|
aalisa -> RE: Osvojite Primi Sogni Sky kolica - Jednostavno praktična (28.9.2012 21:17:06)
|
IZVORNA PORUKA: ica82 Imam jednostavno potrebu da i ovde kopiram poruku koju sam na face-u poslala jednoj clanici od koje sam dobila poziv da glasam za jedan od predloga : Za kolica nemoj da se ljutis ali necu glsati, toliko puta sam smisljala kao nesto tamo za razne nagradne igre, nikada ni jedan jedini glas nisam dobila, pretpostavila sam da se po dogovoru glasa, ali iskreno sad kad mi je to potvrdjeno sam se jako razocarala. Sorry, izgleda da sam ja jedina naivna stvarno glasala za komentare koji mi se svidjaju i simpaticni su mi, a da pritom zaista nisam znala ko ih je pisao :( Draga ica82, kao što ste vi sa punom slobodom napisali svoje mišljenje, tako šlanovi RR imaju slobodu da se prijavljuju i glasaju za njima najbolji komentar. Autori komentara su anonimni sve do proglašenja pobednika. Ako se neki članovi medjusobno poznaju i proslede jedni drugima svoje komentare, opet ne mogu izglasati više od svih ostalih članova foruma. Nemojte odustajati, ništa ne gubite ako se negde prijavite ili glasate, čak, šta više, zabavno je! Veliki pozdrav!
|
|
|
|