Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 11:49:29
|
|
|
|
Dada81
|
Cestitke pobednickim jajcima,diivna su jaja i sve ste zasluzile,svidelo mi se sve sto su decica radila,od Anck,Nele,Olge,za sve sam htela glasati,na kraju i ne stigoh treci put,zbog svoje neodlucnosti,ostavim za kasnije,a dodjose opet gosti za Slavu i ostadoh ja neodlucna..
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 11:54:57
|
|
|
|
Dada81
|
A,htedoh i reci,hvala dragoj Leax i Mini na glasovima
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 12:26:33
|
|
|
|
^iva^
|
propadose mi glasovi
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 12:31:12
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Gejsha nema na čemu, samo sam mislila da nije fer prema Leax! Sve je ok, bitno je da ja greška ispravljena, i pravda zadovoljena, mi smo uvek za to a mene je prvu leaxino drvce oborilo sa nogu Hvala vam svima na glasovima i tebi Gejsha na ostrom oku Steta sto se nismo takmicile protiv druge RR zajednice sigurno bi ih pobedili jer bas smo imali predivno ukrasena jaja sa raznim tehnikama.
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 12:55:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Čestitam dobitnicima,jaja su bila zaista prelepa,kako je neko već rekao,,prava umetnička dela"
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 13:29:00
|
|
|
|
minnica
|
Čestitke nagrađenim umetnicama!
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 9.5.2013 21:37:46
|
|
|
|
Jacq
|
Hvala vam zene Sva jaja su stvarno bila fantasticna ove godine, svaka cast!
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 11.5.2013 7:47:24
|
|
|
|
MASHKA
|
stigla šolja, pala prva jutarnja kafica uz ringeraju! još jednom hvala!
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 11.5.2013 13:13:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Superiška
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 11.5.2013 20:47:53
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: ^iva^ propadose mi glasovi Luda
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 12.5.2013 16:16:30
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči jel da pošaljem maminu adresu ili ide na moju?
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 12.5.2013 16:37:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Jolence tvoju Evo sada sam sve spakovala, šaljem sutra svima
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 12.5.2013 16:41:08
|
|
|
|
Jole84
|
A mogla bi da dođeš i lično do Niša da nam doneseš,da pijemo kafu Imaš već moju,čini mi se
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 14.5.2013 12:23:36
|
|
|
|
Leax
|
Poklon nam je stigao i ne znam sta je lepse pogotovo sto sve ima logo RR . Hvala svima koji su glasali a i sponzorima na divnom-divnom poklonu
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 14.5.2013 17:44:17
|
|
|
|
Jole84
|
Pokloni su stigli i sve je prelepo Uz veliku raspravku,jer nije htela da prihvati,sve sam dala mami a ogrlica je ostala meni. Ona je presrećna Tata je za termos pao na dupe
|
|
|
RE: Nagrađujemo najlepša Vaskršnja jaja! 31.5.2013 23:14:52
|
|
|
|
rošula
|
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.