Anoniman
|
- Lažeš kao pas, gledaš me k'o zver, stvarno nije fer. - Sve, sve, sve, sve ćeš da mi daš, al' ja neću s tobom jer si mafijaš . - Daj, zagrli me, daj, daj, daj, vodoravno, a i uspravnooooo - Ajde Jelo, šmrči belo, pa nek vidi celo selo. - Plitak potok, a voda duboka??? - Mala lezi, tuku mitraljezi, ja ću na te, ne boj se granate! - Oću kući da te vodim, ali ja sam izbjeglica nemam kuće bože, bože zar ja tražim nemoguće? - Vetar duva, kiša sipi, a pod nama krevet škripi. - Mokra drva, pa neće da gore, smrznuću se ja do bele zore. - Zbog nje su me zvali papak? ja to nisam znaoooo - Jel te peku u daljini moje suze na haljini? - Skočiću sa sedmoga sprata, rodila mi žena, a ja nisam tata. - Moj se dragi u autu voza, a ja jadna u šumi kod koza!!!! - Kažu, nismo par zato š to si podstanar? - Uz malu peć i radio svašta sam joj radio. - Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! - Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu. - Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema. - Moja mala nema prednjih zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!!! - Ti ode na zeleno, ja osta na crveno, rastavi nas semafooor.? - Nećeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli decu da mi čuvaš . - Da dogovor kuću gradi, rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje, temelj je daleko.. - Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanišani. - Skini, skini košulju al' nemoj brushalter, ostavi bar nešto mala, da pocepa panter. - Jedva čekam da sa'ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku. - Kuče laje, a ja mislim ti si, oti š 'o si sarmu probo nisi. - Ja te volim, ja te obožavam, ja bih s tobom da se razmnožavam.!!!!!! - Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala. - Alal vera, mili moj, kad me stegneš, joj, joooj ! - Cveta cveće, listaju bandere, ja te volim, ti si mi devojka!? - Ispred kuće metar drva, ti si moja ljubav prva. - Mala moja dođi da sviramo malkice, ja dok sviram ti mi skini gaćice. - Ja sam svoju Raziju minir'o, poginut će ko je bude dir'o. - Pletem džemper, džemper mi u ruci, dođi mala pa mi ga navuci. - OOOO, otpala ti ruka ako drugu takneš oko struka. - Oti š oooo si, e, pa nek siii, nisi bio bog zna kako seksiiiiii. - Nisam zgodan al' sam neophodan, ko me proba želi me do groba.. - Mala moja na vrh sela moga, ti živiš u oblacima, ja živim u opancima ?? - Ja ti kažem odlazi, pokid'o se lanac, a ti ne razumeš ko da si Bosanac. - Guram, guram, ne može da uđe moja noga u cipele tuđe. - Pevaljka sam od glave do pete, oko mene sve valute lete. - Neko vozi motor, neko vozi traktor, ja i moja mala motokultivator. - Sutra kada prođe što je noći milo, ti ne pričaj drugovima šta je sinoć bilo!!! - Puši, puši mala, puši mala ti, ne dozvoli vatri da se ugasiiiii - Dva bunara, dva bunara, a velika suša, dođi dragi izgore mi i srce i dušaaaa - Rodno mesto Banja Luka, jedem ćevap s mnogo luka, u Beču sam gastarbajter, u krevetu pravi fajter - Suzama sam lepio tapete, kada ode i odvede dete - Ja sam mladić od pedeset ljeta, što sam mator ništa mi ne smeta, sve me cure u mom selu jure, kaže majka da je zbog frizure. - Kuvaš mleko, kipi sve po ploči, u šta blejiš, jebem te u oči.
|