Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 4.1.2011 12:45:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Eto Daco dogovoreno ako osvojis ja cu da ti preuzmem,posaljem tvoje je da se samo slikas neee , ti moraš da se slikaš u Aksi, zato i kažem - onog ko preuzima poklon slikaju u Aksi (nisam dobro objasnila, izvinjavam se) a naravno Daca može posle da se slika i da nam ovde postavi sliku, ako je izaberu naravno
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.1.2011 12:47:49 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 4.1.2011 12:48:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: lanajelena Eto Daco dogovoreno ako osvojis ja cu da ti preuzmem,posaljem tvoje je da se samo slikas neee , ti moraš da se slikaš u Aksi, zato i kažem - onog ko preuzima poklon slikaju u Aksi (nisam dobro objasnila, izvinjavam se) a naravno Daca može posle da se slika i da nam ovde postavi sliku, ako je izaberu naravno nisam još dobila imena dobitnika od Akse, znate da ću vam javiti čim dobijem, tako da molim za malo strpljenja
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.1.2011 12:49:13 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 4.1.2011 12:49:10
|
|
|
|
lanajelena
|
onda cu poslati mm da preuzme ...ko me vukao za jezik...jos i Crvenkapi obecala
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 4.1.2011 12:49:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena onda cu poslati mm da preuzme ...ko me vukao za jezik...jos i Crvenkapi obecala
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 4.1.2011 12:51:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Dunja samo polako,ne sumnjamo mi u tebe,tu smo mi svaki dan Idem svakako danas do Akse pa cu da ih ubrzam
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 4.1.2011 14:30:53
|
|
|
|
Shishica
|
A mi svi vec planiramo kako cemo preuzeti poklon
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 5.1.2011 15:18:29
|
|
|
|
marince1
|
ima li izvestaja?
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 5.1.2011 16:33:44
|
|
|
|
Nensi*
|
Izgleda da nema jos
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 5.1.2011 17:03:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ću javiti ali bukvalno čim dobijem, tako da ne mogu ga staviti na forum, dok mi ne pošalju mail:)
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 5.1.2011 17:21:43
|
|
|
|
liliana
|
Tina i ja čekamo...
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 16:44:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Lepe vesti iz Akse nam stižu - WOW igračku osvajaju: 1. MARINCE (NIŠ) 2. MAYA 21 (NOVI SAD) 3. SHISHICA (NOVI SAD) 4. IVANKA75 (NIŠ) 5. PODRUMŠ (NOVI SAD) ČESTITAMO Devojke javite mi podatke na pp, javiću vam od kada možete podići WOW u vama najbližoj Aksi (ja sam pored nickova stavila grad gde pretpostavljam da ćete podići, da li je ok?)
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.1.2011 16:46:12 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 16:47:53
|
|
|
|
liliana
|
Izvisismo za WOW...
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 16:50:05
|
|
|
|
dunja RR
|
1. MARINCE: Ja sam mali decak, David mi je ime, imam jednu godinicu,ponosim se time. Vi cike iz Akse, kad glasanje krene, jednu WOW igrackicu cuvejte za mene :) Djubretarac Fred il'' Roni raketa, a moze i obe nista mi ne smeta :) Veselih su bija,bezbedne i zdrave, te Wow igracke za decu su prave. Igrackice Wow su sve sto ja zelim, kad mi dodje cura Una,sa njom cu da ih delim ;) 2. MAYA21: Bili mi seke ili bate Wow igračke svuda nas prate. Kravicu Misti i njenu drugaricu Moli svaka devojčica voli. A naše bate obilaze planete pomoću Roni rakete. I tako kad u igranju prođe dan i uhvati nas san, u kupanju nećemo biti sami tu su hobotnica, Suzi i maleni Sami. 3. SHISHICA: Ne mozem da pavam Ne mozem da lucam Samo na njih mislim I po savovima pucam... Tuzna mama Tuzan tata Ne znaju sta ce Sad ce biti lata! Odjednom mama vikne Evo igle nagladne ! Blzo, blzo mama pisi Pisi da tata ne posizi! Sad ce biti smeha Sad ce biti ladosti Lubicu vas puno Dok ne nestane set__losti! A kad padne mlak Sanacu igackine boje I vama cu ih dati... Al da znate, WOW IGRAČKE SU SAMO MOJE! 4. IVANKA75: Wow je igračka iz čarobnog sveta, Wow je igračka san svakog deteta. Da mama i tata ne brinu za mene Wow igračka pravi bezbedne uspomene. Ona je lepa, ona je fina, Ona je poklon od AKSE I RR TIMA! 5. PODRUMŠ : Wow, eto nama prave igračke! Ne linjam se, ne lomim se. Nemam u sebi olovne boje. Tate i mame ne treba da me se boje. Imam finu obradu Stavi me u ogradu Za mog drugara Ja sam igračka prava. Svi roditelji treba da imaju praksu da svrate u Aksu. Tamo su Wow igračke sa kojima nema plačke.
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 16:50:36
|
|
|
|
Maya21
|
juupiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 16:51:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: liliana Izvisismo za WOW... samo da kažem da sam ja navijala za tvoj komentar, ali nažalost ja ne biram: LILIANA: Ja sam Tina, najlepša bambina! Mnogo sam fina, toliko da svi kažu "WOW!!!" kad me vide!!!!!!! Nabaviču ja i "WOW" igračke , pa će svi da mi zavide!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 16:52:30
|
|
|
|
Mishica 77
|
Čestitam!
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 16:55:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Čestitam! joj Miši potpis je , čija je to izjava?
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 16:58:32
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: liliana Izvisismo za WOW... samo da kažem da sam ja navijala za tvoj komentar, ali nažalost ja ne biram: LILIANA: Ja sam Tina, najlepša bambina! Mnogo sam fina, toliko da svi kažu "WOW!!!" kad me vide!!!!!!! Nabaviču ja i "WOW" igračke , pa će svi da mi zavide!!!!!!!!! Hvala, Dunjice!!! Ma, nema veze-nabasvičemo mi svakako neku WOW igračku!
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 17:01:29
|
|
|
|
marince1
|
hvala i cestitam svima!
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 17:16:41
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Cestitam svim dobitnicim!!!!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 17:17:38
|
|
|
|
marince1
|
Edit: Gagana gore pomenuta ''cura Una'' je tvoja Una
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 17:18:28
|
|
|
|
Maryna1
|
Cestitam svima !!!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 17:19:08
|
|
|
|
mejvis
|
Čestitam devojke!!!!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 17:22:06
|
|
|
|
MASHKA
|
ništa.... čestitam dobitnicima!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite WOW igračke!!! 6.1.2011 17:53:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobili smo igrackuuuuuuu!!!!!!!!!!! Znala sam da ce se ovo stihoklepanje jednog dana isplatiti! Hvala Aksi, hvala Ringeraji!!!! Cestitam ostalim dobitnicima
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.