RE: Kada otići na bolovanje??? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)



Poruka


cicko -> RE: Kada otići na bolovanje??? (15.10.2009 13:47:55)

 
SMRADOVI, nego sta!!![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley21.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: mejra81

Ja sam na Vracaru! Iskreno nisam cula da je neko imao problema sa bolovanjem u Bg!
Mozda ce se jos neko javiti pa da kaze, ja sam se iznenadila sa bolovanjem u NS,stvarno nisam znala da su takvi smradovi!




gagins -> RE: Kada otići na bolovanje??? (15.10.2009 22:01:49)

Cicko,mozemo pokusati,ja sam vec poslala mejl na B92,videcemo da li ce oni pokrenuti neko pitanje,a Dnevnik kupujem ujutro pa im saljem poruku.Neka nam se sve trudnice iz NS prikljuce i sve one koje imaju ovaj problem!!!
Kada nece drzava da nas podrzi,moramo se mi same drzati zajedno!!!Cula sam da su trudnice iz DZ Mihajlo Pupin vec pokrenule nesto,ali ne znam o cemu se tacno radi.Mozda kada bismo u svim DZ postavile sveske za peticiju,sta mislite o tome?




cicko -> RE: Kada otići na bolovanje??? (15.10.2009 22:12:49)

Slazem se! Ja cu sutra pre podne poslati sms u Dnevnik, a onda cu u subotu ili nedelju sa maminog telefona, slicne sadrzine. Kako znas to tza trudnice iz DZ kod Dunavskog parka? Pise tamo ili poynajes nekog ko ti je rekao? Ja tamo vodim bolovanje.


IZVORNA PORUKA: gagins

Cicko,mozemo pokusati,ja sam vec poslala mejl na B92,videcemo da li ce oni pokrenuti neko pitanje,a Dnevnik kupujem ujutro pa im saljem poruku.Neka nam se sve trudnice iz NS prikljuce i sve one koje imaju ovaj problem!!!
Kada nece drzava da nas podrzi,moramo se mi same drzati zajedno!!!Cula sam da su trudnice iz DZ Mihajlo Pupin vec pokrenule nesto,ali ne znam o cemu se tacno radi.Mozda kada bismo u svim DZ postavile sveske za peticiju,sta mislite o tome?




Verus -> RE: Kada otići na bolovanje??? (16.10.2009 5:19:02)

cicko radim I smenu i svaki treci vikend II smenu....krvarila sam juce pisala sam bas u toj temi, i sada se sekiram, nisam isla da radim od utorka i necu sve do ponedeljka, jbg skidaju mi od tih 12 nedelja sa bebom, ali ovo je sada bitnije.  Cekam opet UZ za dve nedelje da mi izmere grlic, nadam se da ce sve biti u redu..stvarno ne znam sta se desi ovde ako dr. kaze da trudnica mora da lezi?? Uzas, necu ni da mislim. Daj Boze da mogu da radim do kraja bez problema....
IZVORNA PORUKA: cicko

Ali Verus, zar radis u smenama? Ne znam kako je kod vas, ali mislim da ovde trudnica moze biti oslobodjena smenskog rada.


IZVORNA PORUKA: Verus RR

Istina, i mene kada radim ceo dan na nogama bas pocne da boli, onako da se grci i da se osecam cudno...evo danas sam tako umorna od promene smene (II u I), da hocu da skapam...jos sat vremena pa odo kuci...drago mi je da je sve super[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]





gagins -> RE: Kada otići na bolovanje??? (16.10.2009 7:17:06)

Bila je jedna trudnica taj dan kada i ja na komisiji,pa kada sam rekla da cu da podignem frku zbog toga,rakla mi je da su neke trudnice u Mihjlu Pupinu vec nesto pokrenule.Posto sam ja u Zmaj Ognjena Vuka ne znam o cemu je rec.Kada budes isla tamo raspitaj se!




ssanja -> RE: Kada otići na bolovanje??? (16.10.2009 7:28:38)

ja radim i ne znam jos dokle cu...ali planiram da izmuvam do nowe godine da odem na bolowanje jer wise NE mogu.......




gagins -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 10:31:13)



Ima li iko nekih novosti u vezi bolovanja?




Anoniman -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 10:34:12)

Ja sam danas odlucila da cu da radim jos 15 dana maksimum i odoh.
Pojma nemam koja je procedura (sem ono...odem u Dom zdravlja bla bla)
Ali ja ne mogu vise.

Em mi smeta sedenje 9 sati, em me smara posao.
Selimo se mm i ja u nov stan i zelim do marta do porodjaja da provodim vreme kako ja zelim. Da kuvam, da citam, da pisem, da slusam muziku, spremam stan, setam se sa trudnom sestrom i slicno.

Odlucila sam. Bas mi je pukao film.




gagins -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 10:39:27)

Javi kako si prosla,mislim kad stignes do lekarske komisije!Nadam se da ces dobiti bolovanje.




Anoniman -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 10:41:15)

A je l to komplikovano?
Postoji sansa da mi ne daju bolovanje?

