|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 10 stvari koje NE treba reci trudnicama !
24.4.2011 22:56:34   
bubulence
joj ima brdo stvari koje mi smetaju ali najvise:
- kada me pitaju za pol i ja kazem da je devojcica a onda taj neko slozi zalosnu facu i kaze 'jaao pa nema veze, bice sledece musko' user posted image user posted image user posted image eeeej, pa ko kaze da je nama zao sto je devojcica??? mm je bio najsrecniji covek kada je cuo da ce dobiti cerku... ustvari jedino je bitno da bude zdravo...
-sta su ti svekar i svekrva rekli za devojcicuuser posted image ?
-onda me nervira npr kada mi kazu ' e pa ugojila si se'user posted image ... - e pa ja sam u 30. nedelji, normalno da sam se ugojila
-pre par dana u radnji mi zena kaze 'ju pa od kada si ti trudna??? ja te skoro videla i nisi bila!!!!
e pa teto ja odmah krenula od 6. meseca....

ljudi stvarno znaju da lupaju

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 151
25.4.2011 12:57:41   
Dada81
''Jao ,kum će biti ljubomoran što nosiš dečaka .'' user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 152
25.4.2011 13:20:57   
Dada81
Ma ,Bubulence ,ostale IGNORE !Nije važno šta kažu ,važno je ko kaže . I mm je bio za devojčicu , a naravno ,važno da je živo i zdravo! A,definitivno (mislio ti to ili ne) bila ne bila ,a pogotovo ako je trudna ,ne treba reći trudnici da si ljubomoran ,na njeno ne rođeno dete ,koj eželjno iščekuje ,strašno ! Kao naš venčani kum ,a ima dve preslatke princeze ,za koje se neko mnogo pati da ih ima...

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 153
25.4.2011 13:27:19   
bubulence
ma iskreno da ti kazem ne dotice me mnogo kao npr da me uvredi ili zaboli, nego me jednostavno iznervira kada neko kaze nesto a ne razmisli pre toga...
e da, nervira me i kada me pitaju jesi 'morala' da se udas ili 'htela' user posted image ... to je tipa 'jel te je napumpao pa morao da te zeni'
prvo bas sam htela, a zanima me ko bre mora da se uda???

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 154
25.4.2011 14:00:56   
Olga75
Bubulence , ma bas te briga
meni je jedna komsinica rekla : ti si debela pa nisam bila sigurna da si trudna user posted image
a ja stomak do brade , pravi trudnicki , okrugli
kad je nisam tako debela zgazila necu nikoga

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 155
25.4.2011 15:51:57   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Bubulence , ma bas te briga
meni je jedna komsinica rekla : ti si debela pa nisam bila sigurna da si trudna user posted image
a ja stomak do brade , pravi trudnicki , okrugli
kad je nisam tako debela zgazila necu nikoga

user posted image meni nisu primetili na poslu da sam trudna do maltene 7, 8 meseca... zvali su me undercover pregnancy

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 156
25.4.2011 15:56:10   
vukosava
IZVORNA PORUKA: bubulence

-onda me nervira npr kada mi kazu ' e pa ugojila si se'user posted image ... - e pa ja sam u 30. nedelji, normalno da sam se ugojila

ugojila si se !!!!! kakva debilna konstatacija... sta, treba da smrsamo u trudnoci???

a to za devojcice - u kini ih masovno abortiraju pa sad imaju ogromnu razliku u broju muskaraca i zena (imaju pravo na samo jedno dete). cula sam da im sluzi amniocinteza za to, cim vide devojcice cao. pa ko bi ih radjao kasnije ako svi jednog dana postanu muskarci... svasta...

po meni su debilne horor price sa porodjaja sadasnjih majki... i njihovo kukanje i ono pih i meni je bilo tako, samo to treba da cujes pred porodjaj. ili ono - kako su mi noge natekle, dan danas nosim dva broja vece cipele (a ugojila se 25 kg sve ukupno nakon bebe, gde joj nece trebati vece cipele)

