RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

mila83 -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (18.7.2015 18:57:41)

Ja imam tu srecu da su nam i jedni i drugi baba i deda zainteresovani i da uzivaju sa svojim unucima,svako na svoj nacin.A onda i mi uzivamo kada vidimo koliko su oni srecni..i ovi nasi mali, ai i bake i deke[sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (18.7.2015 23:51:53)

Moj deda sa mamine strane me je obozavao,ja sam mu prva unuka i stalno ke govborio da mene voli nnajviše od svih.i ja sam njega obožavala,u osnovnoj sam sve sastave sam pisala o njemu.
deda sa tatine strane je bio onako...njima je bio bitan samo unuk,samo muško.
i taj deda sa mamine strane je sve radio za mene,svuda me vodio,svašta mi kupovao nas dvoje smo živeli na salašu kad se mama porodila,znači kupao me,hranio,uspavljivao. A ono gov
no od mog oca u životu nije video svoje unuke.

mila83 -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (19.7.2015 0:13:06)

Mariya[sm=smiley13.gif] Bolje i tako nego da ste ti i mama morale trpeti svasta od njega...ili da te sada povredjuje a i tvoju decu svojim ponasanjem...znam da te boli,imala sam i ja nekih slicnih iskustava ali se resilo nekako,a mislila sam nikad nece. [sm=smiley31.gif] Moras i ti to pustiti od sebe.

vikiveki -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (19.7.2015 10:34:25)

Mariya ,što je rekla Mila,bolje i tako nego da si kroz detinjstvo doživljavala scene svađa između roditelja.Jeste da si odrastala bez oca,ali i to je bolje nego sa ocem koji maltretira sve oko sebe.

Mariya -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (22.7.2015 18:46:36)

Eh, žene, nažalost nažalost odrastala sam sa njim[sm=smiley13.gif] Ali sam pomislila da, kad je već bio odvratno loš otac, možda mu dođe iz du*eta u glavu pa bude malo bolji deda ali ništa od toga. Žao mi je što sam ja imala najboljeg dedu na svetu, a moje devojčice to neće imati. Imala sam sjajne doživljaje u detinjstvu zahvaljujući njemu, i one bi mogle ali eto...

jovana jojo -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (22.7.2015 19:49:12)

Mi imamo divne dede, i mog tatu i svekra koji je prosvetni radnik.Inače ovih dana se spremamo tj. J. se sprema da ide kod babe i dede koji su daleko i tamo će biti 7 dana,a onda dolazimo po nju.

vikiveki -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (22.7.2015 22:28:06)

[sm=smiley36.gif] izgleda se svi spremamo u isto vreme da decu pošaljemo kod baba i deda[sm=bravo.gif]

amdn -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (22.7.2015 23:08:20)

Mariya bzv sto si imala takvog tatu,al nemoj da guras decu gde ih nece, ti ces im pruziti sve sto nisi dobila od tate, a babe i dede neka ih,
a sa tatine strane kakvi su baka i deka?
moja mama je super, tata bas i nije neki deda da cuva unuka a sa strane mm babe nije bas neka al deda dobar, tako da moj sin kaze najvise voli moju mamu i dedu po ocu[sm=smiley1.gif]

jovana jojo -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (22.7.2015 23:14:23)

[sm=bravo.gif] amdn ,znači kod tebe se sve to lepo poklopilo,voli dete i tvoje i roditelje tvoga muža.

amdn -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (22.7.2015 23:19:09)

Jovana kaze on da bi da zivi sa mojom mamom i dedom od tate, ma cirkuzant pravi, dete samo iskreno, kaze ne volim drugu babu i drugog dedu,
a sto je najgore moja mama najstrozija a svekar najopusteniji[sm=smiley36.gif]

jovana jojo -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (22.7.2015 23:23:14)

amdn[sm=bravo.gif] pa zna dete ,ta kombinacija strogoće i opuštenosti mu izgleda odgovara

bojana92 -> RE: baba i deda u udaljenom gradu/zemlji (7.12.2015 19:26:07)

Roditelji su mi razvedeni,tata zivi u istom mestu gde i mi,pa decu gleda kad pozeli.Ako mi ne mozemo doci kod njega,on dodje kod nas.A mama je udaljena 50 km od nas.:( Ne vidjamo je tako cesto,mozda dva puta mesecno.Kad odemo kod nje budemo par sati i kuci.Tako i ona kad dodje kod nas.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]