malinaja -> RE: Walk max obuća (6.11.2012 16:59:39)
|
IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_ IZVORNA PORUKA: malinaja IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_ IZVORNA PORUKA: malinaja Meni se ta obuca NE DOPADA. Mislim da je to marketing i da patike nisu nista posebno.Moja drugarica na poslu je kupila i razocarana je. Naravno, sto ljudi sto cudi.Ja bih radije kupila neke super , poznate marke, lagane, lepe i skupe pa da mi traju sto duze.Eto.[sm=kava.gif] hahah, joj sto sam alergicna na ovakve izjave [sm=smiley36.gif] Ja sam samo jednom kupila patike poznate marke i skupe...koje su se za jednu sezonu unistile tako da su izgledale ko najgora kineska bofla....i to izvikani skechers....za 7 000 din.... tada i vise nikad....pa bar da sam ih iznosala da mi nije zao, nego sam po dvoristu nosala stare, a ove samo za grad i to kad je lepo vreme....[sm=hudicek1.gif] Naravno da ne odgovara svima ista obuca, ali kakva ce obuca nekom odgovarati svakako nema veze sa "poznatom markom" i skupocom istih.... A sto si mila alergicna na izjave..No no..Svako ima pravo na svoje misljenje sto ne znaci da ne postuje tudje tj alergija i ovo ono..Ja se drzim one stare AKO NE ZNAS STA JE DOBRO KUPI SKUPO . Da i jos jedne, NISAM TOLIKO BOGATA DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...Naravno nisam mislila na cenu od 70 eura nego nesto skuplje, naravno..To nije cena za pravu marku. Meni kineska obuca smrdi.Vonja.[sm=kava.gif] Nisam rekla da nemas pravo na svoje misljenje, nego sam ja iznela svoje... Necu da zalazim u originalnost obuce koja moze da se kupi u radnjama kod nas, mislim na sportske radnje....u skecersu nema normalnih patika ispod 5000 din, a kvalitet je nikakav...bar sto se patika tice...moj tata ima njigove cipele nosa ih vec 10 godina i jos uvek lice na cipele....a patike krs zivi, i meni i mom muzu su propale za godinu dana... I slobodno nadji nekog drugog da se takmicis koliko si najvise para dala na obucu, posto ja nisam iz te price...meni je tih 7000 din tada bio velik novac, da se ne lazemo, i sada je ...ako mi pogledas ticker bice ti jasno. [sm=jezicek.gif] Nasla si ti mene draga a ne ja tebe.Lepo si diskutovala, sedi sada, dvojka.[sm=smiley16.gif]
|
|
|
|