|
Pretty78 -> RE: Decije svadje(tuce) :((( (21.3.2013 8:20:03)
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Valjda sam u pravoj temi..ima 3 slicne pa neznam kojoj bi najvise odgovaralo... Elem, moja Tacka inace voli da se gurka s decom, da gurne iz cista mira, to sam vise onako sa strane primetila, kad nam neko dodje ali i seku zna bas da odvali da se ova prospe po podu.. I sad par dana ona dolazi iz vrtica s nekim pricama, ovaj zobazan..onaj... vikala vaspitacica.... Ja jedan dan pitam,ih kaze to je normalno svaki dan se tuku [sm=zmeden.gif] kaze voli ona tako da se gurka, pogotovo ta mladja deca dobiju po nosu, da su moja T i njena naj drugarica, u tandemu BR 1 na listi ! I da su im bas juce drzali predavanje o tome , tuci , gurkanju i slicno... E sad s jedne str. drago mi je da zna da se brani, da ne da na sebe, ali... sdruge strane... sto se tuce [sm=zmeden.gif] Ja u mojoj glavi odmah odmah nesto sklapam ... jos kazem mm juce iz zezanja mozda ima traume iz detinjstva [sm=smiley36.gif] Mislim nije smesno, ali neznam od kud tolika borbenost....[sm=zmeden.gif] Takva je bila i moja Martina kad je bila u tim godinama i jedna vaspitacica mi je negodovala i rekla kako to nije lepo, kako treba da razgovaramo sa njom itd, itd a druga mi je rekla kako je to najnormalnija pojava , da se oni sad bore za "svoje mesto u drustvu" i da to nije nista strasno, da je ona najstarija i najveca i da to sad hoce da stavi svima do znanja. Meni je bilo grozno, isto kao i tebi sad, jer ne bih volela da se neko tako ponasa prema mom detetu ali to je deo odrstanja, normalno je mislim da nemas potrebe da se sekiras [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|