|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 14:56:56
|
|
|
|
^iva^
|
preslatka je
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 14:57:59
|
|
|
|
mala83
|
aussie divno svaka ti cast. neka vam bude srecno,a ona je srecna jer ima tebe ti si jedno veliko kad bi bar kod nas bilo tako lako da usvojis dete
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 14:59:33
|
|
|
|
Anoniman
|
tako nekako dodze dva dana pre vencanje..hhhehe..eto neka nam je ziva i zdrava i nadam se da necu nikad je povrediti a toga se jako bojim zaista ne zelim...zelim da jojj budem majka prijateljica sve sve sto jojj treba ja cu da jojj pruzim a do godine imat ce batu ili seku i nika necu praviti razliku izmedji njih kunem se...
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:00:30
|
|
|
|
IVA 11
|
Neka je ziva i zdrava, andjeo lijepi! Zelim vam svu srecu. Ti si aussie jedno veliko i Bog ce te nagraditi, ovo je jako human i divan cin!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:00:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Aussie ovo je predivno. Sam Bog ti je podario i tvoju bebicu u ovom trenutku!!! Ovo je tako lepo i humano sa vase strane. Zelim vam punu kucu srecne i zdrave decice!!! Divni ste!!!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:03:06
|
|
|
|
Meisje
|
Preslatka je
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:03:15
|
|
|
|
Anoniman
|
jao kako ste vi divne zaista placem zbog vasi reci a moj m grli svoju devojcicu a ja nemogu da spavam od brige kako cu sa njom samo molim Boga da je ne povredim jojj
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Aussie, ja ne zaustavljam suze. Svasta bih ti nesto lepo rekla ali ne nalazim prave reci. Sreca sreca sreca!!!! Ne brini nista, toliko divno srce imas i materinski instinkt da ce te upravo t ovoditi kroz zivot sa decicom!!! Joj jos placem!!!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:07:49
|
|
|
|
little_one
|
Aussie, pa ti si jedno predivno iznenadjenje i stvorenje...svaka cast...samo hrabro i mislim da svako dijete samo zeli da osjeca ljubav i da pripada negdje...a sigurna sam da cete joj to sigurno pruziti...korak po korak i uspjecete...
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:07:50
|
|
|
|
Anoniman
|
jacq hvala mila meisje LO mila moja ljubim sto puta
< Poruku je uredio aussie -- 3.11.2011 15:08:31 >
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:08:56
|
|
|
|
Verus
|
aussie: prelepa je zaista; koja je njena zivotna prica? Gde su joj roditelji?
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:09:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja se lepo rasplakah volela bih da je i kod nas proces usvajanja tako jednostavan Aussie, puno sreće vam želim, devojčica je divna, tako je mila i nežna, čuvajte je kao svoju najrođeniju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:13:37
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da je ta klasicna prica majka je zatrudnela otac je ostavio i ona nija mogla sama sa detetom NEMA SANSE ako u Australiji nije mogla nemoze nigde mislim majka jojj je Pekistanka tako nesto a otac je Svabo nema veze sad jojjj je majka bosanka i tata jojj Bosanac Ana Verus na prvi mah pomislila sam da ste me prebacili negde drugo ili zatvorile temu hvala vam drage moje
< Poruku je uredio aussie -- 3.11.2011 15:15:22 >
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:20:07
|
|
|
|
vesnam
|
Aussie meni suze krenule, hvala Bogu što još uvek postoje tako humani i predivni ljudi, kakvi ste vas dvoje. Svaka vam čast, želim vam svu sreću sveta!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:22:29
|
|
|
|
moja ciklama
|
Svaka čast.. Oduševljana sam tvojim postupkom. Ćerkica ti je preslatka. Čestitam i na trudnoći!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:26:07
|
|
|
|
Anoniman
|
zene drage hvala vam prije sam mislila da cu doci dole i usvojiti dete ali kad sam je videle ne znam nesto me je privuklo i zelela sam jojj podariti dom mislim da nije to ni bitno gde je dete usvojeno na kraju krajeva u kojem god sirotistu nije lako i ono je siroce i treba mu ljubav i dom
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:36:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Divne ste i ti i devojcica i sigurna sam da ces sve raditi kako treba. Neces je povrediti ne brini
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:37:26
|
|
|
|
vesnam
|
To je tako plemenit čin, svaka čast, ne znam kad me je nešto ovako dirnulo da mi suze krenu. I zaista nije bitno odakle je dete, bitno je da ima nekog ko ga voli i ko će da brine o njemu. Stvarno sam oduševljena . A devojčica je prelepa, prava mala princezica
< Poruku je uredio vesnam -- 3.11.2011 15:42:23 >
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:38:09
|
|
|
|
Verus
|
odusevljena sam vama! Neka bice joj bolje sa mamom i tatom Bosancima IZVORNA PORUKA: aussie mislim da je ta klasicna prica majka je zatrudnela otac je ostavio i ona nija mogla sama sa detetom NEMA SANSE ako u Australiji nije mogla nemoze nigde mislim majka jojj je Pekistanka tako nesto a otac je Svabo nema veze sad jojjj je majka bosanka i tata jojj Bosanac Ana Verus na prvi mah pomislila sam da ste me prebacili negde drugo ili zatvorile temu hvala vam drage moje
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:42:16
|
|
|
|
Anoniman
|
naravno da ce joj biti bolje mi je volim najvise na svetu..ali zaista vesnam
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 15:57:19
|
|
|
|
bea83
|
aussie, curica je divna bićeš super mama, nemoj da brineš, čim si našla u sebi snage i želje da je prihvatiš znači da u tebi ima dovoljno ljubavi za sve što te čeka sa njom
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 16:00:40
|
|
|
|
Anoniman
|
bea
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 16:01:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Evo mene svesna da cu biti kamenovana sad,devojcica je stvarno prelepa,ali meni ova prica deluje totalno ne stvarna u danasnje vreme(duze je potrebno poznatima da usvoje dete )
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 16:02:51
|
|
|
|
anuksunamun
|
aussie svaka cast ,divim se ljudima koji su ovako nesebicni!!!cestitam i na trudnoci ,ima sve da bude super vec dva mala srca imas!!! srecno(moram priznati da nisi mala uopste :):)
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 16:04:41
|
|
|
|
Alexis79
|
aussie Ja se malko zbunih kad sam procitala temu,rekoh cekaj pa zar ti nisi tek ostala trudna. Kad ono i trudna i usvojitelj. Super uzivajte sa svojom devojcicom
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.