Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 3.11.2010 21:31:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 nensy jesam ostavila komentar ali mi se nije svidjao pa sam posle napisala pesmicu!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.11.2010 23:02:04
|
|
|
|
jugolen
|
Da li bi mi neko rekao ko je osvojio hraničicu za piliće od Sunvala,nisam uspela da nađem rezultate.HVALA
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.11.2010 23:04:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jugolen Da li bi mi neko rekao ko je osvojio hraničicu za piliće od Sunvala,nisam uspela da nađem rezultate.HVALA draga - još nisu proglašeni dobitnici; glasanje traje do ponedeljka kada počinje novo glasanje a spemili smo i nove nagrade ....iznenađenjce, neću još da otkrivam čim saznamo imena dobitnika, ovde ću objaviti
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.11.2010 23:05:10 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 5.11.2010 19:16:09
|
|
|
|
jugolen
|
mmmmmmmmmmmm,ZNAČI JOŠ ĆEMO NESTO LEPO DA LUĆKAMO, SUPERIŠKA.........AL ĆEMO DA PORASTEMO VELIKI
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 5.11.2010 23:49:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jugolen mmmmmmmmmmmm,ZNAČI JOŠ ĆEMO NESTO LEPO DA LUĆKAMO, SUPERIŠKA.........AL ĆEMO DA PORASTEMO VELIKI pa, nisu kašice ovaj put, videćete, nešto lepo jeste....u ponedeljak kreće novi test, čekamo vas tada
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 13:31:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Pobednike ćemo uskoro objaviti, a za to vreme pogledajte šta smo novo pripremili za vas, rešite test i ostavite nam komentar (uskoro postavljamo polje za komentar) : OSVOJITE WOW IGRAČKE
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.11.2010 13:34:49
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 13:37:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gagi Resila test Daj bar da dobijem igracke ako nista drugo čekaj da dodamo polje za komentar, komentari odlučuju, a naravno i test samo da naš programer doda i bacite se na komentare
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.11.2010 13:38:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 13:51:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gagi A kakvi komentari?Jel u vezi igracaka? pa da, nešto vezano za igru i igračke
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 13:56:05
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam rešila već test...nisam znala da treba da čekam za komentar
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:06:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Pobednike ćemo uskoro objaviti, a za to vreme pogledajte šta smo novo pripremili za vas, rešite test i ostavite nam komentar (uskoro postavljamo polje za komentar) : OSVOJITE WOW IGRAČKE A je li ovo tema za Sunval ili Wow anketu?
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:09:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Pobednike ćemo uskoro objaviti, a za to vreme pogledajte šta smo novo pripremili za vas, rešite test i ostavite nam komentar (uskoro postavljamo polje za komentar) : OSVOJITE WOW IGRAČKE A je li ovo tema za Sunval ili Wow anketu? ovo je za Sunval, čekamo urednika da postavi novu temu..........Tatamato
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:13:48
|
|
|
|
dunja RR
|
dodato polje za komentar, idemo iz ove teme i rešavajmo test za WOW igračke i naravno komentari su bitni
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:17:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Molim teta moderatorke da mi pomognu da nađem jednu temu , napisala sam u Virrtual caffeu o čemu se radi . Hvala !!! Pardon za OFF ...
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:19:35
|
|
|
|
marince1
|
Resiola test i ostavil a komentar. Jel moze nagrada za prvi ostavljeni komntar
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:33:47
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja sam rešila već test...nisam znala da treba da čekam za komentar I ja sam resila ne znajuci da treba i komentar...Jel mogu ponovo uz komentar?
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:37:06
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja sam rešila ponovo test i ostavila komentar
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.11.2010 14:42:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:43:32
|
|
|
|
Nensi*
|
I ja cu samo da smislim nesto
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:48:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Tvoj rezultat je: 8 od 8 poena Tvoje znanje o postavljenoj temi je na odličnom nivou. Al sam smart A turila sam i koment
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 14:53:39
|
|
|
|
Jeca*
|
a jel mozemo mi negde da citamo te komentare?
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 15:01:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke otvorila sam temu za WOW igračke, ajmo tamo ovde ću, kada dobijem imena dobitnika Sunval poklon korpe,iste objaviti
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 22:58:32
|
|
|
|
Pretty78
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii????
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.11.2010 23:00:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? Aksa bira dobitnike tj. komentare koji im se najviše svide, čim dobijem nickove dobitnika javljam.....molim za malo srtpljenja, znate da ja uvek javim zar ne?
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.