Samopotamnjivanje koze u trudnoci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

anci kv -> Samopotamnjivanje koze u trudnoci (14.3.2013 8:29:11)

da li je bezbedno u trudnoci koristiti sredstva za samopotamnjivanje koze?kreme,sprejevi za kucnu upotrebu i tretmani prskalicama u kozmetickim salonima..

janabons -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (14.3.2013 13:08:07)

Anci, ja sam to htela da koristim, jer inace imam svetliji ten, dr me naduvala najstrasnije[sm=zmeden.gif]
Nije preporucljivo definitivno, jer sigurno nije testirano na trudnicama,mozes da uzmes na svoju ruku

janabons -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (14.3.2013 13:09:06)

Mozda ti nista ne bi bilo, ali ko ce ga znati[sm=smiley1.gif]

anci kv -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (14.3.2013 13:32:58)

ma uvek sam se cudila kad vidim trudnice,pred leto,sa potamnelim tenom,pa zato i pitam.solarijum mi nikad u ovom stanju ne bi pao na pamet.pa se pitam sta te zene rade?

Anoniman -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (14.3.2013 13:49:53)

Mozda imaju prirodno taman ten, kao ja[sm=smiley1.gif] ....
Ja ih ne bi koristila da sam na tvom mestu....

anci kv -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (14.3.2013 14:06:50)

ma ja necu koristiti,ne bih eksperimentisala sad sigurno.

Leptiric123 -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (15.3.2013 10:30:51)

Prava tema...koja me je interesovala.
Udajem se u maju i nema sanse prirodno ni malo da potamnim...sad vidim da neću nikako [sm=smiley13.gif]

anci kv -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (15.3.2013 15:31:50)

nabacis gomilu pudera na dekolte i ruke i kreces se kao robot da ne bi ostali tragovi.ma salim se
prodavci bi ucinili sve da prodaju proizvod,jedino resenje je konsultacija sa dermatologom i ginekologom,ako je bas neophodan taman ten.ali,ja se ne bih igrala sa tim.
i da to uradim,ludela bih od cesanja kad bi boja pocela da se skida!!

branki* -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (12.8.2014 21:58:20)

sad videh ovu temu..ja cak nisam planirala ni da se informisem,toliko mi bilo logicno da sme i u trudnoci...u solarijum ne idem od kako sam trudna,a na more ove godine nismo isli,pa sam htela malo..pre neki dan,pisala sam bas,u 3 parfimerije udjoh,ni u jednoj nisu imali mleko za samopotamnjivanje.da su imali,vec bi se izmazala,nisam mislila da to moze nesto da steti..

soni -> RE: Samopotamnjivanje koze u trudnoci (22.11.2014 20:39:46)

ja to ne bih koristila u trudnoci...bela sam kao sirko ali boli me uvce [sm=smiley1.gif]

Stranica: [1]