|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
18.8.2009 22:27:00   
Anoniman
Ja i dalje tu podlošku držim na veš mašini, tamo stavim peškir, i tamo spustim dete kada ga izvadim iz kade da ga obrišem. (ima 3god)

(odgovor članu ZVONČICA)
  Direktna veza do poruke: 26
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
19.8.2009 14:05:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Nakon ormarića sam kupila ovo:

user posted image
U Ikei košta: 20eur.

Na toj donjoj polici su stajale igračke. A sve kremice i ta čuda sam držala u ormariću pored (malom ormariću sa šarenim fiokama. Ako nađem staviću sliku.

Čak sam razmišljala da sam kupim dve plastične fiokice, i da ispod tog dela gde se beba presvlači stavim samo dva improvizovana držača za fioke, jer su fioke lagane, plastične, i da tu sve potrpam.


Odlučila sam da se nadovežem na moju prvu poruku, dakle, evo ga ormarić koji je stajao pored:

user posted image
Ali sam ja stavila tri plitke fioke, i jednu duboku skroz dole, i kupila sam u bojama, plavo, zeleno i belo.

Košta u IKEAi oko 40eur.

< Poruku je uredio Tasha RR -- 19.8.2009 14:06:04 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 27
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
19.8.2009 14:40:21   
prase
IZVORNA PORUKA: Trinny
Ma, Prase ti si carica kad se setis da napises nesto korisno! user posted image



user posted image

IZVORNA PORUKA: ZVONČICA

Mi nismo imali komodu za presvlačenje i kupanje već nam je stolar napravio ormarić 1,70m sa 1,20 u kome je stajalo sve sto nam je bilo potrebno za bebu. Sada smo ga prebacili u dečiju sobu. Bebu smo kupali na običnom starom stoliću u redovnoj dečijoj kadici a presvlačili na bračnom krevetu i sve nam je bilo vrlo lako i jednostavno. Ko kaže da morate presvlačiti bebu stojeći? Prosto bih sela i ja na krevet kada bih je presvlačila i nisam imala nikakvih problema sa leđima. Te presvučene podloge za presvlačenje beba svakako preraste za koji mesec i onda vam samo zauzima mesto i ne može posle da se iskoristi za nešto drugo. Sa navrešenih 18 meseci pa i ranije bebu ćete svakako kupati u kupatilu sem ako nemate problem sa grejanjem.



Pravo da ti kažem, teško mogu da zamislim da presvlačim Uroša na bilo čemu osim na ovome što imamo (a sada ima 10 punih meseci). Dok se nije okretao, još i nekako bi prošla ta varijanta sa sedenjem pored njega na krevetu. Čim je počeo da se okreće, meni su bile potrebne ne obe, nego još 2 ruke za presvlačenje - a sada kada može opušteno da ustane, još je komplikovanije. Uvek gleda u mene i ja mu nešto pričam i zagovaram ga da ne bi napravio neku glupost (tipa da povuče pelenu i to prljavu na sebe, da ne gurne ruku u pelenu, da ne otima vlažne maramice dok ga brišem...). E sad, da se to dešava na krevetu, svaka brljotina bi bila završena komplet pranjem posteljine ako ne i presvlaka na samom krevetu. Ovako operem ono za presvlačenje i kraj. Eh da, setih se, kada je bio manji - jeste da se nije ni okretao, ali je znao u sred presvlačenja da bljucne - što je opet problem za čišćenje.

Što se tiče kadice, ona se sa ovog postolja koje ja imam skida i taman fituje u kadu u kupatilu. On sedi u kadici (ranije je ležao) a meni ruke slobodne... Ne može da se oklizne, ne može da dohvati tuš (mada bi jaaaaaaaako želeo) - ma super stvar. Kada bude veći, verovatno će kadica da izostane, ali ne mogu sada da procenim koliko to veći jer zaista većinom sedi a ne bih ga pustila da sedi u kadi jer je hladna. Može, naravno, cela skalamerija da stoji u kupatilu, ali naše kupatilo nije dovoljno veliko.

