branki* -> RE: Prilagoditi bebu sebi ili sebe bebi? (24.12.2016 7:00:20)
|
svako ima nekis voj stav ovde koji je vezan i za karakter same osobe i vaspitanja,ja sam npr,ipak,sebe prilagodila bebi,dok su bili bebe,pa i sad maltene.ne znam da li sam u pravu,mozda i nisam.znalo se kad spavaju i tad nisam isla nigde da im ne remetim spavanje,dok spavaju iskljucujem sve telefone,tv se ne gleda,nema glasne price da ih ne probudim,obroci su bili u isto ili slicno vreme,nisam volela da kao ajde idemo napolje,pa cu mu dati nesto usput ili jesce sta bilo ili slicno.sad sam malo opustenija po topm pitanju,jer su veci,ali dok su bili bebe ,tako je bilo.uvece,spavanje u odredjeneo vreme,nema gostiju,niti da mi dodju,niti da odem.ako me neko zove na svadbu ili neki dogadjaj,proslavu,nisam isla uglavnom,srecom,nisu bila bas bitna desavanja,tipa bratovljeva svadba ili sl.kad odem u prodavnicu,uvek,ali uvek zurim,jer stalno trcim da dojim..sklanjala sam daljinske,sve stvarcice sitne da ne bi dirali,brisala non stop i tako..do skoro sam spavala sa njom i sisala je nocu non stop i ja tako posle isla na posao ujutru neispavana jer je ona tako navikla.
|
|
|
|