Direktna veza do poruke: 157
25.4.2011 15:57:58   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

mene nervira kad mi kazu......
Jao Mima pa ti si se vec ugojila!!!!!Nisam ljudi,ja i dalje imam isto kila sam su mi se kukovi,bokovi rasirili
Jao mima pa ti vec imas stomak.....To nije stomak od trudnoce to je moj stomacic koji teglim godinama....i ne gledaj mi u stomak ujescu te vise ako prokomentarises bilo sta....

ma mani nekulturne ljude... ja sam trudna vise od georgine, od svoje 24-te na pijacu mi govore, avo gospodjo za bebu, a bebe nigde user posted image

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 158
25.4.2011 16:45:09   
Diabla
"Dje si debela"- a nisam bila debela , bem li vam sveuser posted image

"Jesi ili slucajno zatrudnila, ili je planirano"

"Dabogda rodila sina"- OD OVOGA SAM LUDILAAAAAA, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 159
25.4.2011 17:18:09   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Diabla

koga ovo briga ccc user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 160
25.4.2011 18:17:15   
Anoniman
Ma ljudi su cudo. Samo da nesto ne vide, odmah su spremni da komemtarisu i sto treba i sto ne treba.

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 161
25.4.2011 18:29:09   
Anoniman
Mene strašno nervira kad me pitaju kad ću se poroditi, kao da ja znam kad će tačno beba da izvoli izaći na svetlost dana. Pa još i dodaju -kako ne znaš, pa nije ti prvi put da se porađaš...Tu prekidam svaki dalji razgovor user posted image
I još me nervira kad me pitaju za pol pa im kažem da ću roditi trećeg sina, skoro svaki komentar je - nema veze, četvrto će biti devojčica!!! Jbt, kao da sam priplodna krava pa svake godine da rađam po jedno dete!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 162
25.4.2011 18:42:31   
bubulence
zille boli te uvo... moj stric kada je cekao peto dete (i sve zenskeuser posted image ) svi ga pitali ''sta ces ako i ovo bude zenskouser posted image ''?
a on je odgovarao da nije ni pravio sina nego zdravo, pravo i lepo dete pa sta god da bude... i dobio devojcicu cije je rodjenje proslavio kao i rodjenje ostalih cerki...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 163
25.4.2011 21:26:27   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Diabla

"Dje si debela"- a nisam bila debela , bem li vam sveuser posted image

"Dabogda rodila sina"- OD OVOGA SAM LUDILAAAAAA,

Tri stavke koje su me najviše izluđivale!user posted image

IZVORNA PORUKA: Zille

Mene strašno nervira kad me pitaju kad ću se poroditi, kao da ja znam kad će tačno beba da izvoli izaći na svetlost dana.

A ovo me je urnisalo poslednjih mesec dana. Bukvalo sam napisala na fb da ću pretući sledeću osobu koja me to pita. A na takve sms-ove nisam ni odgovarala.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 164
25.4.2011 21:53:45   
Diabla
Zille, nista cetvrto ce biti curicauser posted image user posted image user posted image user posted image
A nisam znala da je deckicuser posted image Ti si cudo od zene majke mi!user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Zille

Mene strašno nervira kad me pitaju kad ću se poroditi, kao da ja znam kad će tačno beba da izvoli izaći na svetlost dana. Pa još i dodaju -kako ne znaš, pa nije ti prvi put da se porađaš...Tu prekidam svaki dalji razgovor user posted image
I još me nervira kad me pitaju za pol pa im kažem da ću roditi trećeg sina, skoro svaki komentar je - nema veze, četvrto će biti devojčica!!! Jbt, kao da sam priplodna krava pa svake godine da rađam po jedno dete!!!

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 165
25.4.2011 22:24:21   
jance
IZVORNA PORUKA: bubulence

-pre par dana u radnji mi zena kaze 'ju pa od kada si ti trudna??? ja te skoro videla i nisi bila!!!!
e pa teto ja odmah krenula od 6. meseca....

user posted image user posted image dobra si...

