Ivanka 75 -> RE: Svuda zajedno sa mužem (23.10.2015 12:00:04)
|
Svako treba da ima svoj prostor u braku. Ja svog muza volim ali ne zelim da bude samnom kad ja pijem kafu sa drugaricama i u komsiluku. ALI! Nije mi normalno da u vezi ili u braku postoji previse demokratije i slobode kretanja. Nemojte me pogresno razumeti ali ja se nisam udala da bi na letovanje i zimovanje isla sa drugaricama kao pre braka. Drugarice su jedan deo mog srca i bitan deo mog zivota, a mm i porodica se dopunjavaju sa njima. A ne mogu da zamislim da odem na more bez mm kao neki koje znam. Kazu da je bolji provod bez muza. Jedino ako su im muzevi dosadni, i ako im je sa muzevima dosadno ali onda se postavlja pitanje sta rade kad su kod kuce? Izbegavaju jedno drugo? Gde je tu zajednicki zivot ako svako radi sta hoce i ide gde hoce samo zato sto druga osoba to nece u tom trenutku.... Ne znam da li sam se dobro izrazila. Primer: on povredjen, operisan, noga u gipsu narednih 6 nedelja, njegova devojka prvo ode na Exit (jer se to ne propusta!!!), pa kod prijatelja u posetu u drugi dan na nekoliko dana, pa na more sa mamom, pa je on na kraju otisao kod roditelja da ga gledaju (u drugi grad opet) a ona ostala u njihovom stanu, je "ima posla" a na raspustu je. U tom trenutku su vili u vezi vec nekoliko godina i uveliko ziveli zajedno. Raskinuli su posle godinu dana. Nema zajednistva bez dogovora i prilagodjavanja.
|
|
|
|