Maslacak15 -> RE: Porodila se Maslacak15 (13.4.2013 22:32:07)
|
Hvala devojke na cestitkama i lepim zeljama [sm=smiley1.gif] Mi smo danas stigli kuci i spremni za zurku. Maslackic 1 je vec ocitao Maslackicu 2 pravila ponasanja na svom jeziku- bilo je mnogo smesno[sm=smiley36.gif] Ja se ipak nadam da ce se stariji bebac brzo navici i da c eubrzo biti najbolji drugari. Ja sam inace super prosla, ustala sam prvi put na noge u utorak vece ( na sam dan operacije), rana me mnogo manje boli nego prvi put, a ni prvi put nije bilo strasno. Naravno nije sad da igram kolo i ludujem, ali se vec normalno krecem po kuci i bolove osecam samo pod opterecenjem stomacnog zida- znaci u momentu ustajanja savijanja itd ali nisu jaki. Od juce ne pijem nikakve lekove protiv bolova, a i bio mi je dovoljan po brufen na 8 sati. Inace spinalna anestezija, posto je to uvek kontroverzna tema na forumu bila je i drugi put za mene besprekorno iskustvo. Nit je primanje bilo posebno neprijatno, niti sam imala jedan jedini sporedni efekat, tokom ili kasnije. Bez mucnina glavobolja i bilo cega slicnog. To bi bio moj izvestaj sa licinog mesta [sm=smiley36.gif]. Drzite nam fige da se kao novi cetverac snadjemo u haosu. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|