|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Najveći dečiji festival na otvorenom, Košutnj...
30.5.2010 23:56:03   
Tatamata
Najveći festival za decu i roditelje „Najbolje za moje dete”, održaće se po drugi put u Beogradu, na otvorenom prostoru Košutnjaka, 5. i 6. juna. Festival koji organizuje agencija Smart medija okupiće i ove godine veliki broj ustanova i proizvoda namenjenih deci.

Pročitajte više...
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Koš...
31.5.2010 0:26:44   
dunja RR

Sigurno će biti zanimljivo user posted image

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Koš...
31.5.2010 0:27:46   
micketta
dodjite pa da pijemo kaficu na ski stazi user posted image

_____________________________

zna baba

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Koš...
31.5.2010 11:04:53   
LillyT
Doci cemo ako ne bude padala kisa 

_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Koš...
1.6.2010 13:04:21   
SUPER MAMA
Na FB jedan sajt je istako da Festival '' Najbolje za moje dete'', zbog vremenskih uslova je pomeren za 12. i 13 jun.Dalje to tacno?
Ja sam bas htela da idem?

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Koš...
1.6.2010 15:25:38   
buhla
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Na FB jedan sajt je istako da Festival '''' Najbolje za moje dete'''', zbog vremenskih uslova je pomeren za 12. i 13 jun.Dalje to tacno?
Ja sam bas htela da idem?




NAJBOLJE ZA MOJE DETE 2010
Zbog loših vremenskih uslova sajam se odlaže za 12. i 13. jun 2010. godine

Prvi dečiji sajam „Najbolje za moje dete“ je održan 2009. godine na Košutnjaku. Za dva dana, zabeležio je poset_u od preko 15.000 poset_ilaca i privukao veliku medijsku pažnju. Ova manifestacija je nastala kao vizija da se na otvorenom, u prirodnom i zdravom okruženju na Košutnjaku, održi sajamski nastup svih ustanova koje su neophodne za razvoj dece do njihovog polaska u školu.

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da ćemo drugi put u Beogradu organizovati najveći festival za decu i roditelje na otvorenom prostoru. Na festivalu će učestvovati vrtići, dečije igraonice, škole stranih jezika, predškolske i školske ustanove, likovne i kreativne radionice, proizvodi za decu, dečije igračke i mnoge druge ustanove koje su neophodne  za rast i razvoj dece.

Drugi dečiji festival “NAJBOLJE ZA MOJE DETE“ će se održati 12 i 13. juna 2010. godine na Košutnjaku (na prostranstvu od 3000 m2, pored Trim staze).


Kada smo birali lokaciju, imali smo viziju da nađemo oazu za decu i roditelje, koja je prirodna, zdrava i koja može da oplemeni i ulepša ovaj festival.

Cilj nam je da pružimo deci i roditeljima nesvakidašnje i aktivno druženje, da zajedno pomognemo očuvanje životne okoline, kao i da pružimo dodatnu edukaciju roditeljima u odgoju njihove dece.

Ovim putem želimo da svim poset_iocima festivala, prikažemo program svih ustanova i institucija koje su neophonde za pravilan razvoj dece, a da pritom izbegnemo korišćenje televizije, interneta i drugih virtuelnih komponenti, kao i daprikažemo dostupnost i pristupačnost ustanova koje su najbolje za njihovo dete.

Organizator festivala je agencija SMART MEDIA. Kao agencija pokazali smo se uspešno u organizaciji sajmova, festivala, koncerata i promocija.

Posebno smo ponosni na organizaciju prvog dečijeg sajma “Najbolje za moje dete” koji je prošle godine za dva dana poset_ilo više od 15.000 ljudi i izrastao u tradicionalnu manifestaciju.

U organizaciji ovakvih vrsta dešavanja ulažemo veliki trud kako bismo bili inovativni, profesionalni i prevazišli očekivanja naših klijenata. Sa radošću vas čekujemo i ove godine.

Izvor: http://www.smedia.rs/sajam/index.php/main/display/28/naslov/Info


< Poruku je uredio buhla -- 1.6.2010 15:26:22 >


_____________________________

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Koš...
1.6.2010 15:36:36   
SUPER MAMA
Hvala Buhla.user posted image user posted image user posted image
Onda idemo sledeci vikend.

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Koš...
5.6.2010 1:40:17   
Tatamata
Samo da ponovimo vest koja je bila i na ovom forumu, za slučaj da se neko spremio da ide na sajam ovog vikenda:

Najveći festival za decu i roditelje na otvorenom prostoru Košutnjaka, zbog loših vremenskih uslova, umesto 5. i 6. juna, pomeren je i zakazan za 12. i 13. jun.

Pročitajte više...

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Koš...
11.6.2010 16:54:40   
dunja RR
jel dolazite?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here