|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: moja usvojena devojcica...
3.11.2011 16:05:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Evo mene svesna da cu biti kamenovana sad,devojcica je stvarno prelepa,ali meni ova prica deluje totalno ne stvarna u danasnje vreme(duze je potrebno poznatima da usvoje dete user posted image )

kad sam rekla pare mislila sam na odprilike 7 nedelja to je hajmo reci dva meseca ali to nije kratek period zaista...

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 51
3.11.2011 16:07:21   
bokicans
Pa ona je divna ,ali divna.Svaka čast ,ti se veeliki covek sa velikim srcem.Divne steuser posted image Želim vam svu srecu ovog svetal,i da uzivate zajedno.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 52
3.11.2011 16:08:16   
Lu
Aussie čestitam mamiceuser posted image user posted image
Predivnoooouser posted image
Sad si me podsjetila na knjigu koju sam nedavno čitala, Prvo stanje-Vanredno stanje- Drugo stanje.
Žena nije mogla da zatrudni i pored svih muka i VTO-a, a tek kad je usvojila dijete ostala je trudnauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 53
3.11.2011 16:08:53   
indy_25
Cestitke i od mene i ponosna sam na tebe. Lj mozda je nije usvojila nego je uzela na odgajanje ne znam kako se to kod nss tacno zove. I u holandiji se to moze bez problema a usvajanje je duza procedura.

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 54
3.11.2011 16:09:10   
Anoniman
hehehehe hvala Lu..i svima ostalimuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 55
3.11.2011 16:09:23   
Jeca*
tvojoj cerkici poklanjam tortu dobrodoslice u najlepsi dom na svetu user posted image

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 56
3.11.2011 16:10:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: indy_25

Cestitke i od mene i ponosna sam na tebe. Lj mozda je nije usvojila nego je uzela na odgajanje ne znam kako se to kod nss tacno zove. I u holandiji se to moze bez problema a usvajanje je duza procedura.

pa da kao staratelj da se brinem o njoj nakon dve godine cu dobiti puno pravo nad njom

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 57
3.11.2011 16:10:57   
Anoniman
jao jeco* divna si mila fala ti

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 58
3.11.2011 16:13:11   
indy_25

IZVORNA PORUKA: aussie

IZVORNA PORUKA: indy_25

pa da kao staratelj da se brinem o njoj nakon dve godine cu dobiti puno pravo nad njom

Ma da skontala sam odmah naravno to je meni isto kao i usvajanje i jako lijep cin. Svaka cast i uzivajte. A djevojcica je lutka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 59
3.11.2011 16:13:23   
Alexis79
IZVORNA PORUKA: aussie

ja cu da usvojim dete iz BiH verovatno..mislim nije mi vazno odakle je i kakvo je ali ovde u Melburnu nema dece u sirotistima koliko ima usvajateljauser posted image pa zato mislim da je bolje da dole kad dodzem da usvojim ipak pruzit cu mu lepu buducnost i voljeti kao svoje...isto tako se nadam da cu i uskoro da rodim sebi pa da onda usvojim naravno kad bi rodila devojcicu usvojila bi decaka ili obratno tako bata i seka odma da budu..user posted image

ovo si inace napisala u temi o usvajanju pre nego sto si saznala da si user posted image
Tako da sad izgleda nosis jednog batu user posted image

uzivajte

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 60
3.11.2011 16:15:38   
vesnam

Evo mene svesna da cu biti kamenovana sad,devojcica je stvarno prelepa,ali meni ova prica deluje totalno ne stvarna u danasnje vreme(duze je potrebno poznatima da usvoje dete user posted image )

Mislim da ovakvim komentarima uopšte nije mesto ovde.

Direktna veza do poruke: 61
3.11.2011 16:27:27   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: vesnam

Mislim da ovakvim komentarima uopšte nije mesto ovde.

I tako si ubila temu user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 62
3.11.2011 16:27:47   
vonavoj
rasplakala si me!
divno sa vase strane,a dobili ste dve nagrade,malu devojcicu i bebicu!!
sve najbolje,i verujem da je u dobrim rukama!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 63
3.11.2011 16:28:17   
vukosava
aussi, divno user posted image Slatka je ko medic, i ja joj ne bi odolela user posted image Za dobru majku je bitno user posted image a sve ostalo dodje usput.

