jance -> RE: Vaspitavanje muza-saveti i recepti (12.9.2011 12:41:29)
|
sta radite kad se vas muz posvadja sa nekim drugim muskim cija zena je vasa dobra prijateljica? sad sam u takvoj situaciji, sinoc se mm posvadjao sa nasim dobrim porodicnim prijateljima, iskreno, moze da bude : tresla se gora-rodio se mis, pa danas kad dodje kuci nece ni obracati paznju na to, a opet moze i da bude da su se krvnicki posvadjali pa da smo ih zauvek izgubili za prijatelje... ja sam stvarno ok sa njihovim zenama (radi se o 2 coveka) i cujemo se redovno, nije da smo sada najbolje al eto, jedne od malo u ovom gradu sa kojima se razumem.. ne znam dal da ih ja nazovem ipak i ponasam se ko da se nista ne desava il da sacekam da vidim kako ce se situacija odvijati i da ne radim nista iza ledja mm dok se problem ne iskristalise... iskreno mm je u pravu, al je od onih koji jaako lako buknu pa budu glasni i prakticno se svadjaju, i zato smo u zadje vreme u problemu sa nekoliko ljudi. jednostavno ne zna da iskomun icira sta mu se ne svidja na lep nacin primeren odraslim ljudima. sinoc sam mu to i ja rekla, al se onda nadurio i na mene jer ga ne razumem, sto nije tacno. potpuno ga razumem i u pravu je, al jednostavno ne prenese poruku kako treba u startu pa se onda posvadja...
|
|
|
|