Kupanje u kadi nakon poroda (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Posle porođaja

Poruka

mlada_mama -> Kupanje u kadi nakon poroda (10.11.2012 17:52:44)

Zene, zanima me kad se mogu okupati al bas okupati [sm=jezicek.gif], to je nesto sto mi najvise fali (pored keksa [sm=jezicek.gif]) a moja me dr narucila tek za 8 nedelja, pa me zanima vase misljenje i iskustva, imala sam epi ali 3 konca koja su izvadjena jos prije 10 dana...

sneza24 -> RE: Kupanje u kadi nakon poroda (10.11.2012 18:03:01)

Ja se nikad ne kupam.[sm=jezicek.gif]Hoću da kažem da nikad ne punim kadu pa da ležim u njoj jer me mrzi da čekam da se napuni kada brže mi je da se istuširam.
A što se tiče posle porođaja ja na to gledam kao da imam ciklus a tad naročito se ne bih brčkala u kadi tako da i posle porođaja ne bih dok mi ne stane krvarenje.

mlada_mama -> RE: Kupanje u kadi nakon poroda (10.11.2012 18:14:04)

I ja sam se prije rijetko kupala, ponekad padne neko ,,romanticno,, kupanje sa mm [sm=love.gif] i to je to, ali mi se sad nakon porodjaja toliko to trazi, valjda osjecaj da se opustim u toploj vodi bar na pola sata sama... jos malo cu se strpiti [sm=smiley1.gif]

sanji -> RE: Kupanje u kadi nakon poroda (10.11.2012 18:40:02)

Ja to obožavam ali sad ne mogu da se setim posle porođaja kad sam prvi put punila kadu. [sm=zmeden.gif]
Generalno, jako retko to radim od kad imam njih! Uvek sam na standby-u pa je praktičnije brzinsko tuširanje!

vukosava -> RE: Kupanje u kadi nakon poroda (17.11.2012 15:15:19)

Ja nisam jos nijednom, porodila sam se evo ima skoro dve godine.

kunigunda -> RE: Kupanje u kadi nakon poroda (14.3.2013 9:24:01)

Čekam prvi pregled da pitam doktorku mogu li da se banjam. Dobila sam i šumeće kugle za kupku, a ne smem da ih koristim još neko vreme.

Stranica: [1]