njemu..."ljubavi to ce ti biti prvi kontakt sa muskarcem" (ako bude muski dr-to nemoj da kazes)
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 21:48:13
|
|
|
|
2002m
|
ma sav je smesan .Sinoc se zalio kako ga bole ja*** kako ga je urolog istiskao
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 22:10:37
|
|
|
|
bebironcic
|
Icice obavezno!Zvala sam ja neke klinike u Nisu,i tamo ljudi sasvim normalni,a ne kao ovi idioti ovde!Ma gde da mu pomenem da je hladan gel bolje da cutim... 2002 ....trebala si to posle da ugrejes
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici5 najboljih POZA U SEKSU za zatrudnjivanjeNeki tvrde da određeni položaji tokom seksa mogu povećati šanse za trudnoću. Proverite i probajte, ne može da škodi. ;)
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.