Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (16.5.2014 11:04:34)
|
IZVORNA PORUKA: anci kv besna sam,ujedala bih Da li u ovolikoj muci koja je zadesila mnoge,koji su gledajući kako im voda odnosi sve što su godinama gradili,spakovali svoj život u malu torbicu i sa kučetom u naručju napustili svoj dom,postoje budale koje se setile da je idealno vreme za laku zaradu i lopovluk po napuštenim kućama!!!???????? Besna sam i na mladu gospodu koje je ovakvo vreme omelo u ispijanju pićenceta po kafićima i celodnevnom blejanju po kraju, kojima je žao što NE MOGU izaći na splav da se roknu jednom dobrom dozom opijata ili prošetaju svoje sveže iskvarcovano telo silikonskom dolinom. Umesto da nekome pomognu,gluvariće ceo dan praveći selfi na terasi dok bujica nosi automobile i ljudske živote[sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif] E, moja Anci....Goveda smo mi, a najgori medju nama su oni koji su uvek sve fasovali laganicom, bez muke i napora. E takvima smeta da im straznjica ne pokisne do Strahinjica bana[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|