serpica -> RE: Računanje pola po starosti krvi (3.9.2014 9:14:41)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: serpica Klarita ja kako sam racunala ova moja deca nisu tako trebala da ispadnu[sm=zmeden.gif] aj molim te ako ti nije tesko izracunaj ti,mozda sam ja negde pogresila,i usput mi kazi kakve su mi prognoze do kraja godine.[sm=smiley1.gif] Ja 03.01.1980 mm 11.09.1978. prvo dete zaceto u maju 2004 drugo u februaru 2008 trece u decembru 2012 Hvala unapred [sm=smiley31.gif] O serpice, kod tebe ima dosta da se racuna, a ja samo sto sam pojela plazmu i mleko...idem na pus pauzu pa se vracam, inace ce "padne sistem"[sm=smiley36.gif] ,Za Tomu se ne poklapa, a za devojcice lepotice nase se poklapa[sm=zmeden.gif] Ako ces da verujes za cetvrto, ukoliko ne stigne vesticara (bese (ne) ocekujes je ovih dana) onda je devojcica, a vec od sledeceg meseca decak sve do 2017.[sm=smiley1.gif] Jedino objasnjenje za Tomu je da su ga zamenili u bolnici [sm=smiley36.gif] mada je od d****a odsecen mm Mnogooo ti hvala,iskreno ja bih jos jednu devojcicu [sm=smiley1.gif] ali ako je sudjeno da Toma dobije drugara nemam nista protiv. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|