Ivanka 75 -> RE: Kratak menstrualni ciklus (manje od 20 dana) (4.7.2013 10:02:20)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Obrisa mi sve! SAd sve ponovo pišem. Naime, 2004 ili 2005 je to bilo ('04 prva trudnoća, '05 prvo venčanje) - tada su mi podviljali ciklusi - na 39, pa na 33, pa na 31, na 28, na 23 i na kraju na 20 dana mi de išao ciklus. Posle toga se vratio u normlau - na 28 dana. Nisam ništapila, nisam išla kod lekara. Meni su oduvek (od 12 godine) kratki ciklusi, mama me vodila kod dr kad sam imala 16 god jer joj bilo nenormalno da imam kratke cikluse, tj od 20-28 dana i tek se smirila kad je dr rekla da je to za moj organizam normalno i da se ne brine. E sad, sve je u stvari počelo malo pre nego što mi je tata umro jula prošle godine, sestra mi je bila u bolnici skoro mesec dana i taman kad je ona izašla tata umre. Ali ja ukapirala tek u februaru kad sam dobila 5-og pa 25-og feb i kad sam pogledala u kalendar zgranem se. Sve to ispričam mojoj dr i ona kaže ajde da ne radimo odmah hormone (misli da je od stresa) nego malo da pijem pilule pa da vidimo dal i će se srediti.
|
|
|
|