RE: Surogat majka (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Mama 78 -> RE: Surogat majka (15.3.2012 9:50:10)

Boze sacuvaj,nebih bila iz razloga jer nemogu da se odreknem bebe koju samja rodila,ali da se razumemo podrzavam i treba da postoje surogat majke,one koje to mogu!

vikiveki -> RE: Surogat majka (2.4.2012 8:22:52)

Ja nisam imala problema oko toga da ostanem trudna,ali moj muž je u prošlom braku imao problema...radili su 5 puta veštačku oplodnju ali bez uspeha...iz njegovih priča mogu samo da naslutim kakva je to patnja i borba za nešto što većina dobije bez problema [sm=smiley19.gif].Mislim da je veštačka oplodnja idealna stvar u slučajevima kad neko ima poteškoća da ostane u drugom stanju.Imamo troje dece i nisam baš sigurna da li bi ja ikada mogla biti surogat majka,[sm=zmeden.gif] jer tokom devet meseci prosto se vežeš za biće koje nosiš u sebi bez obzira da li ono nosi tvoje gene ili ne...onaj osećaj kad osetiš prve leptiriće u stomaku,pokrete svoje bebice,i kada svaki dan isčekuješ novi pokret i kada pričaš nerodjenoj bebi.....to je nešto što retko koja žena može gumicom izbrisati iz svog sećanja.Ja znam da ja nikad ne bih mogla biti surogat majka, ali znam i kroz šta prolaze oni koji ni na koji drugi način nemogu imati svoje dece i zato kažem svaka čast onim ženama koje to mogu[sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Surogat majka (2.4.2012 12:28:03)

vikiveki,izvini ako zadirem u privatnost,ne moras da mi odgovoris,da li se prvi brak tvog muza raspao zbog nemanja dece?

vikiveki -> RE: Surogat majka (2.4.2012 22:58:41)

Moj muž tvrdi da je bilo i drugih razloga ali ja mislim da je to bio najveći razlog...mada neznam tačno jer postoji puno brakova koji super funkcionišu i bez dece

dunja RR -> RE: Surogat majka (11.5.2013 19:25:24)

Rodiću svoje unuče!

Sara Donahi (27) je obolela od raka grlića materice. Uspešno joj je urađena histerektomija pre dve godine. Želja za životom je pobedila, ali ova žena sada ima još jedan san-da postane majka.

Pročitaj više ...

peca -> RE: Surogat majka (11.5.2013 19:27:27)

Nisam citala celu temu, samo se nadam da ce to dozvoliti kod nas da rodim sebi jednu sestricinu [sm=smiley19.gif]

dunja RR -> RE: Surogat majka (6.10.2013 21:44:57)

Fabrika beba u Indiji
Rentiraju matericu bogatim zapadnjacima

Ova klinika nalazi se u Anandu, u ruralnom delu Indije, a vodi je doktorka Nanja Patel, koja važi za jednu od najkontraverznijih ličnosti u medicinskom sistemu Indije.

Žene koje prihvataju da nose trudnoću sa tuđim bebama, ovo rade i po nekoliko puta i uglavnom ovako izdržavaju svoju porodicu.

Pročitaj više ...

Verolina -> RE: Surogat majka (7.10.2013 13:58:10)

IZVORNA PORUKA: peca

Nisam citala celu temu, samo se nadam da ce to dozvoliti kod nas da rodim sebi jednu sestricinu [sm=smiley19.gif]

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]