|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 18.8.2010 13:18:56
|
|
|
|
snješka
|
Jaoj meni, za 4 dana treba da se porodim, bar mi je termin tada, a ja bolesnaaaa Bože sačuvaj. Prehlađena, imam temperatutu, boli me svaka koščica. I još pored toga i dijete mi ima temperatutu pa još moram i oko nje. I eto, kako da se osjećam nego lošeeee baš! A da ne pričam o nekoj panici koja me prati evo već desetak dana!!!
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 18.8.2010 14:01:49
|
|
|
|
Jele
|
Joooj Snješka, baš mi je žao i tebe i deteta... Da bar možeš da ležiš, brže bi te prošlo pa bi više mogla pomoći i detetu... Mene je pre 3 nedelje uhvatila ta neka viroza što vlada, 2 dana te slomi, curi ti nos kao lud, kijaš, pluća rasturaju, svaka kost te boli, ne možeš da se podigneš... Pila čajeve i vitamin C
|
|
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 18.8.2010 22:10:54
|
|
|
|
snješka
|
Ma ne pomaže ništa, kad liječiš traje sedam dana, a kad ne liječiš traje nedelju dana. Aaaaaa, tek sad vidim da sam napisala temperatutu . Svašta.
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 4.10.2010 9:20:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto mi je nos stalno zapušen?????????
|
|
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 11.10.2010 21:30:29
|
|
|
|
morena
|
Ja se osjećam odlično. Tj, uživam u svom bušotu koji raste i sad ga svi vide i jako sam ponosna na njega. Al, u biti me stalno nešto boli i probada, odem u šetnju i onda ne mogu natrag od umora...budim se 100 puta po noći piškiti, kad čučnem, više se ne mogu dignut,..... sve mi je to novo, sad se privikavam, pa se osjećam malo zbunjeno.
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 11.10.2010 23:28:36
|
|
|
|
dacica
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. Zašto mi je nos stalno zapušen????????? i meni je celu trudnocu zapusen-pa evo do kraja...tonu kapi sam potrosila!!!
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 12.10.2010 14:28:47
|
|
|
|
eni26
|
Na skali do 100 ,ocena 95 :)
|
|
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 12.12.2010 18:25:28
|
|
|
|
Vekica0329
|
pozdrav za sve :) ja sam evo u 26 nedelji trudnoce, osjecam se super, ako ovako bude do kraja bice super heheheh kako su ostali, ljubim vass
|
|
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 2.1.2011 13:05:46
|
|
|
|
maja19
|
I meni je nos zapusen, bole me prepone, ne mogu da nadjem odgovarajuci polozaj za spavanje..i jedva cekam da se porodim...
|
|
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 2.1.2011 13:09:22
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. Zašto mi je nos stalno zapušen????????? to je normalno jer je u trudnoci prokrvljenost sluznica mnogo veca i one su " otecene" pa je nos zapusen
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 2.1.2011 13:11:08
|
|
|
|
maja19
|
Ja se plasim tih kapi za nos i samo koristim onaj vodeni Marisol za bebe a to i ne pomaze bas nesto...kad me bas stegne inhaliram se kamilicom ili nanom...
|
|
|
|
|
RE: Kako se osećate, trudnice? 6.2.2011 19:11:49
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
trenutno sam kao meda samo bi spavala...mrdam samo kad moram oko lenuske...svaki slobodan momenat hvatam da legnem...ali sto se uspavam ispred tea peci...to je nenormalno...
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Šta je prirodni carski rez?Prirodni carski rez podrazumeva rasecanje kože trudnice, ali lekari ne vade bebu iz stomaka, već je puštaju da sama izvu...
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.