Juce ja krenem kuci i zaustavi me sekretarica, vidim hoce nesto da podeli sa mnom. Mi radimo u muskom okruzenju pa valjda uvek zena zeni bolje legne. I poce zena da prica. Kaze zadnjih nedelju dana je razmisljala o jednoj devojcici koju je usvojila pre 20 godina. Mala Indijanka iz Montane. Kaze mi da je njena majka imala petoro dece i da nije mogla da iz sve izdrzava pa joj je dala najmladju na starateljstvo i na usvajanje. Pokazala mi je slike preslatke devojcice sa siskama, obucene u neke slatke haljinice. Kaze mi da je devojcicin otac se nesto posvadjao sa majkom pa je uzeo devojcicu od njih nakon godinu dana. Devojcica je bila usvojena sa 3 godine i kad je on uzeo ona je zvala mama i tata usvojene roditelje tj moju sekretaricu i njenog muza. Njenog bioloskog oca je to nerviralo pa im je bio zabranio da se vidjaju. Nakon nekog vremena, otselili su se iz Montane i nikad se nisu vise videli. Kaze mi ona da je prosle nedelje sedela u crkvi i setila se nje i pocela da place. Nije joj izlazila iz glave zadnjih dana. Kad se videla sa svojom cerkom (ima sina i cerku starije od te devojcice), ona je pitala:" Mama zasto si zamisljena, sta te muci?". I ova joj isprica. Cerka joj kaze da je prijateljica na Facebook-u vec godinu dana sa tom devojcicom. I ona je dodala medju prijatelje, poslala joj neke njene slike. Devojcica (koja je sad udata zena sa dvoje dece) joj je rekla da su joj to jedine slike iz detinjstva jer njen siromasni otac je nikad nije slikao (a i nije nesto izgleda ni bio previse fin kao roditelj). Elem, da ne duzim dalje... Izgleda da je ona izgubila jednu sestru u saobracajnoj nesreci prosle godine i moja sekretarica misli da je osetila da njoj opet treba pomoc u zivotu da tako nesto preboli. Da joj se opet nadje pri ruci. Kaze: "Sam dragi Bog nas je opet doveo na isti put." Elem, juce plakala ona, plakala ja tako slusajuci je, prolaze studenti oko nas, a nas dve okrecemo glave da nam se ne vide suze.

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 64
3.11.2011 16:42:46   
minavb

Mozda je tebi prica nestvarna, ali to ne znaci da nije moguce i da je ostvarena.
Aussie, cestitam i zelim vam sve najlepse u zivotu. Veliku ste stvar uradiliuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 65
3.11.2011 16:43:46   
Odri Hepbern
Aussie, saljem vam obema jedan veliki user posted image . Preslatka je, i bas se vidi da je mila devojcica. user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 66
3.11.2011 16:59:48   
anirez
AUssie nisam znala da si dobila kcerkicu, zasita ti si jedna divna zena sa velikim srcem, i zasista zasluzujes sve najbolje. Curica je dvna, a vidim da si nam i ti ponosna mamauser posted image

(odgovor članu Nella79)
Direktna veza do poruke: 67
3.11.2011 17:08:36   
bebać
Draga ausi sve najbolje, tvojoj maloj a uskoro i većoj porodici.user posted image

Ja kad ovo čujem, oduševi me da još ima dobrih i plemenitih ljudi, i njihovih čistih srca sa dobrim namjerama. Divna pričauser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 68
3.11.2011 17:14:20   
soni
aussie.. pa ti si divna... ogromno srce.... divno divno
mala je kao secer i sigurno ces joj pruziti sve za dobar zivot...

a jel si joj saopstica da ce uskoro dobiti batu ili seku user posted image ???

bas si me sada dirnula user posted image , nisam znala da planirate

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 69
3.11.2011 17:31:20   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image aussie, čestitam!!! ćera ti je divna!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 70
3.11.2011 21:16:56   
GRGA
AUSIEEEEEEEEuser posted image user posted image ti si jedan veliki andjeo.................ZElim ti svu srecu ovoga sveta,,,,svu ljubav ovog sveta,i svo bogatstvo ovog sveta...

Ti si andjeo i imas andjela pored sebe...Tako je lepa,slatka,mila..................Bog ce te svakako nagraditi divnim i srecnim zivotom!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 71
3.11.2011 21:25:19   
minna
Devojcica je preeeeeeslatka! aussie user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 72
3.11.2011 22:12:03   
Cuftas
uf, bre, Ozi, pa danas ceo forum place zbog tebe, i to od miline... hvala ti sto nam vracas veru u cistu dobrotu i plemenitostuser posted image

nemoj da se sekiras, bices ti fenomenalna majka, tvojoj maloj Bosancici treba samo ljubav i toplina doma, a vas dvoje cete to da joj pruzite.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 73
3.11.2011 22:15:08   
Ivanka 75
Aussie, ne mogu ti opisati kako se osećam u ovom trenutku dok ovo čitam.
Za mene je najuzvišeniji čin dobrote i čistog srca odgajiti dete koje nije biološki tvoje, i zato, od srca ti stežem ruku i želim tvojoj porodici nebrojenu sreću i radost!user posted image
Uživajte zajedno!!!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 74
3.11.2011 22:20:09   
meyo
aussie zeno ti me zbuni i rasplaka dok sam skontala da si jos uvjek trudna haha
ja misliloa ti vec rodila.. sala svakako
al djevojcica je med medeni i nemoj da se brines pa zasto bi je povrijedila vidim to stalno ponavljas
valjda je tad neka veca briga i nesto cuci u tebi cudno da djetetu ne uskratis ljubav al ja mislim da neces
da cete biti divni roditelji i njoj i beti i seki eto tebi puna kuca za kratko vrijemeuser posted image user posted image
Od srca Vam zelim sve najbolje puno radosti i topline u domu!!

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako disciplinovati decu koja još ne razum...
Postavljanje granica, podsticanje dobrog i obeshrabrivanje neželjenog ponašanja mogu početi još dok je vaše dete beba, k...
Ovako je Island celu generaciju spasio od ...
Temelj promene bila je jednostavna, ali dotad neuobičajena ideja: rešenje se ne nalazi u kažnjavanju i moralisanju, nego...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here