Bliži se Vaskrs, najveći verski praznik. Spremamo se da farbamo jaja i vreme je da pokažemo tajne našeg zanata. Kada budete farbali jaja, odaberite jedno specijalno i najlepše (ili više njih). Fotografišite ga/ih sa svojim nickom pored i okačite sliku u ovu temu do 5.5! Od trenutka kada zatvorimo mogućnost postavljanja slika, u novoj temi kreće glasanje za najjaje i traje do 8.5. (zaključno sa 8.5.) Nakon toga ćemo prebrojati glasove i objaviti 3 pobednika, kojima će Ringeraja poslati poklon pakete, a svaki sadrži: sjajan komad nakita, Ringeraja kocka/blokčić, Ringeraja šolju, Ringeraja termos i Ringeraja ram za slike.
Jel mogu da postavim jaje moje mame,koje je ručno radila,sa perlicama i koncima? To je prava umetnost. Pitam iz razloga što to nije farbano jaje,već lepljeno i zato što nije moje. Moja jajca su živ sram [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] evo evo dunja, jedno moje jedno sto je David pravio...ali je sa telefonom slikano pa je losa slika...ali vidi se..valjda [sm=smiley36.gif]
Devojke jaja su vam odlicno ukrasena...ja sam danas ofarbala pola jaja i cekam da mi sutra dodje cerka od oca pa da i sa njom ofarbam malo jaja, da se posle ne bi ljutila sto i ona nije farbala jaja..tako da cemo nasa jaja postaviti sutra uvece[sm=smiley36.gif]