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 166
28.4.2011 17:52:21   
Lilla
IZVORNA PORUKA: eni26

mene je nerviralo kad mi kazu "pa nisi se nimalo ugojila" , sto znaci "bice ti mala beba kad se rodi" user posted image bas sam bila tuzna posle tih komentara..Jednom mi neka zena rece " pa ti ko francuskinje one prave, bas si se stopila s njima" ..Kakve su to one, mrsave ,anoreksicne,misle na sebe i na svoju liniju a ne na bebu,pa nece da se goje?Tako je meni prolazilo kroz glavu tad!user posted image

Upss, cini mi se da sam i ja jednom prokomentarisala sliku koju si mi poslala u tom fazonu, da se nisi mnogo udebljala user posted image No, sigurno nisam imala tih skrivenih misli, samo sam ti bila zavidna, ja sam vec u 11 sedmici kao traktor user posted image

Mene nervira sto me pojedine osobe pitaju kako se osjecam svaki put kada me vide, ljudi trudna sam a ne bolesna!

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 167
29.4.2011 14:38:07   
oxy7
Moja top lista (za sada) je sledeća:

1. "jaoj, što si tako blijeda???" - u osam ujutru,ispred kuće, bez šminke, a imam super blijed ten inače
2. "naspavaj se dok si trudna, nećeš dvije godine spavati kad se baba rodi"
3. "imaš li pjege ili su ti to trudničke fleke?"

Pa zar nije da poludiš!?!

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 168
29.4.2011 14:40:57   
Rivana
Nasmejalo me pod 2, ali u mom slucaju je tako user posted image blje da sam poslusala kad su mi govorili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 169
29.4.2011 14:47:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: oxy7

Moja top lista (za sada) je sledeća:

1. "jaoj, što si tako blijeda???" - u osam ujutru,ispred kuće, bez šminke, a imam super blijed ten inače
2. "naspavaj se dok si trudna, nećeš dvije godine spavati kad se baba rodi"
3. "imaš li pjege ili su ti to trudničke fleke?"

Pa zar nije da poludiš!?!

Da, da, da BROJ 2 - ako mi to nisu 1000 puta rekli!!! Kao da se san može akumulirati user posted image
A pošto sam održavala trudnoću, pa ležala, stalno su me pitali "A jesi li JAKO depresivna?" a ja osmeh od uva do uva - alo ljudi čekam bebu, kakva depresija!? Od vas i vaših smaranja se izdeprimiram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oxy7)
  Direktna veza do poruke: 170
29.4.2011 14:49:59   
jance
najnovija, kad sam izjavila da idemo mm i ja za budimpestu kolima u subotu i da se istog dana i vracamo:

"joj pa ti nebi smela toliko da se vozas"

e sada stvarno, a zbog cega? celo vreme sedim i u kuci, imamo velika kola, mogu cela da se ispruzim uzduz i popreko...

naravno, da smem, moj odgovor bi glasio: "alo, trudna sam, nisam hendikepirana!"

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 171
29.4.2011 14:50:15   
bubulence
jutros idem taxijem i vozac me pita koliko mi je ostalo... ja kazem jos 2 meseca i on krene sa sledecom pricom:
ja sam jedan od retkih koji je prisustvovao porodjaju i ne bih vise nikada, nama je prvo dete umrlo posle dva dana pa smo mnogo godina pokusavali da dobijemo drugo i kada je konacno ostala trudna hteo sam da prisustvujem. porodjaj je trajao 24 sata, ona je ostajala bez vazduha, gubila se, mislio sam da nece prezivetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

budalo zar se to govori trudnici????

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 172
29.4.2011 14:51:40   
Ana RR
Joj Bubi, tačno bih ga klepila nečim u glavu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 173
29.4.2011 14:52:23   
Vika
Što je mnogo, mnogo jeuser posted image

Direktna veza do poruke: 174
29.4.2011 14:57:02   
jance
joj sto volem te sa njihovim "poucnim pricicama"
ma ljudi bre, apsolutno mi ta informacija nije potrebna trenutno!

tako je meni pre 2 dana svekina bivska koleginica onako usput ispricala, kako je njenoj komsinici sa sela (inace i ja je licno poznajem) umrlo dete u 9.mesecu!
malo je reci da nisam mogla da dodjem sebi sledecih nekoliko sati, a i nocu sam to sanjala...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Spisak porodilišta u Srbiji - Beograd
U Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here