|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 18.9.2009 12:25:16
|
|
|
|
prolece
|
potopiš 1 kašičicu (otprilike) korena u 1 dl mlake vode i ostaviš da stoji sat dva, posle procediš i sipaš u nos. to se daje i deci samo u manjoj koncentraciji
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 18.9.2009 12:27:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Extra, ima to da probam, thanks na savetu, valjda ce bar malo da pomogne! disem na skrge!
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 18.9.2009 12:46:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Hoće sigurno, beli slez razredi slince, pa možeš da izduvaš nos. Negde sam pisala da ja mom Luki stavljam na smenu kapi za nos i beli slez, tako održavam agregatno stanje slinaca na adekvatnom nivou - taman za izduvati! Ako kašlješ - možeš i da piješ čaj od sleza.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 18.9.2009 13:54:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos uvek ne kasljem, sad samo kijam, zapusen mi je nos, usi, i malo me manje glava boli, valjda mi ovaj febricet deluje. Nalozila sam mm da mi nadje kako zna i ume beli slez!
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 9:30:08
|
|
|
|
prolece
|
kako si danas Trinny?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 10:35:24
|
|
|
|
prolece
|
ovo moje dete je rešilo napolje, isteraće mi i bešiku...
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 10:51:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma, Prolece veruj mi, meni pritiska besiku vec par meseci, i to idem ali bukvalno na svakih 15 minuta u wc, smucio mi se vec! A danas sam kao malo bolje, samo me jos nos malo zeza, izgleda ima vajde od onog belog sleza, nije mi otpusio skroz, ali lagano to cini... nadam se samo da ce mi preko vikenda sve biti zavrseno... Bebac me pritiska dole, vrpolji se, al kad ce napolje, ja pojma nemam, jos uvek mi izlazi ona braon sluz... ne znam koliko ce to jos da izlazi...
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 10:57:58
|
|
|
|
prolece
|
biće bolje . navikla sam i ja na pritisak, ali danas bukvalno udara odbije se nogama i glavom me zvekne, kao da pokušava da izleti
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 14:54:06
|
|
|
|
BINCE
|
ja isto imam osjecaj da ce bebac da iskoci iz stomaka...nikad ovako nije bio nemiran a sutra sam punih 40 nedjelja....a 21.09 termin
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 15:01:50
|
|
|
|
cicko
|
Eee, Bincice, jos si nam tu sa "starim" tickerom... Kad ce ?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 15:03:13
|
|
|
|
nnaaddaa
|
IZVORNA PORUKA: BINCE ja isto imam osjecaj da ce bebac da iskoci iz stomaka...nikad ovako nije bio nemiran a sutra sam punih 40 nedjelja....a 21.09 termin Bince mozda ce veceras!
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 15:03:32
|
|
|
|
cicko
|
IZVORNA PORUKA: Trinny Ma, Prolece veruj mi, meni pritiska besiku vec par meseci, i to idem ali bukvalno na svakih 15 minuta u wc, smucio mi se vec! A danas sam kao malo bolje, samo me jos nos malo zeza, izgleda ima vajde od onog belog sleza, nije mi otpusio skroz, ali lagano to cini... nadam se samo da ce mi preko vikenda sve biti zavrseno... Bebac me pritiska dole, vrpolji se, al kad ce napolje, ja pojma nemam, jos uvek mi izlazi ona braon sluz... ne znam koliko ce to jos da izlazi... Jel to onaj cuveni sluzavi cep?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 15:18:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa, ja mislim da jeste... ne znam sta bi drugo moglo biti, s obzirom da mi je vec proslo dva dana od pregleda.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 15:19:14
|
|
|
|
nnaaddaa
|
Ima li naznaka kontrakcijama?
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 15:20:28
|
|
|
|
Nedja
|
Trinny, a jesi rekla ti tvom dr za tu sukrvicu, da je imas?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 17:56:48
|
|
|
|
BINCE
|
Eee, Bincice, jos si nam tu sa "starim" tickerom... Kad ce user posted image ? napisala sam vec 21.09 termin a sUtra idem na kontrolu,pa cemo vidjet sta ce doca da kaze...a,bEbica se vrti uzas...a imam osjecaj da ce nekako svAkog trenutka rukica da proviri dole...a,jedem ko nikad u zivotu...sve mi se jede... baS bi volila da zNaM kAd ce doCi....
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 19:25:24
|
|
|
|
nina83
|
IZVORNA PORUKA: BINCE a,jedem ko nikad u zivotu...sve mi se jede... baS bi volila da zNaM kAd ce doCi.... E Bince, i ja samo na klopu mislim..evo, i sad jedem Volela bih da bebac izadje dok se jos nisam pretvorila u
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 19:53:59
|
|
|
|
BINCE
|
E Bince, i ja samo na klopu mislim..evo, i sad jedemuser posted image Volela bih da bebac izadje dok se jos nisam pretvorila u user posted image user posted image user posted image nemogu vamopisati kolko jedem...a pogotovo slatko.....puna sam nemamjesta vise u stomaku,alja se opet po kuci okrecem sta bi mogla pojesti...cak su mi strije po stomaku pocele od naglog debljanja...nadam se da ce bebica pozuriti vani bilo bi vrijeme dosta 40 sedmica u stomaku
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 20:00:34
|
|
|
|
nina83
|
I ja se nadam, hvata me nervoza od iscekivanja.. Ne znam da l je to kod svih tako pred kraj A sto kazes slatko..celu trudnocu mi nije nesto prijalo, a sad.. samo trazim da l ima neka cokoladica, sladoled.. Uzas
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 20:04:24
|
|
|
|
marince
|
Samo hrabro cure,sad ce to,samo sto nije.Bince ja stalno gledam fb oce li biti vest tipa ''Porodila se Bince!''
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 19.9.2009 20:29:53
|
|
|
|
BINCE
|
ma nece jos...nogometas ne misli vani...mozda kad se najmanje budem nadala doci ce...a moja ce sestra napisati odmah na moj status cim se porodim....
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 22.9.2009 10:39:25
|
|
|
|
gagana83
|
kako ste,trudnjace? marince kako bebac? je l se meni ucinilo ili se brand new mama porodila?
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 22.9.2009 10:48:58
|
|
|
|
gagana83
|
Auuu!!! Bas nam je plodan ovaj septembar. Samo nek se nastavi tako!
|
|
|
RE: Trudnice - treće tromesečje (31. do 42. n... 22.9.2009 10:50:21
|
|
|
|
marince
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 kako ste,trudnjace? marince kako bebac? je l se meni ucinilo ili se brand new mama porodila? Bebac je super,sutira se,bili na kontroli i sve je ok. Dr je rekao ''ovov bas nareduje'' Bice krupan,u prevodu
|
|
Anketa
Ime za devojcicu
Koje Vam je od ovih imena najlepse za devojcicu? Hvala! :-)
p.s. Na drugim anketama pise da nesto nije u redu sa glasanjem/anketama, pa mozete i napisati Vas predlog/odgovor, ako Vas ne mrzi. Hvala ^_^ cmok
Oznake