LillyT -> RE: Naskakanje ljudi na bebu (11.2.2012 15:42:29)
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Sad neki će ne osuditi kao nemajku, jer ja Nevenu od početka ostavljam sa mojima na po nekoliko sati, a već je jenom sama provela kod njih ceo viknd Ako si ti nemajka, onda za mene ne postoji adekvatna reč [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja sam se prvo otkinula od smeha zbog naslova teme, izvinjavam se autoru, ali to naskakanje mi je baš zvučalo... smešno. Nisam volela da mi neko baš ljubi bebicu (pričam za lice i ruke), a retko je ko to i radio. Jednom je mm-ov tada hteo da je posljubi u lice, ma imala je tek dve nedelje, ja sam rekla mm-u i to je bilo to. Ostali se baš nisu nešto mnogo trpali da je ljube, jesu je nosili, mm-ova tetka me je pitala da li sme da je presvuče i naravno da sam dopustila. Nekako, cela rodbina, pa i prijatelji nisu od te fele da grabe decu, što smo im rekli, poslušali su. Ja nemam baš puno dodira sa malim bebama, poslednje maleno je bila ćerkica od moje drugarice, imala je oko 5 meseci kada sam je videla. Pitala sam drugarcu da li smem da je držim, kaže on, molim te, uzmi je. Bebica je bila super, a i meni je prijalo da se malo igram i da pričam sa njom.
|
|
|
|