|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vodite li dnevnik u trudnoci?
16.3.2013 14:06:15   
anci kv
od drugog meseca trudnoce vodim dnevnik,u njega lepim slike uz,zapisujem napredovanje bebe,datume pregleda,svoju kilazu,svoje osecaje...a vi?
Direktna veza do poruke: 1
   RE: vodite li dnevnik u trudnoci?
16.3.2013 14:23:59   
Sanja90
Ja to ne radim... Slike od UZ nisam dobijala osim prvog deteta i to samo na pocetku,imam vagu kod kuce pa se merim svremena na vreme,ali nista ne zapisujem jer pamtim,datum pregleda mi napisu ove sestre iz DZ pa ne mogu da zaboravimuser posted image Napredovanje bebe ne zapisujem jer kad mi kazu da je sve ok, onda je sve ok. a svoja osecanja to ne zapisujem to ispoljavam na mmuser posted image user posted image user posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2
16.3.2013 15:18:26   
anci kv
osecanja imaju teoretski i prakticni deo.teoretski zapisujem a prakticni primenjujem na mm,naravno
user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 3
16.3.2013 16:05:03   
pandina
Ej, supe pitanje. Ja sam pisala nesto poput dnevnika. Nisam lepila doduse nikakve slike. Ali pisala sam svakave stvari koje zene obicno zaboravljaju jer su manje vise nevazne, ali za jednu mamu moze biti znacajno i lepo. Pisala sam sta mi se jelo, sta mi je smetalo, sta me je rastuzivalo, kada sam prvi put osetila bebu, serije , filmovi,putovanja i knjige koij su propratili trudnocu i razne druge sitnice.Naravno kilaza i moja i bebina, naravno.
Taj dnevnik sam ponela i u porodiliste sa sobom user posted image JA u i istoj svesci pisem i sve vazne stvari vezane za njega od kad se rodio (prvi put ovo, prvi put ono, sta radi, sta voli, sta ne, zanimljivosti itd).

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 4
16.3.2013 16:16:44   
anci kv
smesno je u pocetku,kako sta napisati ali kad se nakupi materijala,svaki put citam od pocetka.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 5
17.3.2013 20:13:22   
Meisje
Ja sam dobila dnevnik,ali vise je kao kalendar sa prostorom za svaki datum,tako da unosim samo vazne dogadjaje i kratak opis,a imam i dnevnik bebe,tu cu sve lepo da evidentiramuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 6
17.3.2013 20:45:08   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: anci kv

od drugog meseca trudnoce vodim dnevnik,u njega lepim slike uz,zapisujem napredovanje bebe,datume pregleda,svoju kilazu,svoje osecaje...a vi?

Čuvam samo prve slike sa UZ, ostalo uglavnom piše u materinskoj knjižici. Inače nisam uopšte tip koji bi vodio ikakav dnevnik, ja sam drvenjak user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 7
25.3.2013 11:24:41   
*Maki*
Ja ni tu materinsku knjizicu koju su mi dali u bolnici jos nisam popunila,mrzi meuser posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 8
25.3.2013 11:44:45   
anci kv
maki,tebi ce trebati dupli dnevnik!!user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 9
25.3.2013 16:57:53   
Shishica
Imam svesku gde sam pisala malo vise u prvoj trudnoci oko pregleda i analiza, a sada u skracenom obliku isto pisem kad gde idem i sta su mi radili.. koliko imam kila i tako..

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 10
10.6.2013 22:54:50   
jela 76
Od sutra počinjem sa vođenjem beležaka vezano za sve. Mene, bebu, mm, i svih ljudi i događaja interesantnim za ovaj period.
Da mogu ovih lepih i prvi put doživljenih emocija i situacija da se priset_im...

user posted image

< Poruku je uredio jela 76 -- 10.6.2013 22:56:06 >

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 11
10.6.2013 23:00:20   
anci kv
nama je sad tu i spisak sta nam sve treba,sta smo nabavili za bebca...kako brzo stranice ispisujemo

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 12
15.7.2013 14:05:24   
viking
Ja sam danas ušla u 11. nedelju, a baš me pre neki dan kuma pitala da li vodim dnevnik, iskreno, dok ona nije pomenula, na pamet mi nije palo, ali ovih dana sam razmišljala i mislim da ću danas početi. Ionako sam na bolovanju, nemam ništa pametnije da radim..

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 13
15.7.2013 14:20:00   
anci kv
ja sam pisala i imena koja smo izdvajali i smejem se kolko smo bili optereceni i sa tim

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 14
15.7.2013 14:32:52   
viking
Pišeš u običnoj svesci ili ima da se kupi baš dnevnik?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 15
15.7.2013 14:40:45   
Ana RR
Vik, imaš da kupiš (slično kao radosnica, pa upisuješ) ali mislim da možeš pisati u običnoj svesci, urediš je po svom ukusu. A možeš i kucati na kompu, kako ti je lakše.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 16
15.7.2013 17:06:08   
anci kv
ja sam u obicnoj.. jos na prvoj strani napisala baticin dnevnik,ubedjena da nosim decaka,a sad...nece zameriti dijana kad bude citala

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 17
24.7.2013 15:45:19   
anci kv
e sad tu upisujem sve zanimljvo iz skolice za trudnice,trebace

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here