Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 24.11.2010 22:42:54
|
|
|
|
liliana
|
A kad je izvlačenje dobitnika?
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 25.11.2010 0:19:49
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: liliana A kad je izvlačenje dobitnika? 08.12.
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 25.11.2010 0:30:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Liliana i ostale devojke koje ne živite u Srbiji, ukoliko vas Aksa izabere kao pobednike (odabraće 5 najboljih komentara po njihovom mišljenju), možete li vi ili neko umesto vas doći u neku od Aksi po WOW POKLON?
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 25.11.2010 0:31:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Liliana i ostale devojke koje ne živite u Srbiji, ukoliko vas Aksa izabere kao pobednike (odabraće 5 najboljih komentara po njihovom mišljenju), možete li vi ili neko umesto vas doći u neku od Aksi po WOW POKLON? Aksina pravila su takva, mi tu ništa ne možemo
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 25.11.2010 8:07:15
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Liliana i ostale devojke koje ne živite u Srbiji, ukoliko vas Aksa izabere kao pobednike (odabraće 5 najboljih komentara po njihovom mišljenju), možete li vi ili neko umesto vas doći u neku od Aksi po WOW POKLON? Mama ili tata ili drugarica jel treba i ovlašćenje overeno u sudu?
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 25.11.2010 12:08:52
|
|
|
|
Shishica
|
Jel to samo zbog slikanja? Ma slikacemo se mi kuci, samo nek posalju igracku! I velikim slovima pored nas bice ispisano Aksa i wow igracke!
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 25.11.2010 13:07:49
|
|
|
|
Rivana
|
Ja sam prvi put poslala bez stiha a drugi put sa stihom a stih mi gluuup al ajde trudila sam se
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 26.11.2010 20:59:07
|
|
|
|
marince1
|
Sad sam ija napisala pesmicu :)))
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 27.11.2010 11:28:30
|
|
|
|
Daca88
|
Ja tek sad vidim da se ove igračke podižu u Aksi,e pošto mi nemamo Aksu,a čisto sumnjam da bi neko hteo otići umesto mene po to,u slučaju da se desi da budemo izvučeni,da li mogu nagradu da prepustim nekoj curi koja ima Aksu u svom gradu.Ono,da podigne umesto mene,ali da naravno zadrži igračku za svoje dete?
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 27.11.2010 15:57:24
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Liliana i ostale devojke koje ne živite u Srbiji, ukoliko vas Aksa izabere kao pobednike (odabraće 5 najboljih komentara po njihovom mišljenju), možete li vi ili neko umesto vas doći u neku od Aksi po WOW POKLON? Ja ču verovatno bit u Srbiji do Svetog Jovana, tao da čemo Tina i ja same podiči-ukoliko budemo sretni dobitnici! Nama je najbliža Aksa u Čačku.
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 27.11.2010 15:59:47
|
|
|
|
anajid
|
Umesto mene ima ko podici,a i ja cu biti u Srbiji u to vreme,pa mozemo i Andrija i ja licno doci,naravno,ukoliko dobijemo!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 27.11.2010 16:00:04
|
|
|
|
marince1
|
ni kod mene nema Akse,al ja da dodje gde treba Jel ima u Krusevcu?
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 27.11.2010 16:00:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marince ni kod mene nema Akse,al ja da dodje gde treba Jel ima u Krusevcu? Niš može?
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 27.11.2010 16:02:39
|
|
|
|
dunja RR
|
OK, devojke hvala vam što mi pišete, uglavnom shvatila da nema veze i ako je neko u inostranstvu, snaći ćemo se sko budete izvučene:)
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 27.11.2010 16:25:30
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: marince ni kod mene nema Akse,al ja da dodje gde treba Jel ima u Krusevcu? Niš može? Moze ,jos da dobijem nagradu
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 28.11.2010 1:07:04
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Popunila test , i napisala pesmicu... Nadam se da nisam zakasnila
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 28.11.2010 1:08:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Popunila test , i napisala pesmicu... Nadam se da nisam zakasnila nisi - još 10 dana pišite pesmice
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 28.11.2010 1:12:51
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Moram da priznam da mi je ovo prva pesmica u životu. Ja sam poetični antitalenat ... Ako mogu da otpevam nešto od GnR za nagradu ??? Šalim se, Pozdrav!
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 28.11.2010 11:48:34
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Ako mogu da otpevam nešto od GnR za nagradu ??? Šalim se, Pozdrav! Podrum ajmo zajedno nešto od Gnr?
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 28.11.2010 13:25:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ja mogu da sviram
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 1.12.2010 14:08:16
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Ako mogu da otpevam nešto od GnR za nagradu ??? Šalim se, Pozdrav! Podrum ajmo zajedno nešto od Gnr? Hm, do danas sam pevala November rain Kanda prelazim na Doorse i Wintertime love Može Mashka duet, možda uplali
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 1.12.2010 14:28:20
|
|
|
|
liliana
|
A ako ja otpevam nešto od Skid Row? E, setih se- ako ja počnem da pevam-odmah ču dobit nagradu-samo ne bi li učutala!!!
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 1.12.2010 14:32:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ne, treba da saznamo muzički ukus žirija, pa da opevamo nešto u tom stilu. Dunjaaaaaaa, saznavaj
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 1.12.2010 14:40:27
|
|
|
|
Jeca*
|
KLIK
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 1.12.2010 14:44:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj lujke moje
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.