Au.
[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sta cu onda? da poludim>




gagins -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 10:56:56)

Procitaj ranije komentare na toj temi,ja treba da se porodim u aprilu i imala sam blaza krvarenja sada u pocetku i nisu mi odobrili bolovanje pored prepisanog mirovanja od mog lekara jer su mi svi sadasnji nalazi u redu.A radim u pekari i po 8h ili 9h sam na nogama.Da se ne ponavljam,ovde u Novom Sadu su grozni i sve trudnice teraju da rade do otvaranja porodiljskog.
Ja sada pored toga sto nemam platu,jos i moram da izdvajam 15000 iz dzepa da bih sama sebi uplatila doprinose dok mi ne otvore porodiljsko,jer jednostavno mi muz ne da da idem da radim i da rizikujem trudnocu,jer sam prvu morala da prelezim zbog obilnog krvarenja.
Neka ti je sa srecom!!!




buhla -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 11:39:43)

Ja sam se upavo posvadjala sa direktorom, koji je i inace moj drug i mislim da cu danas popodne kad odem u dom zdravlja da trazim da mi otvori bolovanje. Muka mi je vise da se neko drnda na mene!




minavb -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 13:01:51)

Ja sam od 01.11. na godišnjem odmoru dve nedelje i odmah posle toga otvaram bolovanje. Javiću vam kako sam prošla ali me svi ubeđuju da neće biti problema.




LillyT -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 13:04:04)

Minavb, koji si ti mesec? Ja sam sve mislila da cu raditi celu trudnocu, ali me ubijaju na poslu, ovo vise nema smisla [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bad.gif[/image]




minavb -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 13:21:48)

Tek sam 6. nedelja. I ja sam mislila da ću raditi celu trudnoću ali sam shvatila da je to bespotrebno, pa čak i opasno kad najavljuju epidemiju gripa. Pravo da ti kažem, nisam baš raspoložena da mi svakavi ljudi igraju po živcima i šmrcaju oko mene, kad mogu kod kuće da uživam i da se bavim sobom. Spokojna i zadovoljna trudnica-mirna i zadovoljna beba, tako bar ja mislim.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




joe -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:21:02)

Ja sam 8-a nedelja[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] ... imala sam vec jedan spontani u aprilu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]... iskreno mislila sam da cu moci raditi dosta dugo...ali sto kaze minavb .. .svakavi ti skacu po zivcima, slinavi, smrcavi, nervozni.... a meni se tako spaaavaaa i coolira ... i prosto  organizam trazi mir.
Sutra idem u dom zdravlja da "pregovaram" o bolovanju ... hmm videcemo sta ce da kazu




LillyT -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:27:43)

Ja do osme nedelje nisam ni znala da sam trudna, a radila sam bas, bas dosta (menjala seficu, radila po ceo dan), plus, radim sa ljudima. Poenta je da kada sam prezivela do 12 nedelje (kao do tada je kriticno), kontam da nastavim da radim dok mogu. Ali kako su me danas nasekirali, ide mi se sutra na bolovanje.




Anoniman -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:27:55)

a posle pricaju o poboljsanju nataliteta a ovamo nas zezaju za bolovanje...
o svasta.
koliko sam ja cula, nema mnogo problema povodom toga u beogradu ..
ovako luda kao danas sto sam...ako me neko tamo iznervira ima JA njega da posaljem na bolovanje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Verus -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:33:57)

Joj zene moje i ja bih tako rado na bolovanje al nema vajde....samo se nadam da ce sve biti u redu sa trudnocom da mogu da radim do zadnjeg dana, a TAKO bih volela da imam 2 nedelje bolovanje pred porodjaj da se naspavam odmorim, opustim....bas mi bude tesko nekim danima




LillyT -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:34:19)

Tja, sve zavisi kakva bude komisija, sta znam, necu da brzam, ali hocu bar na ono krace bolovanje (bez komisije).
Mene smara sto radim u privatnoj (maloj) firmi i sto nam gazda (direktor) ne uplacuje redovno doprinose, pa se stalno ganjamo sa njim + prijavljeni smo na minimalc. Tako da ja moram da pregovaram sa njim oko moje plate kada odem na trudnicko [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zemljo Srbijo!!!!




Anoniman -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:39:30)

i opet ponavaljam
ako me neko tamo iznervira ima JA njega da posaljem na bolovanje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




LillyT -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:42:04)

 [img]http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/u025.gif[/img]

Ako, posalji vise njih, ima svi da krenemo tvojim stopama




viking -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:51:36)


IZVORNA PORUKA: Verus RR

a TAKO bih volela da imam 2 nedelje bolovanje pred porodjaj da se naspavam odmorim, opustim


jel ovo znači da ćeš raditi dok ti ne pukne vodenjak?




Verus -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:55:23)

Da[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ja se salim kako ce se desiti na poslu....ja sam na 6 spartu, a porodjajne sale na 3, pa cu samo lepo liftom do dole.....bljak gadi mi se to sve bre




viking -> RE: Kada otići na bolovanje??? (21.10.2009 15:57:09)

E, pa stvarno! Ponekad pomislim da je ova naša Srbija, ovakva kakva je nikakva, ipak super!




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>