|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 12:49:22
|
|
|
|
Sanja90
|
Super
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 13:12:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Cim stignu i mindjusice(mini maus,kojima se Lana najvise obradovala)kacim slicice
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 13:50:30
|
|
|
|
salle
|
ja ne znam da kacim slicice.... al javljam sigurno
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 14:04:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Obaveštenje: Viking RR je u prošlom takmičenju kao član RR tima dobila od sponzora Kerpom nagradu paket kozmetičkih proizvoda koji sadrže: Baylis&Harding kozmetički set_, Krauterhof anticelulit piling, kao i proizvod iz Lycia asortimana za depilaciju. Naša Vik želi da prepusti nagradu korisnici koja se posebno istakla u poslednjem takmičenju, a organizator, admin i moderatori su odlučili da to bude Maraj - pre svega zbog intenzivne promocije Ringeraje na FB, kao i zbog toga što nam je postavila puno lepih recepata. Puno vas se istaklo u svim segmentima ali eto, odluka je da nagrada pripadne Maraj. Tako da Maraj, poslaću ti podatke kada, kako i gde da podigneš nagradu
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.6.2013 14:09:13 >
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 14:26:56
|
|
|
|
salle
|
brvo za viking i co tim RR maraj cestitam
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 14:30:56
|
|
|
|
jole82
|
Vik svaka cast Maraj cestitam
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 14:31:00
|
|
|
|
lanajelena
|
Vik lepo od tebe ...Maraj cestitam,zasluzila si
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 16:27:14
|
|
|
|
Shishica
|
Dunja, ne postoji nikakva mogucnost da se zajedno sa Argetom posalje i Keprom?
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 16:36:46
|
|
|
|
17 joka
|
za Viking i Maraj za sve vas
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 16:45:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Obaveštenje: Viking RR je u prošlom takmičenju kao član RR tima dobila od sponzora Kerpom nagradu paket kozmetičkih proizvoda koji sadrže: Baylis&Harding kozmetički set_, Krauterhof anticelulit piling, kao i proizvod iz Lycia asortimana za depilaciju. Naša Vik želi da prepusti nagradu korisnici koja se posebno istakla u poslednjem takmičenju, a organizator, admin i moderatori su odlučili da to bude Maraj - pre svega zbog intenzivne promocije Ringeraje na FB, kao i zbog toga što nam je postavila puno lepih recepata. Puno vas se istaklo u svim segmentima ali eto, odluka je da nagrada pripadne Maraj. Tako da Maraj, poslaću ti podatke kada, kako i gde da podigneš nagradu
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 16:57:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne, Argeta se šalje iz Hrvatske, a Keprom nagrade nikada ne podižem ja nego dobitnici, takakv je izričit zahtev sponzora. IZVORNA PORUKA: Shishica Dunja, ne postoji nikakva mogucnost da se zajedno sa Argetom posalje i Keprom?
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.6.2013 16:58:50 >
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 17:05:55
|
|
|
|
Shishica
|
Dobro, hvala.. Snacicemo se
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 17:13:19
|
|
|
|
Maraj
|
Uaaaaaaauuuu!!! Pa vi ste divne!! Nemam reci! Hvala puno RR i Viking naravno! Ulepsale ste mi dan...
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 17:22:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Viking Ja se bas radujem knjizi.Brat ce ici u Bg sledeci petak,da li on moze da mi podigne nagradu u Aksi?
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 17:33:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Ako te nazovu do tada reci da će brat, ja sam podatke već poslala Sada više nije u mojoj moći, već kada vas nazovu, tada i šalju nagrade u Akse, nemojte ići pre toga. IZVORNA PORUKA: Figaro88 Viking Ja se bas radujem knjizi.Brat ce ici u Bg sledeci petak,da li on moze da mi podigne nagradu u Aksi?
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 17:34:52
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja jos nisam dobila nikakvo obavestenje vezano za moje nagrade za mindjese i niveu
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 17:36:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Vazi Dunja
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 18:08:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Niveu šaljemo sledeće nedelje, za minđuše vam šaljem pp. IZVORNA PORUKA: Sanja90 Ja jos nisam dobila nikakvo obavestenje vezano za moje nagrade za mindjese i niveu
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 20:20:19
|
|
|
|
Maraj
|
Evo da je prva postavim slicicu hvala Viking jos jednom
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 20:27:22
|
|
|
|
minnica
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 20:31:13
|
|
|
|
vikiveki
|
za Viking i ceo RR tim i za Maraj i da sa uživanjem iskoristiš poklon
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 20:41:54
|
|
|
|
17 joka
|
Maraj
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 19.6.2013 21:03:58
|
|
|
|
viking
|
Maraj, što kažu babe, u zdravlju da ga koristiš Uživaj!
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 20.6.2013 12:41:19
|
|
|
|
MASHKA
|
stigao i moj poklon, hvala ringeraji i sponzoru - divan je!
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.