RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:15:57)

1.

Za nas i nas mali auto dobro bi nam dosla takva super-magicna kolica koja bi mogli da konacno spakujemo u gepek kada idemo u poset_u kod bake i deke ,jer trenutno koristimo glomazna i preteska kolica koja je nemoguce spakovati a i ja nebi morala vise da bildujem bicepse :D

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:18:26)

2.

Svakoga dana ja idem tamo,
I moja mama tegli me samo,
Zasto da ona tegli me sama,
kad moze upomoc da uskoci tata,
Al tata radi svakoga dana,
I tako mene nosa samo moja mama...
Zelim da vozam Primi kolica,
i da gladam sva ta divna lica,
koja se okrecu da vide mene,
u novom prevoznom sredstvu samo za sebe....
Onda ce mama sretno da kaze,
Primi je stvrno za mamine maze,
svuda se set_amo vozamo stalno,
i mama se smeska vrlo rado....
Moja kolica sada lete,ja sam veoma sretno dete....
A mama se sada drzi one stare,
sto vecina vas su od uvek znale:"Izgleda sasavo ali mene ledja vise ne bole :) "
Zivele mame i primi kolica

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:20:05)

3.

Divna kolica za set_nju po gradu,
ja i moja Masa cemo ici na limunadu,
gledace nas svi,
jer Sogni kolica imamo mi!

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:21:35)

4.

Kolica su bozanstvena.Sve sto treba jednoj bebici,ali i mamama,i sve na jednom mestu.Vise nema brige zbog vremenskih prilika,niti razmisljanja kako "uglaviti" kolica u auto.A ono sto posebno odgovara mamama je to sto ne moraju pored kolica jos i da vuku ogromne torbe za sobom da bi svom andjelu poneli sve potrebne stvari (flasice,maramice,pelenice,odelca za "svaki slucaj"). I na kraju,sto je i najvaznije,ne postoje udobnija kolica za malisane! Pozdrav od trudnice :)))

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:23:50)

5.

Ja bih jedna kolica ako moze.
Bogdanov stariji brat krece u vrtic ,
i trebamo svi zajedno ici do vrtica i vracati se.
A Boka nam je jak i sanzan ,
pa mi nece biti lako svakoga dana nosati ovamo onamo.
A i za razne set_njice dobro ce nam doci ,
a i kada u kupovinu trebamo poci ,
ima gepek veliki kao kuca ,
stace u njega sve sto zele moja decica .
Zato zelimo ova kolica jako ,
jer svi znaju biti mama nije lako .
Dva decaka ,
dva junaka ,
a kolica kao perce laka .
Molimo vas brzo hitno ,
saljite ih bas je hitno. !

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:24:49)

6.

Sekina kolica su nedavno pukla, a bata je mali, tako da joj ne moze pozajmiti svoja :)
i zato mi hocemo da bas VI glasate za nas! ! :))

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:25:17)

7.

Najbolji ste, a najviše mi se svidio pokretni robot koji nosi suncobran!!!

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:25:38)

8.

Biće nam zadovoljstvo voziti se u njima!!

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:26:59)

9.

videla sam ova kolica na set_alistu, i mogu vam reci da pored toga sto su odgovori koje sam dala realni, utisak koji ostavljaju je sledeci: prosto lete kao da su opremljena Supersoničnim senzorima dete je u njima sigurno kao da ga cuvaju Nabildovani telohranitelji pored toliko polozaja bez straha od flekanja dete dobija Dodatnu porciju sladoleda zasticeno od svih vremenskih neprilika kao da posedujemo Pokretnog robota koji nosi suncobran ili kišobran, prosto se zapitam zasto ja kisnem.. toliko su kompaktna da kada ih ne nosim na ramenu( sa detetom u jednoj ruci) mislim da mogu stati i u dzep.. a radi brzeg vracanja u formu tockovi su toliko laki za manevrisanje da lako mozemo zameniti set_nju sa skijaškim trčanjem.. tako da, koja god mama(ili tata, da ih ne izostavimo) da ih dobije, zavidim joj na opremljenosti, ali joj zelim da pametno istrosi tockove pokazujuci svom malisanu svet koji je toliko cekao da upozna... SRECNO!!!(zato sto sve to zasluzujete)

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:27:30)

10.

