|
mama krava -> RE: Da li vam dojenje predstavlja zadovoljstvo? (30.9.2014 21:58:32)
|
Uf, moja velika devojka sada ima 5.5god i pre jedno mesec dana gledajuci brata kako visi sa sike[sm=duda.gif] trazila i ona da proba. Ali ne ume da vuce, tj ona vuce kao da pije na cevcicu, ali tako nece da da krene mleko i sva se rastuzila, i naljutila se na debeljka jer joj je sve potrosio???! A meni je bilo zao pa sam joj pokazala da ima jos mleka, jer kod mame krave uvek ima [sm=smiley36.gif] i izmuzem malo njoj u solju i ona se odusevi, i sutra mi je trazila jos, ali sam rekla da je to za bebe.... A, ona je isto sama jedno vece zaspala bez sike i ja sam se obradovala, misleci to je to, pa cak i sledece vece je zaspala sa tatom i nije trazila, ali se probudila u sred noci i pocela da vuce majicu, pa sam se ja okrenula i legla na stomak, dok je ona mene uzjahala i plakala, da bi me na kraju ujela za ledja i zaspala od muke... Sreca mala, dusa me boli kad se setim.... I posle nije vise trazila...sve do pre neki dam [sm=smiley36.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|