Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

dunja RR -> Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 12:41:04)

Dobitnici nagrada - "Prva među jednakima!"

U takmičenju "Prva među jednakima" podelili smo pregršt divnih nagrada koje su vam darovali naši sponzori.

Nagrade smo počeli da šaljemo, a vi proverite da li ste među dobitnicima i pošaljite nam podatke :)

Ovde možete videti spisak svih dobitnika kao i nagrada KLIK

Javljajte ovde kada stignu nagrade [sm=bravo.gif]

I ko želi neka stavi fotku u ovoj temi [sm=smiley1.gif]

Sanja90 -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 12:49:22)

Super[sm=bravo.gif]

lanajelena -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 13:12:52)

Cim stignu i mindjusice(mini maus,kojima se Lana najvise obradovala)kacim slicice [sm=smiley1.gif]

salle -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 13:50:30)

ja ne znam da kacim slicice.... al javljam sigurno [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 14:04:02)

Obaveštenje: Viking RR je u prošlom takmičenju kao član RR tima dobila od sponzora Kerpom nagradu paket kozmetičkih proizvoda koji sadrže: Baylis&Harding kozmetički set_, Krauterhof anticelulit piling, kao i proizvod iz Lycia asortimana za depilaciju.

Naša Vik želi da prepusti nagradu korisnici koja se posebno istakla u poslednjem takmičenju, a organizator, admin i moderatori su odlučili da to bude Maraj - pre svega zbog intenzivne promocije Ringeraje na FB, kao i zbog toga što nam je postavila puno lepih recepata. Puno vas se istaklo u svim segmentima ali eto, odluka je da nagrada pripadne Maraj.

Tako da Maraj, poslaću ti podatke kada, kako i gde da podigneš nagradu [sm=smiley1.gif]

salle -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 14:26:56)

brvo za viking i co tim RR [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

maraj cestitam [sm=smiley20.gif]

jole82 -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 14:30:56)

Vik svaka cast [sm=smiley32.gif]
Maraj cestitam[sm=bravo.gif]

lanajelena -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 14:31:00)

Vik lepo od tebe[sm=bravo.gif]...Maraj cestitam,zasluzila si [sm=smiley1.gif]

Shishica -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 16:27:14)

Dunja, ne postoji nikakva mogucnost da se zajedno sa Argetom posalje i Keprom?

17 joka -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 16:36:46)

za Viking i Maraj[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

za sve vas[sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 16:45:09)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Obaveštenje: Viking RR je u prošlom takmičenju kao član RR tima dobila od sponzora Kerpom nagradu paket kozmetičkih proizvoda koji sadrže: Baylis&Harding kozmetički set_, Krauterhof anticelulit piling, kao i proizvod iz Lycia asortimana za depilaciju.

Naša Vik želi da prepusti nagradu korisnici koja se posebno istakla u poslednjem takmičenju, a organizator, admin i moderatori su odlučili da to bude Maraj - pre svega zbog intenzivne promocije Ringeraje na FB, kao i zbog toga što nam je postavila puno lepih recepata. Puno vas se istaklo u svim segmentima ali eto, odluka je da nagrada pripadne Maraj.

Tako da Maraj, poslaću ti podatke kada, kako i gde da podigneš nagradu [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 16:57:35)

Ne, Argeta se šalje iz Hrvatske, a Keprom nagrade nikada ne podižem ja nego dobitnici, takakv je izričit zahtev sponzora.

IZVORNA PORUKA: Shishica
Dunja, ne postoji nikakva mogucnost da se zajedno sa Argetom posalje i Keprom?

Shishica -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 17:05:55)

Dobro, hvala..
Snacicemo se [sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 17:13:19)

Uaaaaaaauuuu!!!
Pa vi ste divne!!
Nemam reci!
Hvala puno RR i Viking naravno!
Ulepsale ste mi dan...[sm=rozica.gif]

Figaro88 -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 17:22:28)

Viking [sm=smiley32.gif]
Ja se bas radujem knjizi.Brat ce ici u Bg sledeci petak,da li on moze da mi podigne nagradu u Aksi?

dunja RR -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 17:33:34)

Ako te nazovu do tada reci da će brat, ja sam podatke već poslala [sm=smiley1.gif]

Sada više nije u mojoj moći, već kada vas nazovu, tada i šalju nagrade u Akse, nemojte ići pre toga.

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Viking [sm=smiley32.gif]
Ja se bas radujem knjizi.Brat ce ici u Bg sledeci petak,da li on moze da mi podigne nagradu u Aksi?

Sanja90 -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 17:34:52)

Ja jos nisam dobila nikakvo obavestenje vezano za moje nagrade za mindjese i niveu[sm=zmeden.gif]

Figaro88 -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 17:36:28)

Vazi Dunja[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 18:08:28)

Niveu šaljemo sledeće nedelje, za minđuše vam šaljem pp.

IZVORNA PORUKA: Sanja90

Ja jos nisam dobila nikakvo obavestenje vezano za moje nagrade za mindjese i niveu[sm=zmeden.gif]

Maraj -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 20:20:19)

Evo da je prva postavim slicicu [sm=smiley1.gif]
hvala Viking jos jednom [sm=sloncek.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/3G/Em/1VvAjlj6/slika.jpg[/img]

minnica -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 20:27:22)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 20:31:13)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Viking i ceo RR tim[sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i za Maraj i da sa uživanjem iskoristiš poklon[sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 20:41:54)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Maraj

viking -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (19.6.2013 21:03:58)

Maraj, što kažu babe, u zdravlju da ga koristiš [sm=smiley36.gif]
Uživaj!

MASHKA -> RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jednakima (20.6.2013 12:41:19)

stigao i moj poklon, hvala ringeraji i sponzoru - divan je![sm=sloncek.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0620/77o-GEDC11.jpg[/img]

Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>