Da moram sve iz početka da odlučujem, opet bih se odlučila za ovu varijantu koju već imam.

Evo i link za sliku, ovaj model je najsličniji onom koji ja imam:

Kadica sa postoljem

samo mi imamo ovakvu kadicu:

Kadica

Napominjem da je ovo malo skuplja varijanta... ALI mi smo je dobili na poklon, a i Uroš je prva beba u mojoj polovini familije, poslužiće ta kadica i postolje za mnogo beba, ako Bog da... user posted image


_____________________________

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
19.8.2009 14:51:47   
Anoniman
Mislim da si skroz u pravu, Prase i slazem se sa tobom. Bolje mi je da perem samo tu podlogu za presvlacenje, nego ceo krevet!

(odgovor članu prase)
  Direktna veza do poruke: 29
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
19.8.2009 15:00:01   
Anoniman
ja sam videla neki krevetac koji ima deo za igranje i za spavanje (pomera mu se dno) a ima dodatak za presvlacenje bebe...Nama je to jedina varijanta posto nam je stan mali a soba takodje..Moracu tako...3 u 1.
zove se nesto SLEEP&NAP


evo kako izgleda:
http://www.beba-shop.com/product.php?id=349

(odgovor članu ZVONČICA)
  Direktna veza do poruke: 30
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
19.8.2009 15:08:24   
AtenA
Ne znam koliko ti je to bas pametno da kupujes tako nesto tamo pise da je do osam maseci!A i sta ce ti sve te zezalice uz to!Kupis ono iznad sto se kaci za svaki krevetac i svira,a ako nemas gde da presvlacis dete uvek je tu vas krevet,zasto bas moras da imas podlogu za presvlacenje ako je nemas gde!Jeste ona super i prakticna!Ali kada je nemas gde staviti dobar je i krevet!Auostalom bolje da kupis normalan krevetac sa pravim duseko,da beba spava na udobnom!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
19.8.2009 15:09:43   
Anoniman
Ima tema o krevetcu... OTI prekopiraj link tamo, pa onda nastavite debatu u adekvatnoj temi.

(odgovor članu AtenA)
  Direktna veza do poruke: 32
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
19.8.2009 15:12:09   
Anoniman
E,  nije los ovaj sajt koji si stavila, ima i cene i sta je sta...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 33
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
21.8.2009 12:00:01   
Anoniman
Eeeeeee, sutra mi stize materijal za sklapanje komodeeee! Kad je sklopim, slikacu je, pa cu da stavim ovde. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 34
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
21.8.2009 12:28:39   
BiBi81
Trudnice, da li postoji neko prodajno mesto u Novom Sadu i široj okolini koje možete da preporučite a gde bi mogao da se nadje malo veći izbor komodica sa daskom za presvlačenje? Pokušavam da nadjem što višu kako bih sačuvala kičmu koja mi je već sad bolna tačka... takođe, sa što više ladlica, jer živimo u malom stanu a treba ipak prostora za sve te lepe bebine stvarčice user posted image . Nisam za varijantu da uklapam i kadicu sa ovim.  Vidim da mnoge žene prave komodice, da li to znači da je izbor tako loš (ili cene previsoke) user posted image ? Možda bih i ja trebalo da razmislim o ovoj varijanti, mada je verovatno podjednako teško naći dobrog stolara... Ima li neka savet? 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
21.8.2009 12:34:40   
oliveradj
Probaj u Aksi na Novom naselju.

_____________________________

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu BiBi81)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
21.8.2009 12:35:58   
Anoniman
Evo mi smo ceo materijal kupili za 9500 din. Sklapacemo je sami, jer to nije neka velika nauka. Napravili smo je po nasim merama i zeljama, i moci cemo da je iskoristimo i kasnije, sto preporucujem svima, jer ono trazenje po radnjama nikad ne bude onako kako bi vi hteli, a i te komodice sto prave iskljucivo za bebe, su previse, po meni, sarene, i to posle nicemu ne sluzi... a i skuplje su nego ovo pravljenje.
Kao sto rekoh slikacu je sutra, ako stignemo da je sklopimo, pa postavljam ovde.

