Najvece radosti nasih bebica (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Skockica -> Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 7:12:25)

Mame i tate, sta vase bebe najvise vole da rade, gledaju, slusaju, kome ili cemu se najvise obraduju?
Moj beban se najvise raduje kupanju, kako krenem da ga skidam, mase rucicama i nozicama od radosti i veselo se smeska. Pa cak i kad ga skidam samo da ga presvucem on se vrcka pa se buni kad vidi da nema kupanja [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 7:37:20)

Iva definitivno najvise voli kad je golisava,kupanje obozava...najvise se ovraduje tati i ujqku njih dvojicu kad vidi sreci kraja nema...

sneza24 -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 8:05:50)

Lana se najviše obraduje kad vidi Davida i kad se on igra sa njom. Od toga nema ničeg lepše.
Raduje se i meni i mm, naročito kad joj pričamo.
Voli i kupanje. Pošto je kupam u kupatilu onda je pustim malo duže da mlatasa nogicama i svu me isprska.

Janncica -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 8:08:09)

S se najvise obraduje...meni... [sm=smiley36.gif]
A voli i svoju seku. Voli da se kupa,a cim ga spustim na peskir kad zavrsimo pocinje urlanje. [sm=smiley13.gif]

adulence -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 8:10:51)

e janncice tako tti je do skoro bilo i kod nas...ali smo joj kupili ono kupko plasticno kao foteljica i duze je kupamo ona se zavali ,i bude koliko ona hoce i nema vise plakanje...

Shishica -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 8:17:38)

Moja Ema je pre vise meseci bila beba, ali secam se izmedju mnostva stvari da je imala najlepsi osmeh kada joj se tata vrati s posla..

Honey -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 8:26:03)

Nasa [sm=duda.gif] se dosta obraduje mm-u kad dodje s posla, samo ga gleda i smeje mu se, voli da je ljubimo u vratic, tako se slatko zasmeje, a smesno joj je i kad pocne da stuca pa je ja imitiram [sm=smiley1.gif]

Skockica -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 8:38:50)

Janncice i moj Vasilije kako ga izvadimo iz vode pocne da frkce i da se buni.
A sad ga gledam izbecio se na stiker Vini Pua sto imamo na zidu pa se smeje, plazi i prica nesto na njegovom bebecem jeziku.
Inace, pre neki dan neko od mojih pustio tehno a on vrti glavom, rukama, nogama a uopste nisam ludovala po zurkama u trudnoci[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 15:38:40)

Moje se dete obraduje kad-god ugleda zeca! [sm=smiley1.gif]

mica0 -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 16:13:40)

Nastasija najvise voli kad je skines golu pre kupanja

leamalamut -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 21:28:30)

I ovo moje cudence obozava kada je gola i kada se kupa! A takodje , specijalan osmeh ima kad ugleda tatu na vratima!
Smesni su joj i baloni i flase plasticne koje kao slucajno ispadaju iz mojih ruku... Svasta nesto nju raduje , bas je neka nasmejana beba!

mica0 -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 22:00:42)

moja se nekad i zaplace kad je tata pogleda [sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 22:23:57)

Najvise se obraduje meni i mm-u,naravno.Voli i kada joj baba dodje.Obozava da ide u igraonicu,raduje se kad upoznaje nove drugare tamo....

Sanjica26 RR -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 22:27:52)

Teodora kad dugo ne vidi nekog koga voli samo sto ne pocne da place od radosti. [sm=smiley27.gif]

mica0 -> RE: Najvece radosti nasih bebica (11.3.2013 23:01:19)

[sm=smiley36.gif]

bebamama -> RE: Najvece radosti nasih bebica (14.3.2013 9:56:43)

Moja [sm=duda.gif] voli kada je gola, čim je obučemo...eto plakaja, a sinčić se najviše obraduje kada ga mm vozi na prednjem sedištu auta :).

Didy -> RE: Najvece radosti nasih bebica (14.3.2013 9:58:44)

Sofija se najviše obraduje Stefanu i tati kad dođe s posla, ponekad baki i dedi. U poslednje vreme se penje gde god može i onda vrišti od sreće.[sm=zmeden.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Najvece radosti nasih bebica (14.3.2013 11:12:24)

Pepi Prasetu, Pez bombonama, Tati kad dodje s posla ...Hana

Bebilina -> RE: Najvece radosti nasih bebica (24.3.2013 1:45:19)

Kikoce se kad ga podignemo iznad glave, kad se igramo zmurke, kad ustane uz kauc i hoda svojim meduza nozicama, kad mu duvamo u podbradak, stomak, nozice, kad mu ruckamo stopala, cim mu se skine pelena, kad se kupa i kad pliva u bazenu, kad se jurimo puzeci, kad tata udje i vikne; "gde je moj decak", kad nadje kabl, stap, traku, bilo sta sto je dugacko ili visi [sm=smiley1.gif]

Mache90 -> RE: Najvece radosti nasih bebica (13.6.2013 22:53:07)

najvise se raduje ujaku i babi

Misha i Ljisha -> RE: Najvece radosti nasih bebica (14.6.2013 6:08:06)

raduje se svom taji kad dodje s posla, uziva pa sve"prica" sa njim. Ali cim je duze kod njega hoce kod mene ja je uzmem a ona opet hoce kod njega. Ne moze da se odluci kod koga bi pre, volela bi valjda da je mozemo oboje nositi u isto vreme i da nas oboje vidi. A naravno obozava da je golisava, smeje se naglas kad je ljubim po vratu i po ledjima. Ali se inace skoro uvek smeska. Voli da se kupa

lokica77 -> RE: Najvece radosti nasih bebica (15.6.2013 21:49:26)

Moja K ovih dana najvise voli Nestle vocni jogurt od kajsije[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], a tatu obooozava

Stranica: [1]