vikiveki -> RE: Surogat majka (2.4.2012 8:22:52)
|
Ja nisam imala problema oko toga da ostanem trudna,ali moj muž je u prošlom braku imao problema...radili su 5 puta veštačku oplodnju ali bez uspeha...iz njegovih priča mogu samo da naslutim kakva je to patnja i borba za nešto što većina dobije bez problema [sm=smiley19.gif].Mislim da je veštačka oplodnja idealna stvar u slučajevima kad neko ima poteškoća da ostane u drugom stanju.Imamo troje dece i nisam baš sigurna da li bi ja ikada mogla biti surogat majka,[sm=zmeden.gif] jer tokom devet meseci prosto se vežeš za biće koje nosiš u sebi bez obzira da li ono nosi tvoje gene ili ne...onaj osećaj kad osetiš prve leptiriće u stomaku,pokrete svoje bebice,i kada svaki dan isčekuješ novi pokret i kada pričaš nerodjenoj bebi.....to je nešto što retko koja žena može gumicom izbrisati iz svog sećanja.Ja znam da ja nikad ne bih mogla biti surogat majka, ali znam i kroz šta prolaze oni koji ni na koji drugi način nemogu imati svoje dece i zato kažem svaka čast onim ženama koje to mogu[sm=bravo.gif]
|
|
|
|