(odgovor članu BiBi81)
  Direktna veza do poruke: 37
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
21.8.2009 12:37:01   
oliveradj
Ja i mm smo naručili komodu jer je izbor bio slab u mestu gde živimo, i male komodice pa smo za iste pare dobili veću i skroz smo zadovoljni, a na komodi sam lepo mogla da je prepovijam kad su me bolela leđa od saginjanja. Istina je da su neke komode jako lepe, ali ima jako malo prostora za stvari, o tome treba voditi računa!

_____________________________

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu oliveradj)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
21.8.2009 12:39:28   
Anoniman
U pravu si Olivera, ima lepih komoda za kupiti, ali nisu prakticne i manje su nego sto je to potrebno.
Ja sam uklopila 3 fioke + jedna otvorena i gore ima sasvim dovoljno mesta za podlogu za presvlacenje, koju jos treba da nabavim, al to mi je otom potom.

(odgovor članu oliveradj)
  Direktna veza do poruke: 39
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
21.8.2009 22:39:00   
Lu
user posted image

Ovakva je kod mene,tek sam nedavno kad smo skinuli pempu sklonila i ovu podlogu za presvlačenje jer sam ga vjerovali ili ne sve do sad presvlačila na tome,ovo je za mene jedan od najboljih izuma za mamu i bebuuser posted image
Kadicu sam koristila otprilike do 6.mjeseca a zatim sam vukla komodicu(pošto je na točkićima) u kupatilo kad ga kupam da ga na tome obrišem,obučem,namažem,pošto mi je sve stajalo u ladicama(osim odjeće).
Sad koristim samo ladice a na komodi su igračkeuser posted image

(odgovor članu ZVONČICA)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:03:22   
Anoniman
user posted image

Evo je moja, gotova i spremna za bebicu! Mada mi je iskreno malo vislja nego sto sam mislila... ali taman za mm! user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 41
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:18:54   
Rina
Super je user posted image
Ja sam imala za Stefana i savrsena je za presvlacenje,sada nemam zbog nedostatka prostora user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:21:30   
Anoniman
Mm je rekao da je fioka toliko velika da mogu i dve bebe da stanu u jednu... user posted image moj lik, sta ce! On bi bebu da trpa po fiokama! Blago meni!

(odgovor članu Rina)
  Direktna veza do poruke: 43
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:36:03   
nina83
user posted image

Evo i nase komodeuser posted image  Super su fioke, veeelike, za 2-3 bebeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:37:50   
Anoniman
E stvarno ti je super komodica... koliko je visoka inace? Ja kao pokvarena ploca, samo o dimenzijama! user posted image

(odgovor članu nina83)
  Direktna veza do poruke: 45
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:44:05   
nina83
Cek, sad cu da probam da izmerimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:48:31   
nina83
Evo nasla sam ih u katalogu: visina 950 mm
                                              sirina 480 mm
                                              dubina 760 mm
user posted image

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:49:47   
Anoniman
Znaci, omasila sam za 5cm visinu... meni je 1m, a ja se jos i razmisljala da ce 1m da bude nedovoljno! user posted image Pih, pih!

(odgovor članu nina83)
  Direktna veza do poruke: 48
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:53:21   
nina83
Pa mozda je jos bolje tako.. Zavisi koliko si ti visoka, pa da ti bude sto lakseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: komoda i podloga za presvalecenje
30.8.2009 10:55:56   
Anoniman
Pa ja sam oko 175-177, u sustini je ok, samo sto sad nemam dobru perspektivu zbog velikog stomaka, pa ne mogu da pridjem dovoljno komodici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina83)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here