Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (12.6.2014 16:13:59)
|
Ivanka nas dve smo sad kuci nasoj bili smo kod svekrve za vikend u poseti ajde produzeni vikend a ja sam odnela dva pileta , blitvu , krompire , visnje , tresnje i Robert je kupio vodu , brasno i jos svasta znaci o svom kostu i juce dever pi******k i jetva , za nju nemam reci ona je jadna ono mama joj je "radila "u Sloveniji , svi znamo sta znaci raditi sa starima a otac joj je bio alkos koji ih je terao i sta ja zna sta radio uostalom boli me bre riga zasto je ona ispala i jeste jedna nesrecnica , jedna pa daj da se suzdrzim misli njihove rece , svekrva mi je to prenela je je da nema Marije tamara bi sve nasledila nasledila ti da ne kazem elem , Marija i svekrva su otisle da nesto uplate ( od kako se svekar razboleo a svekrva kupovala lekove namnozili su se i racuni ) a ovaj moj sonja je radio i oni su prvo ceprkali po bravi ( a po onom ugovoru sta li je sve ja uzivljenje - znaci svekrva moze sta hoce ali oni joj prete i da ko zna st ce da bude ) i ja otvaram onaj lana i kazem "zdrave "pa mrtvi me otacu u usta ***o a oni ko da su boga za kitu umasirali ,drkeljkisali , ja izasla i uzela moje stvari da mi ne bi odneli a moja cista jetrva je klozet usrala , bukvalno i tako sad bi bilo dobro Jelenu ubiti al ne ide ti bas tako mada meni je dosata , ja sam pred razvodom , meni je pum klinac toga ovaj - onaj - ovaj , ja sam imama tatu on je umro i i imam mamu a za svaku posetu mami matori zavrce nosom e sad cu da ti naplatim a moze i da se razvedemo pa ja nisam Mariju iskopilila , tebi sam je rodila ako ti netreba , reci prijatelju , samo reci
|
|
|
|