|
choopa choops -> RE: Da li vam dojenje predstavlja zadovoljstvo? (25.8.2015 14:17:00)
|
Kod mene je različito iskustvo. L je sisala 14mj. Sad kad se osvrnem s njom nije bilo nikakvih problema, osim majušnih ragada u startu, ali nije me to boljelo. Do kraja je sve bilo manje više OK-zadovoljstvo. M sam ukinula sisanje sa 11mjeseci. U startu je sve bilo super kao i sa L, ali što je bivao veći sve se pretvaralo u haos [sm=smiley36.gif] Dojenje M pamtim kao sisanje na svakih sat vremena, noću i češće. Zombi sam bila, kad sam odlučila, uz podršku njegove dr, da je za moje zdravlje bolje da prestanemo. Sa I još dojim. Za razliku od prva dva puta, sada sam imala problema na početku, dobila temperaturu, otekle dojke, imala ogromne ragade...Užas. Ali kad se stanje popravilo bilo je opet super. Mada, sada (6mj) već počinje ona faza kad mi "grize" grudi. Tako da...nekako što reče branki niti mi je zadovoljstvo niti nezadovoljstvo. Smatram to nekom svojom obavezom, tipa da joj dam AD kapi [sm=smiley36.gif] Ono što jes jes, nema ništa slađe nego kad ti stavi ruku na sisu i gleda te u oči i jede, ali s druge strane nema ništa gore nego kad te grize i neće da pusti a gleda te isto tako u oči dok ti prebrojavaš zvijezde [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|