Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 23.6.2013 20:28:26
|
|
|
|
Dekupaz TIL
|
Drago nam je da vam se dopada :)
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 9:09:09
|
|
|
|
Maraj
|
Drage, evo i moje Nivee. Doneo jutros postar Hvala jos jednom RR i Nivei naravno
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 9:35:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sto volim kad mi postar , za promenu, donese nesto sto me obradujeee Hvala RR
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 9:37:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo za super brze poštare!!!!
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 24.6.2013 9:38:36 >
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 10:46:40
|
|
|
|
Jole84
|
Ovo je moja četka s obe strane,jer greota bi bilo da zanemarim miša ili devojčicu jer su preslatki Hvala još jednom
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 10:50:17
|
|
|
|
Sanja90
|
I meni je danas stigla NIVEA i cim mm donese jos i mindjuse postavicu slike
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 11:34:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Jolence hvala na slički Sanjice, tebe sada čekamo
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 11:55:48
|
|
|
|
vikiveki
|
I meni je danas stigla Nivea za RR i Niveu....kad mi stigne i paket od Daroteke slikaću sve pa ću onda okačiti sliku
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 12:03:58
|
|
|
|
Maraj
|
Meni nisu stigle Andjelcic mindjuse,al sam okacila Niveu. Cim stignu, slikam i njih
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 12:10:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Javite kakva je BB krema ja koristim Garnier i super je, baš me zanima kakva je Nivea.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 12:15:33
|
|
|
|
Maraj
|
ja sam je namackala odmah meni je super, samo sto cu je mazati na jesen i zimu jer imam mesovit tip koze, a ova krema je vlazna, pa mi na ovoj vrucini smeta. Sve u svemu meni je super citam po blogovima kao da je light mnogo tamna. Uopste nije tacno. Ja prirodno imam svetao ten i kad sam je nanela malo mi je dala lep odsjaj, nije tako strasno kao sto pisu po blogovima da je pretamna.
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 13:27:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da budem skromna najvise sam se radovala bas BB kremi, jer sam planirala da je uzmem..pa sve nikako... Meni je savrsena, nije jaka, taman da pokrije moje podocnjake...super je!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.6.2013 13:33:06 >
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 13:50:31
|
|
|
|
imperial
|
I meni je stigla moja nivea,popodne kad dodjem kuci sa posla,kacim slikicu
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 15:05:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo sad su me i iz Akse zvali da je stigao poklon
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 15:55:21
|
|
|
|
pandina
|
Jole, prelepa cetka!
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 18:12:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni je sve stiglo i uslikano je ali nemam usb da prebacim,potrudicu se sutra,divni su pokloncici,mella cosmetic i loo loo nakit:-*
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 19:40:31
|
|
|
|
Figaro88
|
Dunja jesi li slala i moju knjigu?Bas smo malo vremena kuci pa da znam da li da je cekam.........
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 19:43:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam draga, čekam još nešto od jednog sponzora, pa da sutra sve zajedno nosim u poštu.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 19:47:02
|
|
|
|
Figaro88
|
Super,sutra ceo dan nismo tu,mm-ovi slave,a u sredu smo tu.Bas se radujem knjizi,za mene je to savrsen poklon i nagrada
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 24.6.2013 22:11:16
|
|
|
|
imperial
|
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 25.6.2013 10:14:47
|
|
|
|
Shishica
|
A sta je sa Argetom?
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 25.6.2013 10:29:18
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Javite kakva je BB krema ja koristim Garnier i super je, baš me zanima kakva je Nivea. Ja sam bas bleda i meni je light BB tamna, ali divno pristaje licu, nije jaka, dobro pokriva i daje blagi sjaj. Mora se brzo razmazati jer je koza brzo upija. Racunam da ce mi na moru biti savrsena kad malo pocrnim jer mi se ovako vidi velika razlika boje lica i vrata.
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 25.6.2013 10:35:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Podaci su odavno poslati, ali se šalje iz Hrvatske tako da nemam uvida kada i da li je već poslato. Kolege iz Hrvatske mi još ništa nisu javile, pa pretpostavljam da nije još. Čim dobijam vesti javljam. IZVORNA PORUKA: Shishica A sta je sa Argetom?
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 25.6.2013 11:13:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Sto volim kad mi postar , za promenu, donese nesto sto me obradujeee Hvala RR A zlacano drvce mi je donelo i ovooooo....
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.6.2013 11:15:27 >
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 25.6.2013 12:45:08
|
|
|
|
srecica_80
|
Anck Su Nmaun Vi ste preuzeli poklon u Aksi? Jesu li Vas zvali telefonom ?
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.