|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: moja usvojena devojcica...
3.11.2011 14:56:56   
^iva^
user posted image user posted image user posted image preslatka je

iva

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 26
3.11.2011 14:57:59   
mala83
aussie divnouser posted image  svaka ti cast. neka vam bude srecno,a ona je srecna jer ima tebe user posted image ti si jedno veliko user posted image
kad bi bar kod nas bilo tako lako da usvojis deteuser posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 27
3.11.2011 14:59:33   
Anoniman
tako nekako dodze dva dana pre vencanje..hhhehe..eto neka nam je ziva i zdrava i nadam se da necu nikad je povrediti a toga se jako bojim zaista ne zelim...zelim da jojj budem majka prijateljica sve sve sto jojj treba ja cu da jojj pruzim a do godine imat ce batu ili seku i nika necu praviti razliku izmedji njih kunem se...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 28
3.11.2011 15:00:30   
IVA 11
Neka je ziva i zdrava, andjeo lijepi! Zelim vam svu srecu. Ti si aussie jedno veliko user posted image i Bog ce te nagraditi, ovo je jako human i divan cin! user posted image

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 29
3.11.2011 15:00:39   
Anoniman
Aussie ovo je predivno. Sam Bog ti je podario i tvoju bebicu u ovom trenutku!!! Ovo je tako lepo i humano sa vase strane. Zelim vam punu kucu srecne i zdrave decice!!! Divni ste!!!

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 30
3.11.2011 15:03:06   
Meisje
Preslatka jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 31
3.11.2011 15:03:15   
Anoniman
jao kako ste vi divneuser posted image user posted image user posted image  zaista placem zbog vasi reci a moj m grli svoju devojcicu a ja nemogu da spavam od brige kako cu sa njom samo molim Boga da je ne povredim jojjuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 32
3.11.2011 15:06:01   
Anoniman
Joj Aussie, ja ne zaustavljam suze. Svasta bih ti nesto lepo rekla ali ne nalazim prave reci. Sreca sreca sreca!!!!
Ne brini nista, toliko divno srce imas i materinski instinkt da ce te upravo t ovoditi kroz zivot sa decicom!!! Joj jos placem!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 33
3.11.2011 15:07:49   
little_one
Aussie, pa ti si jedno predivno iznenadjenje i stvorenje...svaka cast...samo hrabro i mislim da svako dijete samo zeli da osjeca ljubav i da pripada negdje...a sigurna sam da cete joj to sigurno pruziti...korak po korak i uspjecete...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 34
3.11.2011 15:07:50   
Anoniman
jacquser posted image  hvala mila

meisje user posted image

LO mila moja ljubim sto putauser posted image

< Poruku je uredio aussie -- 3.11.2011 15:08:31 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 35
3.11.2011 15:08:56   
Verus
aussie: prelepa je zaista; koja je njena zivotna prica? Gde su joj roditelji?

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 36
3.11.2011 15:09:16   
Ana RR
Ja se lepo rasplakah user posted image volela bih da je i kod nas proces usvajanja tako jednostavan user posted image

Aussie, puno sreće vam želim, devojčica je divna, tako je mila i nežna, čuvajte je kao svoju najrođeniju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
3.11.2011 15:13:37   
Anoniman
mislim da je ta klasicna prica majka je zatrudnela otac je ostavio i ona nija mogla sama sa detetom NEMA SANSE ako u Australiji nije mogla nemoze nigde mislim majka jojj je Pekistanka tako nesto a otac je Svabouser posted image  nema veze sad jojjj je majka bosanka i tata jojj Bosanacuser posted image

Ana Verus na prvi mah pomislila sam da ste me prebacili negde drugo ili zatvorile temuuser posted image  hvala vam drage moje

< Poruku je uredio aussie -- 3.11.2011 15:15:22 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 38
3.11.2011 15:20:07   
vesnam
Aussie meni suze krenule, hvala Bogu što još uvek postoje tako humani i predivni ljudi, kakvi ste vas dvoje. Svaka vam čast, želim vam svu sreću sveta! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
3.11.2011 15:22:29   
moja ciklama
Svaka čast..

Oduševljana sam tvojim postupkom.
Ćerkica ti je preslatka.
Čestitam i na trudnoći!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
3.11.2011 15:26:07   
Anoniman
zene drage hvala vamuser posted image  prije sam mislila da cu doci dole i usvojiti dete ali kad sam je videle ne znam nesto me je privuklo i zelela sam jojj podariti dom mislim da nije to ni bitno gde je dete usvojeno na kraju krajeva u kojem god sirotistu nije lako i ono je siroce i treba mu ljubav i domuser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
  Direktna veza do poruke: 41
3.11.2011 15:36:33   
Anoniman
Divne ste i ti i devojcica i sigurna sam da ces sve raditi kako treba. Neces je povrediti ne brini user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 42
3.11.2011 15:37:26   
vesnam
To je tako plemenit čin, svaka čast, ne znam kad me je nešto ovako dirnulo da mi suze krenu. I zaista nije bitno odakle je dete, bitno je da ima nekog ko ga voli i ko će da brine o njemu. Stvarno sam oduševljena .
A devojčica je prelepa, prava mala princezica user posted image

< Poruku je uredio vesnam -- 3.11.2011 15:42:23 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 43
3.11.2011 15:38:09   
Verus
user posted image user posted image odusevljena sam vama!  Neka bice joj bolje sa mamom i tatom Bosancimauser posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: aussie

mislim da je ta klasicna prica majka je zatrudnela otac je ostavio i ona nija mogla sama sa detetom NEMA SANSE ako u Australiji nije mogla nemoze nigde mislim majka jojj je Pekistanka tako nesto a otac je Svabouser posted image  nema veze sad jojjj je majka bosanka i tata jojj Bosanacuser posted image

Ana Verus na prvi mah pomislila sam da ste me prebacili negde drugo ili zatvorile temuuser posted image  hvala vam drage moje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
3.11.2011 15:42:16   
Anoniman
naravno da ce joj biti bolje mi je volim najvise na svetu..ali zaista

vesnamuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 45
3.11.2011 15:57:19   
bea83
aussie, curica je divnauser posted image bićeš super mama, nemoj da brineš, čim si našla u sebi snage i želje da je prihvatiš znači da u tebi ima dovoljno ljubavi za sve što te čeka sa njomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 46
3.11.2011 16:00:40   
Anoniman
beauser posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 47
3.11.2011 16:01:49   
lanajelena
Evo mene svesna da cu biti kamenovana sad,devojcica je stvarno prelepa,ali meni ova prica deluje totalno ne stvarna u danasnje vreme(duze je potrebno poznatima da usvoje dete user posted image )

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 48
3.11.2011 16:02:51   
anuksunamun
aussie svaka cast ,divim se ljudima koji su ovako nesebicni!!!cestitam i na trudnoci ,ima sve da bude super vec dva mala srca imas!!! srecno(moram priznati da nisi mala uopste :):)

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 49
3.11.2011 16:04:41   
Alexis79
aussie user posted image
Ja se malko zbunih kad sam procitala temu,rekoh cekaj pa zar ti nisi tek ostala trudna.
Kad ono i trudna i usvojitelj.
Super uzivajte sa svojom devojcicom user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako disciplinovati decu koja još ne razum...
Postavljanje granica, podsticanje dobrog i obeshrabrivanje neželjenog ponašanja mogu početi još dok je vaše dete beba, k...
Ovako je Island celu generaciju spasio od ...
Temelj promene bila je jednostavna, ali dotad neuobičajena ideja: rešenje se ne nalazi u kažnjavanju i moralisanju, nego...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here