Mi smo kolica prerasli,ali nasa dobra drugarica treba da se porodi krajem semptembra pa se prijavljujemo za nju.Posle sedam godina borbe za bebicu i jedne neuspele trudnoce koja se zavrsila u 18 nedelji sada ocekuju rodjenje jedne male princezice,ovo bi bilo super poklon a i znam da bi im puno znacio.

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:27:48)

11.

Pozdrav!

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:28:31)

12.

Odigrah cisto bez veze, znam da je mogucnost da dobijemo kolica -APSOLUTNO NIKAKVA!!!!! byeeeeeeeeeeeeee

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:31:17)

13.

Primi Sogni Sky kolica
je san koji sanja svaka bebica
Tiha,udobna i sigurna
sa njima ni jedna šetnja nije burna
Ćak i kada po našim trotoarima šetaju
ova kolica kao da tepaju
meni malom za lepe snove
tako da ne oset_im rupe nove
A kad se probudim i za igru oran budem
pojasevi kolica bezbednost mi nude
Čak i ako kiša počne da pada
mama da šeta i dalje je rada
Svi su srećni,
svi zadovoljni
jer Primi Sogni Sky kolica su po svačijoj volji
Čak i ako me baka po pijaci vozi
kolica njenu klopu takođe nosi
Svi se otimaju ko će pre
da me šeta i svi se šepure
A ja srećan što ovakva kolica imam ja
i od tad mi svakog dana sunce u životu sja

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:31:57)

14.

Kako mi je vec lagano proticala 20. nedelja trudnoce, a bebicu jos nisam osecala, pomisljala sam da li cu je uopste oset_iti i zeljno iscekivala taj dan. Nije bilo vece srece kad sam, u 21. nedelji, sedeci u kuci, oset_ila blagi pokret. Posle su mi suze od srece, moje malo zlato mi se javilo:) Sledece jutro sam oset_ila jos dva uzastopna pokreta kao da mi kaze Dobro jutro. Od tad su pokreti sve ucestaliji a ja cu, cekajuci moj zivotic da dodje na svet, i dalje da se radujem svakom novom pokretu tog malog bica koji raste u meni:)))

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:33:00)

15.

Primi Sogni kolica hocu,
da ih vozim i danju i nocu,
moja beba kolica voli
i dobroj voznji ne moze da odoli.
U parku, u gradu, ovuda i onuda,
Primi kolica mogu svuda.

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:33:48)

16.

Trudnoca je nesto najlepse sto moze da se desi jednoj zeni,a onda kada se primakne kraju,iskevivanje male srecice je neopisivo dugo,brojis dane,sate,minute ... tako i ja ocekujem je svaki dan da zakuca i dodje :))))

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:34:35)

17.

Jako jako jako jako jako jako jako su nam potrebna ova kolica,zivimo na drugom spratu nemamo lift,razvalio - nam se tocak na kolicima i nema popravke Sara je bez kolica! :(

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:35:13)

18.

Nama ce uskoro ugledati svetlost dana treca sreca a kolica ce osvojiti ringerajina deca!!!

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:35:59)

19.

Ovih dana sam se pitam,
zasto volim ja da skitam.
Stalno hocu gore dole,
moju mamu ruke bole,
jer me nosi moja mama,
nosi mene u rukama.
Jer da gledam volim svasta,
velika je moja masta...
Ali mamu ledja bole,
dok me nosi gore dole.
Kolica nam bas trebaju,
da nam muke olaksaju.

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:36:30)

20.

Luda vožnja u Sky kolicima pružiće nam avanturu kao na mekom oblaku, a detinjstvo učiniti punim dobrih uspomena! :)

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:37:11)

21.

Primi Sogni kolica, da set_njica bude laganica!! :))

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:37:58)

22.

E samo da znate,
ja sam mala mrvica od mame i tate, r
astem svakog' dana sve vise i vise
i to, verujte, bez kise!
Kada dodjem tamo kod vas u svet,
pa iz porodilista za dana pet,
bicu vazna mrvica nasmejanog lica
i trebace mi najbolja na svetu kolica!

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:38:16)

23.

kolica su prelepa i stvarno je lepo ko god ih dobije

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:39:16)

24.

Jevo,decno,jedan,dvja
hocu Primi sogni ja,
evo,decno,napjed,nazad
hocu da se vodjam sada :)
vozicu se udobno,
stitice me od kise
i obecavam bicu dobaj i necu vristati vise...

aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (25.9.2012 15:40:16)

25.

Idealna kolica za mog bebca,iz maminog stomaka ce se preseliti pravo u njih :-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>